Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

«Βόμβα» στο MasterChef 4: Η ανακοίνωση των κριτών που άφησε άφωνη την Κατερίνα! (video)

Φοβερό!

19 Φεβρουαρίου 2020 22:13
«Βόμβα» στο MasterChef 4: Η ανακοίνωση των κριτών που άφησε άφωνη την Κατερίνα! (video)

Άφωνη άφησαν οι κριτές την Κατερίνα στο σημερινό επεισόδιο του Masterchef. Έκαναν μια ανακοίνωση στην έναρξη του παιχνιδιού που δεν περίμενε με τίποτα, ούτε η ίδια, ούτε οι υπόλοιποι διαγωνιζόμενοι να ακούσουν. Δείτε στο μεταξύ τα χθεσινά (18/2) highlights.

Σήμερα, είναι το τρίτο επεισόδιο που παρακολουθούμε μέσα στην συχνότητα του STAR όπου οι παίκτες έχουν μπει μέσα στο σπίτι και «μονομαχούν» στην κουζίνα για την παραμονή τους στο παιχνίδι μαγειρικής.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ανακοίνωσε μπροστά σε όλους τους παίκτες του MasterChef 4 ποιο ήταν το πλεονέκτημα που είχε η Κατερίνα είχε το καλύτερο πιάτο τις προάλλες.

«Άκου να δεις Κατερίνα ποιο είναι το πλεονέκτημά σου. Δεν μαγειρεύεις εσύ σήμερα. Αυτό σημαίνει ότι αυτόματα προφυλάσσεσαι και από το ενδεχόμενο μιας πιθανής ψηφοφορίας και το να μπεις σε μια διαδικασία αποχώρησης, πράγμα που σημαίνει ταυτόχρονα ότι προφυλάσσει και τη δυναμική της κάρτας που έχεις», είπε ο κριτής και συνέχισε: «Πήγαινε λίγο προς τα εκεί και ξεκίνα να ξεσκεπάζεις με αγάπη...».

«Το πλεονέκτημα της Κατερίνας δεν είναι μόνο ότι σήμερα δεν θα μαγειρέψει, αλλά θα διαλέξει τους τρεις αρχηγούς, έναν για την κάθε εβδομάδα». είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

https://www.youtube.com/watch?v=C9C0osWSi5g&feature=emb_title

MasterChef 4: Αυτός είναι ο πρώτος παίκτης που αποχώρησε από το ριάλιτι!

Οι τρεις διαγωνιζόμενοι που πάλεψαν για την παραμονή τους στο MasterChef 4 ήταν οι Ηλίας Ηλιόπουλος, Μαριάννα Πουλμεντή και Γιώργος Λασκαρίδης. Ενώ, τα μαχαίρια ήδη έχουν βγει με τις κόντρες ανάμεσα στους παίκτες να έχουν ήδη ξεκινήσει και να εξαπολύουν ατάκες φωτιά ο ένας για τον άλλον!

Το πιάτο που έπρεπε να αντιγράψουν πιστά ήταν μια τάρτα κολοκύθι με λουκάνικο, πράσο, μανούρι, δυόσμο, κρεμμύδι, σκόρδο και λευκό κρασί.

Οι τρεις κριτές, αφού δοκίμασαν τα πιάτα, αποφάσισαν πως πρέπει να αποχωρήσει από το MasterChef ο Ηλίας Ηλιόπουλος.

MasterChef: Η πρώτη οικειοθελής αποχώρηση! Ποια παίκτρια πήρε την θέση της;

Πρώτο επεισόδιο από το σπίτι του MasterChef και είχαμε ήδη την πρώτη οικειοθελή αποχώρηση. Ποια ήταν η παίκτρια που αποχώρησε και ποια παίκτρια μπήκε ξανά στο παιχνίδι ενώ είχε κοπεί στην φάση των bootcamps;

Όπως είχε γίνει γνωστό μια παίκτρια θα αποχωρούσε από το παιχνίδι λόγω κάποιων προσωπικών προβλημάτων έτσι κάποια άλλη θα έπαιρνε την θέση της.

Όπως σας είχαμε γράψει αυτή η παίκτρια ήταν η Σεμίνα. Η παίκτρια του ριάλιτι μαγειρικής στο επεισόδιο της Δευτέρας έδωσε την ποδιά της και είπε πως αποχωρεί για κάποιους προσωπικούς αλλά πολύ σοβαρούς λόγους.

Την θέση της στο παιχνίδι πήρε η Φωτεινή.

Το απίστευτο τρολάρισμα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου στον Μανώλη Σαρρή!

Ένα απίστευτο τρολάρισμα έκανε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος στον περσινό νικητή του MasterChef, Μανώλη Σαρρή.Ο περσινός νικητής βρέθηκε στο παιχνίδι και διάλεξε τα υλικά του πρώτου Mystery Box για φέτος για να μαγειρέψουν οι παίκτες.

Χωρίς να μασάει τα λόγια του ο νικητής του Mystery Box μοιράζει με ωμή και πολύ ξεκάθαρη αιτιολόγηση στους υπόλοιπους 22 τις εκδοχές της συνταγής. Ο ίδιος, έχοντας κερδίσει το πλεονέκτημα να βρίσκεται στον εξώστη, σκιαγραφεί τους μαγειρικούς χαρακτήρες αποσαφηνίζοντας τις κινήσεις τους στην κουζίνα του MasterChef 4. Ο νικητής όμως του Τεστ Δημιουργικότητας θα κερδίσει ένα μοναδικό πλεονέκτημα, που δίνεται για πρώτη φορά στην ιστορία του MasterChef.

Στο τέλος της ημέρας οι chef, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, επιβεβαιώνουν ότι τα πιάτα, που δοκίμασαν, φανερώνουν ένα πολύ ανεβασμένο γαστρονομικό επίπεδο. Όμορφα στημένα πιάτα, γεμάτα έμπνευση και δημιουργικότητα, οδηγούν τους φιλόδοξους μάγειρες του διαγωνισμού, από την πρώτη κιόλας μέρα, σε ένα αρκετά υψηλό επίπεδο, γεμίζοντας όμως έτσι τους κριτές του διαγωνισμού με μεγάλες προσδοκίες.

Δείτε και την ανακοίνωση που έκαναν σε όλους τους παίκτες και τους πάγωσε.

Η απόφαση για την επιλογή των τριών αδύναμων προσπαθειών είναι αρκετά δύσκολη αλλά οι λεπτομέρειες, που έκαναν τη διαφορά, βοηθούν τους κριτές να αποφασίσουν τους πρώτους, που θα διαγωνιστούν για την παραμονή τους στο παιχνίδι.

Τι είπε όμως ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος στον περσινό νικητή; «Σα να μην πέρασε μια μέρα, τα ίδια, άθλια πουκάμισα και επίσης να σας ενημερώσω ότι ο Μανώλης πήρε μια εξηνταρού (60.000) και δεν κέρασε μια μπύρα» είπε ο κριτής.

 

Ροή ειδήσεων

Share