Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

«Την έχει στο τσεπάκι την…» - Νέο «ξέσπασμα» της Κατερίνας στο MasterChef 4!

Τι την ενόχλησε;

7 Απριλίου 2020 21:45
«Την έχει στο τσεπάκι την…» - Νέο «ξέσπασμα» της Κατερίνας στο MasterChef 4!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ξεσπά ξανά η Κατερίνα στο MasterChef, λέγοντας πως «την έχει εύκολη την γκρίνια. Την έχει κατευθείαν στο τσεπάκι». Για ποιον συμπαίκτη της από το το ριάλιτι μαγειρικής χτυπάει η καμπάνα ξανά;

Λίγο πριν βρεθούν μπροστά στους κριτές για να διαγωνιστούν, η Κατερίνα μίλησε με τον Ηρακλή για το ποιος μπορεί να είναι ο νικητής του Mystery Box απόψε. Δείτε και τι σχολίασε για την Μαρία.

Όταν αναφέρθηκαν στο όνομα του Δημήτρη και οι δυο παίκτες συμφώνησαν πως αν εκείνος κερδίσει την πολυπόθητη κάρτα ασυλίας θα τη δώσει στη Μαρία μιας και μεταξύ τους έχει αναπτυχθεί ένας έρωτας.

Όπως είπαν άλλωστε αν δεν τη δώσει σε εκείνη ο Δημήτρης η Μαρία εκείνη θα αρχίσει να γκρινιάζει.

Η Κατερίνα Λένη κοιτώντας την κάμερα είπε: «Περνάνε καλά τα παιδιά, εμείς δεν περνάμε όταν αρχίζει τη γκρίνια η Μαρία. Την έχει εύκολη τη γκρίνια. Την έχει κατευθείαν στο τσεπάκι. Πόσο ακόμα θα τραβήξει και αυτό;»

MasterChef: Δείτε τα highlights από το χθεσινό (06/04) επεισόδιο

Σας έχουμε όλα τα highlights από το χθεσινό MasterChef. Έγινε χαμός. Ποια παίκτρια 'κάρφωσε" η Κατερίνα και ποιος είναι αυτός που δάκρυσε; Δυστυχώς ένα ακόμα επίδοξος chef αποχώρησε από το παιχνίδι. Απ' όλα είχε και χθες το ριάλιτι μαγειρικής που έκλεισε με την αποχώρηση ενός παίκτη. Η μέρα για τη δοκιμασία αποχώρησης έφτασε και ήταν... Δείτε τα highlights από το χθεσινό MasterChef στο Youweekly.gr

 

Ροή ειδήσεων

Share