Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Masterchef 4: Το ατύχημα που σόκαρε τους παίκτες! «Πάγωσαν» με αυτό που έγινε! (video)

Τι συνέβη;

19 Φεβρουαρίου 2020 23:11
Masterchef 4: Το ατύχημα που σόκαρε τους παίκτες! «Πάγωσαν» με αυτό που έγινε! (video)

Τρίτο επεισόδιο το σημερινό που βλέπουμε τους παίκτες του Masterchef να βρίσκονται μέσα στο σπίτι και στην δοκιμασία ένα ατύχημα τους «κοκάλωσε» την ώρα της μαγειρική. Όσοι ήταν στους εξώστες «πάγωσαν» όταν είδαν τι έπεσε στο πάτωμα. Δείτε τι ανακοινώθηκε στην Κατερίνα στο ίδιο επεισόδιο.

Ηλίας, Σταύρος και Ηρακλής έπρεπε να φτιάξουν από τρεις συνταγές μόνοι τους, καθώς είχαν πολύ λίγη βοήθεια από τους υπόλοιπους. Η Κατερίνα μετά την ανακοίνωση που της έκαναν οι κριτές, επέλεξε στρατηγικά για την... αποχώρηση.

Η ομάδα του Σταύρου ετοίμασε για ορεκτικό γαρίδα με αφρό φιστίκι και σπαράγγια σε μπερ μπλαν. Για κυρίως αρνί καρέ με σάλτσα από φιστίκι Αιγίνης και για ορεκτικό ένα κανταΐφι. Στην ομάδα του λοιπόν σκυταλοδρομία μαγείρεψαν ο Δημοσθένης και ο Σταύρος με τον πρώτο να είναι αυτός που έκανε ένα τρομερό λάθος.

Ο Δημοσθένης στην προσπάθειά του να φτάσει γρήγορα στο ψυγείο για να πάριε υλικά που χρειαζόταν παρέσυρε και έριξε κάτω μια μπασίνα η οποία ήταν γεμάτη με την παρασκευή που προετοίμαζε.

MasterChef Highlights: Η "χρυσή" κάρτα, τα ξεσπάσματα και η αποχώρηση!

Την πρώτη δοκιμασία αποχώρησης είδαμε εχθές στο MasterChef με πολλές ανατροπές και ευτράπελα. Για ακόμη μια φορά το νέο επεισόδιο τα είχε όλα, κλάματα, ξεσπάσματα αλλά και μια... "χρυσή" κάρτα που άναψε φωτιές! Ωστόσο, σε κάθε επεισόδιο MasterChef το twitter παίρνει φωτιά και οι χρήστες του χαρίζουν άφθονο γέλιο!

MasterChef: Άφωνοι όλοι με την ανακοίνωση των κριτών

Άφωνοι έμειναν όλοι οι παίκτες με την ανακοίνωση των κριτών! Τι ήταν αυτό που δεν είχε ξανασυμβεί στο παλτό του MasterChef και τους "πάγωσε" όλους; Εσείς το περιμένατε; Αυτό το πλεονέκτημα τους "τάραξε" όλους!

Και αυτό ήταν το μοναδικό πλεονέκτημα που δόθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία του MasterChef στην Κατερίνα Λένη, η οποία ήταν και η νικήτρια στο τεστ δημιουργικότητας. Η παίκτρια κέρδισε την κάρτα ασυλίας, την οποία μπορεί να χρησιμοποιήσει ανά πάσα στιγμή στον διαγωνισμό.

«Με αυτή την κάρτα αποφεύγει ο κάτοχός της ή όποιον υποδείξει ο κάτοχός της οποιαδήποτε δοκιμασία αποχώρησης. Όταν και αν χρησιμοποιηθεί αυτή η κάρτα, τότε μπορεί να ξαναδιεκδικηθεί στο επόμενο τεστ δημιουργικότητας. Όλα αυτά μέχρι την τελική δεκάδα», είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς

MasterChef: "Έξαλλη" η Μαριάννα - "Είναι κομπλεξικός και κότα"

"Έξαλλη" η Μαριάννα στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef! "Είναι κομπλεξικός και κότα" ανέφερε για συμπαίκτη της που φαίνεται πως την "έβγαλε από τα ρούχα της" με την συμπεριφορά του! Για ποιον μίλαγε με τέτοιο ύφος η παίκτρια;

Η Μαριάννα Πουλμεντή ξέσπασε κατά του Σταύρου Γεωργίου, για τον τρόπο με τον οποίο επέλεξε να παίξει στο τεστ δημιουργικότητας του διαγωνισμού.

Χαρακτηριστικά δήλωσε, «Ο Σταύρος έπαιξε σήμερα και στρατηγικά, αλλά και σαν κομπλεξικός που είναι. Προφανώς έδωσε το πιο δύσκολο κομμάτι στους μάγειρες που φοβάται και κυρίως στον Ηλία Κιαζόλι γιατί σήμερα εδώ πέρα, εκτός από εμένα και τον Γιώργο, είναι από τους πιο δυνατούς μάγειρες.

