Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Τα πάνω-κάτω στο MasterChef

Σοκ

12 Μαΐου 2020 22:39
Τα πάνω-κάτω στο MasterChef
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα πάνω-κάτω ήρθαν στο πλατό του MasterChef 4, μιας και ανακοινώθηκε ποια είναι η ομάδα που έχασε την χθεσινή δοκιμασία. Κρίθηκε στην λεπτομέρεια, μιας και οι δυο ομάδες ήταν αρκετά καλές. Επίσης, σας έχουμε ένα συγκλονιστικό spoiler μεγατόνων για τον παίκτη από τη χαμένη ομάδα που κερδίζει την ασυλία και μένει στο σπίτι του ριάλιτι μαγειρικής.

Με μικρές διαφορές στα πιάτα τους, οι δύο ομάδες, οι Μπλε και οι Κόκκινοι, φάνηκε πως κάλυψαν γευστικά, η μια τα κενά της άλλης, αλλά στο τέλος η νικήτρια ομάδα, είναι μία και αυτή ήταν η Μπλε, το έπαθλο αυτή τη φορά ήταν να πάει στο λούνα παρκ!

Τα γέλια και οι στιγμές χαλάρωσης, σε κατάσταση απόλυτης παιδικότητας, δίνουν την ευκαιρία στα μέλη της ομάδας να γνωριστούν ακόμα καλύτερα.

«Χαίρομαι πολύ που...» - Τρομερό κράξιμο για την Κατερίνα στο MasterChef 4

Μπορεί η Κατερίνα να αποχώρησε την προηγούμενη βδομάδα από το MasterChef, ωστόσο αυτό δεν εμποδίζει τους συμπαίκτες της από το να ρίξουν νέο "θάψιμο". Τα είπε όλα η Μαριάννα και δεν δίστασε ούτε λεπτό.

Αφορμή στάθηκε η “μετακόμιση” του Διονύση σε νέο δωμάτιο, το οποίο και έκανε την παίκτρια να αναφέρει, “Ο Διονύσης είναι σε καινούργιο δωμάτιο από σήμερα, από χθες το βράδυ για την ακρίβεια! Έχει πει στο ρετιρέ. Θα του πρότεινα να μην το κάνει γιατί είναι σαν να πάει σε ένα σπίτι το οποίο είναι στοιχειωμένο”.

Ωστόσο, πριν δείτε το "κάρφωμα", που έγινε στο Masterchef, δείτε εδώ πρώτοι από όλους ποιος είναι ο παίκτης που θα αποχωρήσει αύριο.

Αμέσως μετά, στην δοκιμασία, η διαγωνιζόμενη θέλησε να “πειράξει” τον Γιώργο αναφέροντάς του την Κατερίνα και λέγοντας χαρακτηριστικά, “Χαίρομαι πάρα πολύ, Κατερίνα που έφυγες και δεν θα καταφέρεις να βγάλεις τον Γιώργο έξω! Και ναι, θα φτάσει στον τελικό! Θα έρθεις να τον δεις”.

«Είναι μόνη της...» - Απίθανα «πυρά» του Τζον για συμπαίκτριά του στο MasterChef 4

Αδιανόητη σπόντα είχαμε στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef, από τον Τζον προς την Μάρλεν, αναφέροντας χαρακτηριστικά, "Ποιος την θέλει την Μάρλεν. Είναι μόνη της".

Και ενώ οι δυο ομάδες ετοιμάζουν τα πιάτα τους, οι παίκτες βρίσκουν λίγη ώρα ώστε να διασκεδάσουν με μίνι διαλείμματα. Μέσα σε αυτά ωστόσο υπήρξε και ένα μοναδικό περιστατικό ανάμεσα στον Τζον και στην Μάρλεν, όπου ο πρώτος αναφέρθηκε στην ερωτική ζωή της και σχολίασε πως κανένας δεν την θέλει.

Ωστόσο, πριν δείτε το αστείο περιστατικό, που έγινε στο Masterchef, δείτε εδώ πρώτοι από όλους ποιος είναι ο παίκτης που θα αποχωρήσει αύριο, μαζί με τον επόμενο παίκτη που αναμένεται να... χαιρετήσει.

Κάνοντας πλάκα, οι δυο τους έχουν μια μικρή κόντρα, ωστόσο αυτό φαίνεται πως προκαλεί περισσότερο γέλιο από ότι θα έπρεπε, με τελευταίες σπόντες να μιλάνε για την μοναχική σχέση της Μάρλεν, όταν η ίδια ανέφερε πως την αγαπάνε αρκετοί.

 

Ροή ειδήσεων

Share