Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

MasterChef 4 - Η Κατερίνα τα βάζει με την Μαρία: "Λατέρνα η Μαρία σήμερα, λατέρνα!"

Ακόμα μια κόντρα γεννιέται;

6 Απριλίου 2020 22:22
MasterChef 4 - Η Κατερίνα τα βάζει με την Μαρία:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Κατερίνα από το MasterChef "καρφώνει" την Μαρία λέγοντας πως «είναι κοριτσάκι δεν καταλαβαίνει». Για το γεγονός πως στολίστηκε και έβαλε τα καλά της στην έξοδο που είχαν μετά την νίκη τους στην ομαδική.

Η Κατερίνα Λένη δεν ντρέπεται να πει ότι συμβαίνει μέσα στο σπίτι του MasterChef και πάντα τα λέει έξω από τα δόντια. Στο σημερινό επεισόδιο, τα έβαλε με την Μαρία Μπέη, η οποία ήταν πολύ χαρούμενη που βγήκε έξω μετά τη νίκη της ομάδας στην τελευταία δοκιμασία.

«Λατέρνα η Μαρία σήμερα, λατέρνα! Δεν ήθελα να την επισκιάσω σήμερα γι’ αυτό έβαλα μόνο το κόκκινο κραγιόν και κάτι απλό… Λέω, μη σου κλέψω τη λάμψη σήμερα, Μαράκι. Είναι 20 χρονών, είναι κοριτσάκι, δεν καταλαβαίνει.

Χθες βγήκαμε και ήθελε να καθίσει μπάστακας εκεί δίπλα από το Αποστολάκη. Ο Δημήτρης τι να κάνει κι αυτός; Το άχυρο καμιά φορά υπερβαίνει», είπε η Κατερίνα Λένη. Δεν είναι η πρώτη φορά που τα βάζει με παίκτη αφού όπως θα δείτε εδώ, έχει δημιουργήσει πολλές ανακατωσούρες.

Youweekly.gr

MasterChef - Ο Πάνος Ιωαννίδης μίλησε για τον κορωνοϊό: "Είχα την αγωνία και τον φόβο..."

Ο κριτής του MasterChef, Πάνος Ιωαννίδης μίλησε στο Dot για τον φόβο που είχε ότι είναι ύποπτο κρούσμα κορωνοϊού, κάτι που είχε απασχολήσει πολύ την παραγωγή και το κανάλι.

«Είχα πάει στο γύρισμα, αλλά ήταν κρύωμα αυτό εκείνη τη μέρα. Ήταν ακριβώς στην αρχή. Και θορυβήθηκε όλο το στούντιο γιατί ήμασταν και 50 άτομα εκεί πέρα. Κατευθείαν μπήκα για εξετάσεις, έμεινα κάποιες μέρες στο σπίτι εν μέσω γυρισμάτων, μέχρι να βεβαιωθούμε ότι όλα είναι καλά. Μετά επέστρεψα» περιέγραψε ο ίδιος.

Και συνέχισε: «Πιεστήκαμε αρκετά μετά λόγω του ότι όλο αυτό το πράγμα μεγάλωνε, είχαν βγει και οι οδηγίες, οπότε κάπως επισπεύσαμε τη διαδικασία γενικά των γυρισμάτων. Είχα την αγωνία και τον φόβο μήπως έχω κολλήσει κορωνοϊό και δεν ήταν καθόλου ευχάριστο. Θέλει προσοχή! Τόσο καιρό “κοροϊδεύαμε” τον Κοντιζά με τα γάντια, αλλά τώρα όχι μόνο γάντια, αλλά φοράμε και μάσκες μαζί».

Αναφέρθηκε και στα γυρίσματα του MasterChef που έχουν διακοπεί, ο Πάνος Ιωαννίδης είπε: «Ούτως ή άλλως ήμασταν αρκετά μπροστά στα γυρίσματα. Τώρα έχουμε φτάσει σε ένα σημείο που θα κάνουμε κάποια στιγμή μάλλον τον τελικό live. Αλλιώς θα δει η παραγωγή τι θα κάνει, δεν το γνωρίζει κανένας ακόμα».

Τα spoilers δεν σταματάνε και μάλιστα έχει κυκλοφορήσει και η τελική δυάδα που θα διεκδικήσει το μεγάλο έπαθλο, την οποία μπορείτε να δείτε εδώ.

 

Ροή ειδήσεων

Share