Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Εκτός MasterChef ο Πάνος Ιωαννίδης! Μεγάλη ανησυχία για τον κριτή - Τι συνέβη στα γυρίσματα;

Σοκ!

7 Μαρτίου 2020 16:49
Εκτός MasterChef ο Πάνος Ιωαννίδης! Μεγάλη ανησυχία για τον κριτή - Τι συνέβη στα γυρίσματα;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Εκτός MasterChef θα μείνει για λίγο καιρό ο Πάνος Ιωαννίδης. Παράλληλα μπορείτε να δείτε όλα τα Highlights του χθεσινού επεισοδίου!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Youweekly.gr, ο Πάνος Ιωαννίδης ένιωσε αδιαθεσία στο σημερινό γύρισμα και οι άνθρωποι της παραγωγής του συνέστησαν να επιστρέψει στο σπίτι του και να απέχει λίγο από τα καθήκοντά του.

MasterChef: Τι έκανε ο Σταύρος και ξεσήκωσε τους πάντες;

Δεν θα πιστέψετε ποια ήταν η κίνηση του Σταύρου που τους "πάγωσε" όλους στο πλατό του MasterChef! Ο ίδιος κατάφερε και τους άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό! Δύσκολες οι ώρες για τους παίκτες απόψε!

Στο χθεσινό επεισόδιο, η κόκκινη ομάδα ήταν εκείνη που έχασε στην ομαδική δοκιμασία, και έτσι ο αρχηγός της ομάδας, ο Σταύρος κλήθηκε να επιλέξει ποιος θα ήταν ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρησης.

Εκείνος θεώρησε πως το σωστό θα ήταν να προτείνει τον εαυτό του και να αναλάβει την ευθύνη, ωστόσο απόψε δήλωσε πως σκέφτηκε να μην μαγειρέψει με αποτέλεσμα να ακούσει πολλά αρνητικά σχόλια. Δείτε αναλυτικά τα όσα συνέβησαν στο παρακάτω βίντεο.

Ακόμα η Μάρλεν δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα, ενώ ψήφισε έναν φίλο της, όπως θα δείτε εδώ, που δεν το περίμενε κανείς!

Youweekly.gr

MasterChef 4: Έμειναν άφωνοι όταν είδαν για ποιους θα μαγειρέψουν! τα highlights από το (04/03) επεισόδιο

Έπαθαν σοκ οι παίκτες μόλις είδαν για ποιους θα μαγειρέψουν στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef 4. Η πιο δύσκολη αλλά και απαιτητική δοκιμασία είναι αυτή που έχουν να κάνουν σήμερα οι παίκτες του ριάλιτι.

Πρώτη και κύρια συνθήκη της σημερινής δοκιμασίας είναι ο επαγγελματισμός. Η ευκαιρία είναι μοναδική αφού θα μαγειρέψουν σε μία από τις πιο οργανωμένες κουζίνες, εκείνη του Grand Resort Λαγονήσι.

Ένα πραγματικά ιστορικό ξενοδοχείο, στο οποίο έχουν φιλοξενηθεί εξέχουσες προσωπικότητες διεθνούς εμβέλειας, συνδεδεμένο με ένδοξες στιγμές της Αθήνας.

Η δοκιμασία όμως ανεβαίνει σε ακόμα υψηλότερο επίπεδο αφού οι δύο ομάδες καλούνται να μαγειρέψουν ένα πλήρες μενού για 25 διακεκριμένους Έλληνες μάγειρες και σεφ υπό κανονικές επαγγελματικές συνθήκες.

Οι παίκτες μόλις τους ανακοινώθηκε σε ποιον θα μαγειρέψουν έπαθαν πραγματικά σοκ. Εσείς ωστόσο στο χθεσινό επεισόδιο είδατε ποιος κατάφερε να πάρει την χρυσή κάρτα ασυλίας; Αν όχι σας έχουμε αναλυτικά τα όσα συνέβησαν.

Δείτε την αντίδραση τους:

Να σημειώσουμε ότι έρχονται αλλαγές στο ριάλιτι μαγειρικής, τις οποίες μπορείτε να διαβάσετε εδώ!

Youweekly.gr

 

Ροή ειδήσεων

Share