Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

MasterChef 4: Αποκάλυψε το προσωπικό του ατύχημα ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος!

Τι συνέβη;

7 Απριλίου 2020 22:19
MasterChef 4: Αποκάλυψε το προσωπικό του ατύχημα ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ατύχημα για τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο όπως αποκάλυψε ο ίδιος στο MasterChef. Τι συνέβη και τι ακριβώς έπαθε ο κριτής λίγο πριν εμφανιστεί στα γυρίσματα; Την αποκάλυψη έκανε σε συζήτηση του με τον Τζον.

Συγκεκριμένα ο γνωστός σεφ και κριτής του ριάλιτι μαγειρικής κατά τη διάρκεια του σημερινού τεστ δημιουργικότητας πλησίασε τον Τζον και τον ρώτησε αν μπορεί να μαντέψει για ποιο λόγο εμφανίστηκε ξυρισμένος. Ο παίκτης δεν μπόρεσε. Δείτε και το νέο «ξέσπασμα» της Κατερίνας.

Στη συνέχεια, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος εξήγησε πως είχε ένα ατύχημα καθώς πίστευε πως η ξυριστική του μηχανή που αρχικά κρατούσε ανάποδα είχε χαλάσει, και όταν την ανέστρεψε διαπίστωσε πως τελικά δούλευε κανονικά αλλά ήταν ήδη αργά.

Δείτε το βίντεο:

MasterChef: Δείτε τα highlights από το χθεσινό (06/04) επεισόδιο

Σας έχουμε όλα τα highlights από το χθεσινό MasterChef. Έγινε χαμός. Ποια παίκτρια 'κάρφωσε" η Κατερίνα και ποιος είναι αυτός που δάκρυσε; Δυστυχώς ένα ακόμα επίδοξος chef αποχώρησε από το παιχνίδι. Απ' όλα είχε και χθες το ριάλιτι μαγειρικής που έκλεισε με την αποχώρηση ενός παίκτη. Η μέρα για τη δοκιμασία αποχώρησης έφτασε και ήταν... Δείτε τα highlights από το χθεσινό MasterChef στο Youweekly.gr

 

Ροή ειδήσεων

Share