Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

MasterChef 4: Αυτοί είναι οι τρεις υποψήφιοι παίκτες προς αποχώρηση! (photo-video)

Δεν τα κατάφεραν στο πρώτο Τεστ Δημιουργικότητας!

18 Φεβρουαρίου 2020 21:39
MasterChef 4: Αυτοί είναι οι τρεις υποψήφιοι παίκτες προς αποχώρηση! (photo-video)

Αυτοί είναι οι τρεις υποψήφιοι παίκτες προς αποχώρηση από το MasterChef 4! Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Iωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος δοκίμασαν τα πιάτα των 23 παικτών. Κάποια τους εντυπωσίασαν και κάποια πάλι όχι! Ενώ, έχουμε το όνομα που φεύγει σήμερα από το MasterChef!

Οι τρεις κριτές πήραν μια κοινή απόφαση και κατέληξαν πως οι παίκτες με τα τρλθια χειρότερα πιάτα στο πρώτο τεστ δημιουργικότητας ήταν του Ηλία, της Μαριάννας και του Γιώργου.

Και οι τρεις παίκτες έπρεπε να ετοιμάσουν vegan παστίτσιο, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφεραν και πολύ καλά.

Μετά από αυτή την εξέλιξη θα κληθούν να αντιγράψουν ένα πιάτο και ο παίκτης με τη χειρότερη συνταγή θα αποχωρήσει από το MasterChef.

MasterChef Highlights: Η οικειοθελής αποχώρηση, το Mystery Box και οι γκρίνιες!

Το πρώτο επεισόδιο από το σπίτι του MasterChef είδαμε εχθές και την πρώτη δοκιμασία Mystery Box είδαμε εχθές μέσα από τη συχνότητα του Star. Φυσικά δεν έλειψαν τα ευτράπελα, οι φαρμακερές ατάκες και η γκρίνια. Ενώ, "φωτιά" πήρε το twitter και οι χρήστες του χάρισαν άφθονο γέλιο!

Πάμε να δούμε όσα είδαμε λοιπόν στην πρώτη δοκιμασία για το Mystery Box στο ριάλιτι μαγειρικής και τις στιγμές που ξεχώρισαν.

MasterChef: Η πρώτη οικειοθελής αποχώρηση! Ποια παίκτρια πήρε την θέση της;

Πρώτο επεισόδιο από το σπίτι του MasterChef και είχαμε ήδη την πρώτη οικειοθελή αποχώρηση. Ποια ήταν η παίκτρια που αποχώρησε και ποια παίκτρια μπήκε ξανά στο παιχνίδι ενώ είχε κοπεί στην φάση των bootcamps;

Όπως είχε γίνει γνωστό μια παίκτρια θα αποχωρούσε από το παιχνίδι λόγω κάποιων προσωπικών προβλημάτων έτσι κάποια άλλη θα έπαιρνε την θέση της.

Όπως σας είχαμε γράψει αυτή η παίκτρια ήταν η Σεμίνα. Η παίκτρια του ριάλιτι μαγειρικής στο επεισόδιο της Δευτέρας έδωσε την ποδιά της και είπε πως αποχωρεί για κάποιους προσωπικούς αλλά πολύ σοβαρούς λόγους.

Την θέση της στο παιχνίδι πήρε η Φωτεινή.

Το απίστευτο τρολάρισμα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου στον Μανώλη Σαρρή!

Ένα απίστευτο τρολάρισμα έκανε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος στον περσινό νικητή του MasterChef, Μανώλη Σαρρή.Ο περσινός νικητής βρέθηκε στο παιχνίδι και διάλεξε τα υλικά του πρώτου Mystery Box για φέτος για να μαγειρέψουν οι παίκτες.

Χωρίς να μασάει τα λόγια του ο νικητής του Mystery Box μοιράζει με ωμή και πολύ ξεκάθαρη αιτιολόγηση στους υπόλοιπους 22 τις εκδοχές της συνταγής. Ο ίδιος, έχοντας κερδίσει το πλεονέκτημα να βρίσκεται στον εξώστη, σκιαγραφεί τους μαγειρικούς χαρακτήρες αποσαφηνίζοντας τις κινήσεις τους στην κουζίνα του MasterChef 4. Ο νικητής όμως του Τεστ Δημιουργικότητας θα κερδίσει ένα μοναδικό πλεονέκτημα, που δίνεται για πρώτη φορά στην ιστορία του MasterChef.

Στο τέλος της ημέρας οι chef, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, επιβεβαιώνουν ότι τα πιάτα, που δοκίμασαν, φανερώνουν ένα πολύ ανεβασμένο γαστρονομικό επίπεδο. Όμορφα στημένα πιάτα, γεμάτα έμπνευση και δημιουργικότητα, οδηγούν τους φιλόδοξους μάγειρες του διαγωνισμού, από την πρώτη κιόλας μέρα, σε ένα αρκετά υψηλό επίπεδο, γεμίζοντας όμως έτσι τους κριτές του διαγωνισμού με μεγάλες προσδοκίες.

Δείτε και την ανακοίνωση που έκαναν σε όλους τους παίκτες και τους πάγωσε.

Η απόφαση για την επιλογή των τριών αδύναμων προσπαθειών είναι αρκετά δύσκολη αλλά οι λεπτομέρειες, που έκαναν τη διαφορά, βοηθούν τους κριτές να αποφασίσουν τους πρώτους, που θα διαγωνιστούν για την παραμονή τους στο παιχνίδι.

Τι είπε όμως ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος στον περσινό νικητή; «Σα να μην πέρασε μια μέρα, τα ίδια, άθλια πουκάμισα και επίσης να σας ενημερώσω ότι ο Μανώλης πήρε μια εξηνταρού (60.000) και δεν κέρασε μια μπύρα» είπε ο κριτής.

 

Ροή ειδήσεων

Share