Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

MasterChef 4: Η ψήφος που έφερε πάλι νεύρα στο πλατό!

Τι ειπώθηκε;

24 Μαρτίου 2020 23:18
MasterChef 4: Η ψήφος που έφερε πάλι νεύρα στο πλατό!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο κακός χαμός επικρατεί και στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef καθώς εκτός από τα ξεσπάσματα είχαμε και ψήφο που τους εκνεύρισε όλους. Ποιος ήταν αυτός ωστόσο που "τάραξε" τα νερά;

Στην σημερινή ψηφοφορία του MasterChef, ο Τζον δεν ψήφισε τον κολλητό του, Δημοσθένη Μασσαλά, αλλά την Μαρία Μπέη, κάτι που εκνεύρισε τους συμπαίκτες του και προκάλεσε αρκετό σχολιασμό. Δείτε και τον απίστευτο χαμό που έγινε νωρίτερα.

«Ο Τζον έχει καταντήσει γραφικός και προβλέψιμος. Εννοείται πως εκνευρίστηκα, καταντάει κουραστικό αυτό το πράγμα. Είναι σαν να ψηφίζει το ίδιο το πιάτο, το οποίο άκουσε τα καλύτερα λόγια», είπε χαρακτηριστικά στην κάμερα η Μαρία Μπέη.

Ενώ ο Ηρακλής Αποστολίδης, συνέχισε λέγοντας, «Αυτός που δεν ήταν δίκαιος στην ψηφοφορία σήμερα ήταν ο Τζον. Πρέπει να σταματήσει αυτό το “έκανες πιο λίγες παρασκευές, έκανες περισσότερες παρασκευές”. Πολύ απλά, πες ότι δεν “μπορώ να ψηφίσω τον Δημοσθένη γιατί κάνουμε παρέα και είμαι πιο πολύ δεμένος μαζί του και γι’ αυτό σε ψηφίζω Μαρία”».

Δείτε αναλυτικά τα όσα συνέβησαν και ειπώθηκαν στο παρακάτω βίντεο:

MasterChef: Δείτε όλα τα highlights από το χθεσινό (23/03) επεισόδιο

Έχουμε όλα τα highlights από το χθεσινό επεισόδιο του MasterChef. Τα είχε όλα! Πανικό, εντάσεις και φυσικά την πολυπόθητη ασυλία. Ποιος παίκτης κατάφερε να εντυπωσιάσει με το πιάτο του τους κριτές. Απ'όλα είχαμε και χθες στο παιχνίδι μαγειρικής του Star με έναν παίκτη να παίρνει ασυλία. Ωστόσο δεν έλειψαν και οι εντάσεις στο... Δείτε όλα τα highlights από το χθεσινό επεισόδιο του MasterChef στο Youweekly.gr

 

Ροή ειδήσεων

Share