Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

MasterChef 4: Συγκλόνισε και πάλι ο παίκτης με πρόβλημα όρασης! (video)

Συγκίνηση!

11 Φεβρουαρίου 2020 22:50
MasterChef 4: Συγκλόνισε και πάλι ο παίκτης με πρόβλημα όρασης! (video)

Μεγάλη ήταν η συγκίνηση, όπως και στα λόγια του Σωτήρη Κοντιζά, στο σημερινό επεισόδιο του Masterchef με τον παίκτη που είχε το πρόβλημα στην όραση του. Η ώρα των bootcamp για τον ίδιο έφτασε, όμως πέρασε ή όχι στην επόμενη φάση που ήταν η είσοδος του στο σπίτι;

Ο Βασίλης μαγείρεψε με την βοήθεια της Μαρίας, μιας κοπέλας από την παραγωγή που ήταν τα «μάτια» του. Ο ίδιος κατάφερε να το ολοκληρώσει και να το παραδώσει μπροστά στους κριτές και η πιο κρίσιμη ώρα ήρθα, όταν δοκίμασαν το φαγητό.

Ο Βασίλης, είχε ετοιμάσει κριθαρότο με μελάνι σουπιάς, όμως δεν είχε χρησιμοποιήσει άλλο μέρος της με αποτέλεσμα να μην περάσει στην επόμενη φάση κάτι που τον απογοήτευσε.

Οι κριτές συγκινήθηκαν όπως και ο ίδιος και σηκώθηκαν από την θέση τους για να τον αποχαιρετήσουν.

MasterChef Highlights: Δείτε όσα έγιναν στο χθεσινό επεισόδιο!

ο χθεσινό επεισόδιο του MasterChef τα είχε όλα! Τόσο από ευτράπελα, όσο και από συγκίνηση! Σας έχουμε όλα τα Highlights που προκάλεσαν εντύπωση, καθώς και σχολιάστηκαν αρκετά μιας και δεν έλειψε η συγκίνηση τα ερωτηματικά και τα ονόματα που πέρασαν στο σπίτι!

Απίστευτο είναι το σκηνικό που συνέβη στο MasterChef με έναν παίκτη που παραλίγο να κάψει την κουζίνα με αποτέλεσμα ο Ιωαννίδης να πάρει τον ρόλο του... πυροσβέστη! Ευτυχώς η φωτιά έσβησε και δεν είχαμε ατυχήματα στο πλατό του ριάλιτι μαγειρικής. Δείτε τα highlights από το χθεσινό επεισόδιο στο Youweekly.gr

 

Ροή ειδήσεων

Share