Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

«Εγώ έχω την κουκλάρα μου, η Κατερίνα…» - Η θεϊκή ατάκα του Γιώργου στο MasterChef 4!

Τι είπε;

7 Απριλίου 2020 22:46
«Εγώ έχω την κουκλάρα μου, η Κατερίνα…» - Η θεϊκή ατάκα του Γιώργου στο MasterChef 4!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Απίστευτη ατάκα του Γιώργου στο MasterChef «Δεν υπήρχε πιθανότητα να γυρίσω να κοιτάξω την Κατερίνα». Τι συνέβη και για ποιο λόγο σχολίασε ξανά την συμπαίκτρια του ο παίκτης του ριάλιτι μαγειρικής;

Η Κατερίνα σχολιάζει διαρκώς τον συμπαίκτη της κάνοντας τους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους να αρχίσουν να πιστεύουν πως όλο αυτό είναι μια αντίδραση για να κρύψει τα πραγματικά της συναισθήματα. Δείτε και το ατύχημα που αποκάλυψε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Στο σημερινό επεισόδιο του Masterchef μετά από ένα «καυγά» που είχαν οι δυο τους ο Γιώργος μίλησε στις κάμερες και είπε πως ακόμα και να ισχύει το γεγονός πως η Κατερίνα τον βλέπει ερωτικά εκείνος δε θα γύρναγε ποτέ να την κοιτάξει.

«Η Κατερίνα είναι η Κατερίνα. Μπορεί να με γουστάρει, μπορεί να με μισεί, μπορεί να κάνει ότι θέλει. Εγώ είμαι εδώ στο παιχνίδι, έχω την κουκλάρα μου την Λότους, μοντέλο, νομίζω δε θα υπήρχε πιθανότητα ούτε μια στο τρισεκατομμύριο να γυρίσω να κοιτάξω την Κατερίνα. Έχω ξεκινήσει όμως να το απολαμβάνω, περιμένω πως και πως τον επόμενο καβγά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος.

Η Κατερίνα λίγο πριν τα σχόλια του Γιώργου είχε σχολιάσει και εκείνη για ακόμη μια φορά τον συμπαίκτη της, πετώντας ξανά τα καρφιά της.

«Εντάξει… Κατούρα και λίγο, μου ήρθε να του πω, αλλά λέω μην το πω τώρα αυτό” σημείωσε με το χαρακτηριστικό της ύφος ο Κατερίνα Λένη στην κάμερα του MasterChef. “Ο καλυτερότερος, μετά από αυτόν το χάος! Με τον Γιωργάκη δεν υπάρχουν και πολλές αγάπες, απλά ας κάνουμε τώρα ένα break. Αυτό σκέφτηκα γιατί πόσο πια να τον κράξω αυτό τον άνθρωπο; Δεν χρειάζεται κιόλας άλλωστε! Κάνει μόνος του τις πατάτες» πρόσθεσε η διαγωνιζόμενη του ριάλιτι μαγειρικής.

MasterChef: Δείτε τα highlights από το χθεσινό (06/04) επεισόδιο

Σας έχουμε όλα τα highlights από το χθεσινό MasterChef. Έγινε χαμός. Ποια παίκτρια 'κάρφωσε" η Κατερίνα και ποιος είναι αυτός που δάκρυσε; Δυστυχώς ένα ακόμα επίδοξος chef αποχώρησε από το παιχνίδι. Απ' όλα είχε και χθες το ριάλιτι μαγειρικής που έκλεισε με την αποχώρηση ενός παίκτη. Η μέρα για τη δοκιμασία αποχώρησης έφτασε και ήταν... Δείτε τα highlights από το χθεσινό MasterChef στο Youweekly.gr

 

Ροή ειδήσεων

Share