Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

MasterChef 4: Η μοναδική εξομολόγηση της Μαρίας - «Είχαμε χάσμα…»

Τι είπε;

7 Απριλίου 2020 23:51
MasterChef 4: Η μοναδική εξομολόγηση της Μαρίας - «Είχαμε χάσμα…»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η εξομολόγηση της Μαρίας στο MasterChef. «Είχαμε λίγο χάσμα στη σχέση μας τα τελευταία δύο χρόνια». Σε ποιον αναφέρθηκε η παίκτρια του ριάλιτι μαγειρικής εμφανώς συγκινημένη με αυτά που αποκάλυψε;

Μια φορτισμένη στιγμή είχε η Μαρία Μπέη στο MasterChef στο αποψινό επεισόδιο. Καθώς η διαγωνιζόμενη δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυα της στο ριάλιτι μαγειρικής; Δείτε και το απίστευτο σχόλιο του Γιώργου προηγουμένως.

Συγκεκριμένα ενώ το τεστ δημιουργικότητας βρισκόταν σε εξέλιξη, η Μαρία είπε στην κάμερα του MasterChef χαρακτηριστικά: «Σήμερα σκεφτόμουν τα δύο μου αδέλφια που φεύγοντας δεν είχα και την καλύτερη σχέση. Γενικά, ήταν κατά της επιλογής μου να ασχοληθώ με την μαγειρική και τα αδέλφια μου και γενικά όλη η οικογένεια μου εκτός από τον μπαμπά μου, ο οποίος με στήριξε κιόλας».

«Εντάξει, είχαμε λίγο χάσμα στη σχέση μας τα τελευταία δύο χρόνια. Παρ’ όλα αυτά, όμως, όταν έμαθαν για τη συμμετοχή μου στο MasterChef, χάρηκαν πάρα πολύ και όταν ήμουν στην Αθήνα στο bootcamp επικοινωνήσαμε.

Νομίζω ότι μέχρι τώρα η δύναμη μου αυτοί είναι. Κάθε βράδυ τους μιλάω, παρόλο που δεν είναι δίπλα μου. Τους λέω τι έχω έχω κάνει λάθος, τι έχω κάνει σωστό, τους καληνυχτίζω και πέφτω για ύπνο. Σηκώνομαι το πρωί και έρχομαι εδώ πέρα να μαγειρέψω» συμπλήρωσε η Μαρία Μπέη.

MasterChef: Δείτε τα highlights από το χθεσινό (06/04) επεισόδιο

Σας έχουμε όλα τα highlights από το χθεσινό MasterChef. Έγινε χαμός. Ποια παίκτρια 'κάρφωσε" η Κατερίνα και ποιος είναι αυτός που δάκρυσε; Δυστυχώς ένα ακόμα επίδοξος chef αποχώρησε από το παιχνίδι. Απ' όλα είχε και χθες το ριάλιτι μαγειρικής που έκλεισε με την αποχώρηση ενός παίκτη. Η μέρα για τη δοκιμασία αποχώρησης έφτασε και ήταν... Δείτε τα highlights από το χθεσινό MasterChef στο Youweekly.gr

 

Ροή ειδήσεων

Share