Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Κλάμα: Το αδιανόητο σχόλιο για το ύψος του Λεωνίδα Κουτσόπουλου στον τελικό του MasterChef 4

Έπος!

17 Ιουνίου 2020 21:38
Κλάμα: Το αδιανόητο σχόλιο για το ύψος του Λεωνίδα Κουτσόπουλου στον τελικό του MasterChef 4
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σήμερα το βράδυ παρακολουθούμε το δεύτερο και τελευταίο μέρος του μεγάλου τελικού του MasterChef. Ο Σωτήρης Κοντιζάς, πριν ακόμα ξεκινήσει η μαγειρική, έκανε μία ιδιαίτερη εισαγωγή και πέταξε μία απίθανη ατάκα για το ύψος του Λεωνίδα Κουτσόπουλου.

Σταύρος και Σταυρής ρίχτηκαν στη μάχη προκειμένου να κερδίσουν τα 50.000 ευρώ και τον τίτλο του νέου Έλληνα MasterChef, ενώ μια ανάρτηση έφερε τα πάνω κάτω για τον τελικό.

Μέχρι το τέλος του επεισοδίου θα έχουμε μάθει ποιος είναι ο μεγάλος νικητής του ριάλιτι! Στο σημερινό επεισόδιο, ο Σωτήρης Κοντιζάς, θέλησε να ελαφρύνει για λίγο το κλίμα και έτσι σχολίασε τα καλά ρούχα που είχαν φορέσει και οι τρεις κριτές.

Ευχαρίστησε λοιπόν τον ενδυματολόγο του ριάλιτι για τα «άπειρα μέτρα ύφασμα που ξόδεψε για τα ατελείωτα πόδια του Λεωνίδα Κουτσόπουλου».

Πηγή: Youweekly.gr

Master Chef Mega Spoiler: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής!

To MasterChef έχει μπει στην τελική ευθεία για τον μεγάλο τελικό και τα spoilers παίρνουν και δίνουν.

Μέσα στην εβδομάδα προβλήθηκε στο STAR ο ημιτελικός και σήμερα είναι η σειρά του μεγάλου τελικού με την ανακοίνωση του ονόματος του επόμενου Έλληνα master chef.

Σύμφωνα λοιπόν με το spoiler που έχει βγει σας θυμίζουμε εκείνο για τον μεγάλο νικητή που κυκλοφόρησε από την προηγούμενη εβδομάδα .. διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr.

 

Ροή ειδήσεων

Share