Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Masterchef: Το απίστευτο τρολάρισμα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου στον Μανώλη Σαρρή!

Ο περσινός νικητής βρέθηκε στο πρώτο επεισόδιο!

17 Φεβρουαρίου 2020 22:59
Masterchef: Το απίστευτο τρολάρισμα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου στον Μανώλη Σαρρή!

Ένα απίστευτο τρολάρισμα έκανε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος στον περσινό νικητή του MasterChef, Μανώλη Σαρρή.Ο περσινός νικητής βρέθηκε στο παιχνίδι και διάλεξε τα υλικά του πρώτου Mystery Box για φέτος για να μαγειρέψουν οι παίκτες.

Χωρίς να μασάει τα λόγια του ο νικητής του Mystery Box μοιράζει με ωμή και πολύ ξεκάθαρη αιτιολόγηση στους υπόλοιπους 22 τις εκδοχές της συνταγής. Ο ίδιος, έχοντας κερδίσει το πλεονέκτημα να βρίσκεται στον εξώστη, σκιαγραφεί τους μαγειρικούς χαρακτήρες αποσαφηνίζοντας τις κινήσεις τους στην κουζίνα του MasterChef 4. Ο νικητής όμως του Τεστ Δημιουργικότητας θα κερδίσει ένα μοναδικό πλεονέκτημα, που δίνεται για πρώτη φορά στην ιστορία του MasterChef.

Στο τέλος της ημέρας οι chef, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, επιβεβαιώνουν ότι τα πιάτα, που δοκίμασαν, φανερώνουν ένα πολύ ανεβασμένο γαστρονομικό επίπεδο. Όμορφα στημένα πιάτα, γεμάτα έμπνευση και δημιουργικότητα, οδηγούν τους φιλόδοξους μάγειρες του διαγωνισμού, από την πρώτη κιόλας μέρα, σε ένα αρκετά υψηλό επίπεδο, γεμίζοντας όμως έτσι τους κριτές του διαγωνισμού με μεγάλες προσδοκίες.Δείτε και την ανακοίνωση που έκαναν σε όλους τους παίκτες και τους πάγωσε.

Η απόφαση για την επιλογή των τριών αδύναμων προσπαθειών είναι αρκετά δύσκολη αλλά οι λεπτομέρειες, που έκαναν τη διαφορά, βοηθούν τους κριτές να αποφασίσουν τους πρώτους, που θα διαγωνιστούν για την παραμονή τους στο παιχνίδι.

Τι είπε όμως ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος στον περσινό νικητή; «Σα να μην πέρασε μια μέρα, τα ίδια, άθλια πουκάμισα και επίσης να σας ενημερώσω ότι ο Μανώλης πήρε μια εξηνταρού (60.000) και δεν κέρασε μια μπύρα» είπε ο κριτής.

Masterchef: Τα πρώτα δάκρυα ξεκίνησαν - Τι ζήτησε στον Κοντιζά;

Σήμερα βλέπουμε στις οθόνες μας το τελευταίο επεισόδιο των bootcamps και τα πρώτα δάκρυα.. ξεκίνησαν από την ομάδα του Σωτήρη Κοντιζά. Τι ζήτησε παίκτρια, λίγο πριν την τελική δοκιμασία για να μπουν μέσα στο σπίτι του Masterchef;

Όσοι πίστευαν πως μπήκαν στο σπίτι του ριάλιτι μαγειρικής έκαναν λάθος, αφού οι παίκτες πέρασαν από μια τελευταία δοκιμασία στην οποία έπρεπε να ακολουθήσουν τις οδηγίες των κριτών έτσι ώστε να δημιουργήσουν ένα σωστό πιάτο.

Όταν ήρθε η ώρα της δοκιμής μια παίκτρια από την ομάδα του Σωτήρη Κοντιζά απογοητεύτηκε για την μαγειρική της και μπροστά στις κάμερες ξέσπασε σε κλάματα με το αποτέλεσμα που έδωσε στον σεφ της. Μάλιστα δεν δίστασε να του ζητήσει και την μαύρη ποδιά.

Masterchef: Ατάκα έπος του Κουτσόπουλου σε παίκτρια - «Να φύγουμε να υπογράψεις συμβόλαιο»

Μια ατάκα έπος είχαμε και στο σημερινό επεισόδιο του Masterchef. Για ακόμη μια φορά την «πέταξε» ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος σε παίκτης της δικής του ομάδας. «Να φύγουμε να υπογράψεις συμβόλαιο», είπε και την άφησε «κάγκελο».


Συγκεκριμένα, η δοκιμασία ξεκίνησε με την δοκιμασία για την μαύρη ποδιά. Οι παίκτες κάθε ομάδας έπρεπε να μαγειρέψουν με τις οδηγίες τους σεφ τους. Πρώτος λοιπόν, ήταν ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ο οποίος στην ομάδα του έχει την κυρία Γιώτα.

Όταν ήρθε η ώρα να δοκιμάσει το πιάτο της, δεν σταμάτησε να του λέει πόσο τέλειο είναι το φαγητό που έφτιαξε με τον κριτή να της λέει «Μήπως να φύγετε πες να πάω να υπογράψω συμβόλαιο» της είπε με χιούμορ ο κριτής βλέποντας πως απέτυχε στα τεχνικά κομμάτια της συνταγής. «Το ψάρι είναι τόσο βρασμένο που δεν μπαίνει σε κανένα πιάτο… ούτε σε μεζεδοπωλείο».

Masterchef: Αυτοί οι παίκτες φόρεσαν την μαύρη ποδιά - Ποιος παίκτης έφυγε με... νεύρα και σπόντες;


Στο σημερινό επεισόδιο του Masterchef παρακολουθήσαμε την πρώτη αποχώρηση. Τρεις ήταν εκείνοι που φόρεσαν την μαύρη ποδιά και διαγωνίστηκαν για την παραμονή τους στο παιχνίδι. Ποιος ήταν ο παίκτης όμως που έφυγε με σπόντες προς τους υπόλοιπους και νεύρα;

Από την ομάδα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου, την μαύρη ποδιά φόρεσε η Γιώτα, από την ομάδα του Σωτήρη Κοντιζά, την πήρε ο Ηλίας, ενώ από την ομάδα του Πάνου Ιωαννίδη τη μαύρη ποδιά φόρεσε ο Ηρακλής. Ένας από τους τρεις ωστόσο θα έπρεπε να αποχωρήσει.

Οι τρις παίκτες έπρεπε να φτιάξουν τέσσερα αυτά. Ένα ποσέ, μια ομελέτα, ένα βραστό και ένα τηγανιτό. Στον πρώτο γύρο, ο Ηρακλής από τη νομάδα του Πάνου Ιωαννίδη είχε τα καλύτερα και ανέβηκε με τους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους στον εξώστη.

Η Γιώτα και ο Ηλίας έπρεπε στον δεύτερο γύρω να βάλουν τα δυνατά τους αν θέλουν να παραμείνουν στο Masterchef. Ωστόσο και οι δυο απέτυχαν. Έτσι όλα κρίθηκαν στις λεπτομέρειες. Με τον Ηλία να είναι αυτός που μένει και την Γιώτα που φεύγει.

Μάλιστα, η Γιώτα με την αποχώρηση της πέταξε και σπόντες για τους υπόλοιπους παίκτες λέγοντας πως πρέπει να αγαπάνε ο ένας τον άλλον και να μην χειροκροτάνε κάποιον που δεν συμπαθούν.

 

Ροή ειδήσεων

Share