Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Απόφαση "βόμβα" για το MasterChef - Πότε θα δούμε τον τελικό;

Τι αποκαλύφθηκε;

25 Μαρτίου 2020 18:54
Απόφαση
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Χρήστος Μπάρκας, ο πρώην παίκτης του Masterchef, μένει σπίτι του στα πανέμορφα Γιάννενα και μιλά αποκλειστικά για το Masterchef αλλά και σχολιάζει τους παίκτες του φετινού reality μαγειρικής μέσω skype στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

«Γνωρίζω μια τελευταία εξέλιξη και τη μεταφέρω τώρα και στους τηλεθεατές, ότι υπάρχει μια σκέψη από την παραγωγή του MasterChef ο τελικός να γίνει τον Σεπτέμβριο, με την τελική πεντάδα, καλώς εχόντων των πραγμάτων. Εσύ συμφωνείς με αυτό;», ρώτησε η Κατερίνα Καινούργιου τον Χρήστο Μπάρκα.

«Κατερίνα μου, ειλικρινά δεν γνωρίζω κάτι. Παρ’ όλα αυτά σίγουρα δεν είμαι εγώ αυτός που μπορώ να πω ότι είναι να γίνει. Το μόνο που σκέφτομαι είναι ότι θα ταλαιπωρηθούν πάρα πολύ τα παιδιά, δεν ξέρω πώς θα λειτουργήσει όλο αυτό το κομμάτι και νομίζω ότι μέχρι τότε έχουμε πολύ καιρό. Αυτό που προέχει είναι το ζήτημα που περνάμε όλοι μας» είπε ο Χρήστος Μπάρκας.

«Πάντως, το λέω γιατί είναι μια τελευταία εξέλιξη, μας ήρθε πριν από λίγο σαν πληροφορία και θέλω να τη μεταφέρω να την ακούσουν και οι τηλεθεατές μας ότι η παραγωγή του MasterChef και το Star σκέφτονται ο τελικός να γίνει τον Σεπτέμβριο με την τελική πεντάδα μέσα», κατέληξε η παρουσιάστρια. Ακόμα μπορείτε να δείτε εδώ ποιοι είναι οι παίκτες που φτάνουν στον τελικό, όποτε και να γίνει αυτός.

MasterChef 4: Αυτός ο παίκτης έχασε στις λεπτομέρειες και αποχώρησε

Μια αποχώρηση είχαμε στο σημερινό MasterChef. Ποιος παίκτης δεν τα κατάφερε και έφυγε απόψε από το ριάλιτι μαγειρικής κλείνοντας μια για πάντα την πόρτα του;

Φορώντας τις μαύρες ποδιές, οι τρεις υποψήφιοι για αποχώρηση, ο Δημοσθένης Μασσαλάς, ο Ηρακλής Αποστολίδης και ο Σταύρος Βαρθαλίτης βρέθηκαν στην κουζίνα του διαγωνισμού και περίμεναν για ένα ακόμα μοναδικό πιάτο αντιγραφής MasterChef 4. Δείτε και ποιος παίκτης εκνεύρισε με την ψήφο του.

Με απόλυτη πειθαρχία και φωτογραφική μνήμη, τα τρία παιδιά χρειάζεται να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και να αποδώσουν μαγειρικά ένα πιάτο όμοιο σε γεύση και όψη με το πρωτότυπο. Αυτό και μόνο, είναι το εισιτήριό τους για την επιστροφή στο σπίτι.

Μέσα στην κουζίνα, τα χέρια πετάνε και η συγκέντρωση στον στόχο για τον καθένα κρέμεται από πολύ λεπτές ισορροπίες.

Εκείνοι, που επιστρέφουν στο σπίτι έχοντας πλέον ανακουφιστεί, διαπιστώνουν ένα αρκετά παγωμένο κλίμα καθώς όλοι περιμένουν την ομαδική δοκιμασία για να δουν πως θα ανακατέψει πλέον τη «μαγειρική τράπουλα», ο αναπάντεχος νικητής.

Εκείνος που δεν τα κατάφερε και αποχώρησε τελικά είναι ο Δημοσθένης Μασσαλάς, ο οποίος ήρθε αντιμέτωπος με τον κολλητό του Σταύρο Βαρθαλίτη, μιας και ο Ηρακλής Αποστολίδης ήταν αυτός με το καλύτερο πιάτο για σήμερα.

Οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση κλήθηκαν να αντιγράψουν ένα πιάτο του σεφ Παύλου Κυριάκη. Το πιάτο ήταν μοσχαρίσιο φιλέτο με τρεις πουρέδες από μωβ καρότο, πορτοκαλί καρότο και κίτρινο καρότο, τζίντζερ κι ένα γλάσο με πετιμέζι.

Δείτε αναλυτικά όλα όσα συνέβησαν στο παρακάτω βίντεο:

 

Ροή ειδήσεων

Share