Και προφανώς θέλει να προσπαθήσει να τον κάνει να φύγει από το σπίτι γιατί μπορεί να είναι ο φόβος και ο τρόμος του Σταύρου και πιστεύω ότι απλά είναι κότα. Αλλά επειδή είναι ύπουλος πιστεύω ότι θα το φάει μόνος του το κεφάλι του. Δεν φοβάμαι τίποτα από αυτόν τον άνθρωπο εδώ μέσα.

Θα βρίσω άμα συνεχίσω. Το μόνο που θέλω όταν τελειώσει το MasterChef είναι να μου τον φέρετε στο Πασαλιμάνι».

MasterChef: "Είναι όλοι ηλίθιοι" - Η Κατερίνα "ξεσπά"

Η Κατερίνα Λένη "ξεσπά" κατά τους συμπαίκτες της στο MasterChef, και δηλώνει μπροστά στις κάμερες, "Είναι όλοι ηλίθιοι"! Τα μαχαίρια βγήκαν ήδη στο σπίτι του ριάλιτι μαγειρικής, με τους παίκτες να μην μπορούν να κρατήσουν το στόμα τους κλειστό!

Αυτοί που θα χρειαστεί να "παλέψουν" για την παραμονή τους στο παιχνίδι είναι ο Γιώργος Λασκαρίδης, ο Ηλίας Ηλιόπουλος και η Μαριάννα Πουλμεντή. Κατά την επιστροφή τους στο σπίτι ωστόσο οι παίχτες εκνεύρισαν την Κατερίνα Λένη!

Τότε ήταν που η παίκτρια δήλωσε μπροστά στην κάμερα της εκπομπής ότι όλοι είναι πανηλίθιοι και άτομα χαμηλού επιπέδου. «Γελάω, γελάω! Πρώτον για την ηλιθιότητα που υπάρχει μέσα σε αυτό το σπίτι, είναι πανηλίθιοι όλοι εδώ μέσα. Όχι όλοι, οι περισσότεροι. Και δεύτερον για το χαμηλό το επίπεδο, πολύ χαμηλό επίπεδο. Ακούστηκαν πολλά χθες το βράδυ. Έτσι κι αλλιώς είναι πεσμένοι στα μάτια μου, να το πω κι αυτό, αλλά με όλο αυτό που γίνεται από πίσω πέφτουν ακόμα πιο πολύ».

MasterChef: "Ξέσπασε" σε κλάματα όταν είδε την κοπέλα του

Σε κλάματα "ξέσπασε" παίκτης του MasterChef όταν είδε την κοπέλα του, μιας και η συγκίνηση του ήταν μεγάλη. Ο Γιώργος Λασκαρίδης ο οποίος ήταν υποψήφιος προς αποχώρηση, δεν κατάφερε να κρύψει τα δάκρυά του!

Ο παίκτης με το που θυμήθηκε την αγαπημένη του, δεν σκέφτηκε τίποτα άλλο εκτός από εκείνη και την αγάπη του για αυτήν, οδηγώντας σε μια πολύ συγκινητική στιγμή.

Χαρακτηριστικά είπε, «Θα πάρω μαζί μου μια φωτογραφία από τις πιο όμορφες αναμνήσεις με την κοπέλα μου, την Λότους η οποία μου λείπει πολύ. Δεν έχουμε μιλήσει τώρα μια βδομάδα και πραγματικά είναι ένα άτομο που με κάνει να είμαι καλά στη ζωή μου και μου λείπει πολύ να την ακούω και να μου λέει αυτά τα λόγια που μου λέει για να με στηρίζει και να συνεχίζω».

Ενώ συμπλήρωσε με έκπληξη, «Έχω δώσει μία υπόσχεση. Αν βγω νικητής στο MasterChef θα τη ζητήσω σε γάμο στον τελικό». Εσείς είδατε την "έξαλλη" Μαριάννα;

MasterChef: Αυτό είναι το πρόσωπο που αποχώρησε σήμερα

Το σημερινό επεισόδιο του MasterChef τα είχε όλα! Αυτό ωστόσο είναι το πρόσωπο που αποχώρησε σήμερα! Δεν κατάφερε να εντυπωσιάσει με το πιάτο του, με αποτέλεσμα να φύγει από το σπίτι και να πει αντίο στο όνειρό του!

Ανάμεσα στους Σταύρο, Μάρλεν και Ηλία Κ., ο Σταύρος ήταν εκείνος που κατάφερε να κερδίσει τη δοκιμασία του Mystery Box και να οδηγήσει τους συμπαίκτες του σε μία δύσκολη δοκιμασία κατά την οποία θα έβγαινε ένας νικητής.

Οι προτεινόμενοι προς αποχώρηση τελικά ήταν, ο Γιώργος Λασκαρίδης, η Μαριάννα Πουλμεντή και ο Ηλίας Ηλιόπουλος, με τους τρεις παίκτες να κάνουν τα πάντα, προκειμένου να μείνουν στο παιχνίδι. Αυτός που δεν το κατάφερε ήταν ο Ηλίας Ηλιόπουλος. Δεν θα πιστέψετε ποιον συμπαίκτη της ονόμασε "κομπλεξικός και κότα" μπροστά στις κάμερες!

 

Ροή ειδήσεων

Share