Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αποκάλυψη από τον Πάνο Ιωαννίδη! «Με εξέτασαν για κορωνοϊό και...»! (video)

Αυτά έδειξαν τα αποτελέσματα!

9 Μαρτίου 2020 11:06
Αποκάλυψη από τον Πάνο Ιωαννίδη! «Με εξέτασαν για κορωνοϊό και...»! (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ανησύχησε τους πάντες στην παραγωγή του MasterChef η κατάσταση του Πάνου Ιωαννίδη, που είχε νιώσει μια έντονη αδιαθεσία, με αποτέλεσμα να βρεθεί εκτός γυρισμάτων και να εξεταστεί ακόμη και για κορωνοϊό.

Ο Πάνος Ιωαννίδης έκανε δηλώσεις «Στη φωλιά των Κου Κου» διευκρινίζοντας τι συμβαίνει.

«Είμαι αρκετά καλά και έτοιμος. Πήγα για γύρισμα και δεν αισθανόμουν πολύ καλά. Είχα ανεβάσει λίγο πυρετό και η παραγωγή πολύ καλά έκανε και μου είπε να πάω να ξεκουραστώ. Ίσως φοβήθηκαν για κάτι άλλο, οπότε για καθαρά προληπτικούς λόγους έκανα κάποιες περαιτέρω εξετάσεις. Τα αποτελέσματα ήταν όλα αρνητικά. Η παραγωγή φοβήθηκε γιατί είμαστε πολλά άτομα εκεί και ήταν λογικό να μου ζητήσει να κάνω εξετάσεις για κορονοϊό», είπε και συνέχισε ο Πάνος Ιωαννίδης:

«Θα λείπω σε δύο επεισόδια. Από αύριο επιστρέφω κανονικά στα γυρίσματα».

MasterChef 4: Δείτε όλα τα highlights από το χθεσινό (06/03) επεισόδιο

Όλα τα Highlights με το τι είδαμε χτες στο MasterChef! Τα κλάματα της Μαρλέν και η ατάκα - φωτιά του Κοντιζά που έκανε χαμό στο ριάλιτι μαγειρικής του Star. Αν δεν είδατε το επεισόδιο χτες, σας μαζέψαμε τις καλύτερες στιγμές για να μην μένετε πίσω.

"Λύγισε" η Μάρλεν! H παίκτρια του MasterChef έκλαψε μπροστά στην κάμερα και μίλησε ανοιχτά για το παράπονό της. Δήλωσε πως δεν... Δείτε όλα τα highlights από το επεισόδιο του MasterChef στο Youweekly.gr

 

Ροή ειδήσεων

Share