Κυριακή, 31 Μαΐου 2020

Ο κριτής του MasterChef Σωτήρης Κοντιζάς έχει δοκιμάσει τα πιο αηδιαστικά πιάτα!

Έχει τόλμη πάντως!

2 Ιουνίου 2019 22:28
Ο κριτής του MasterChef Σωτήρης Κοντιζάς έχει δοκιμάσει τα πιο αηδιαστικά πιάτα!

Ο κριτής του MasterChef έχει δοκιμάσει τα πιο αηδιαστικά πιάτα! Ο Σωτήρης Κοντιζάς είναι ένας από τους πιο αυστηρούς κριτές του παιχνιδιού!

Ο κριτής του Master Chef, Σωτήρης Κοντιζάς, έχει δοκιμάσει φαγητά τα οποία σίγουρα θα σας αηδιάσουν!

Κανείς δεν θα το τόλμαγε!

Σωτήρης Κοντιζάς

Συγκεκριμένα ο Κοντιζάς αποκάλυψε στο DownTown πως στο ταξίδι που είχε κάνει το 2014 στο Βιετνάμ, είχε δοκιμάσει πολλά παράξενα φαγητά!

«Στο ταξίδι μου στο Βιετνάμ, το 2014, δοκίμασα εξαιρετικές σούπες από χελώνα με μαλακό ή χωρίς καθόλου κέλυφος. Έχω δοκιμάσει επίσης τηγανητές πέτσες από τα πόδια κότας και γλώσσες πάπιας. Δεν θα μπορούσα ποτέ να είμαι με μια γυναίκα που έχουμε ταξιδέψει μέχρι το Βιετνάμ και να μου λέει «Πάμε να φάμε burgers». Ξενερώνω», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πόσα θα πάρουν οι κριτές του Master Chef για την επόμενη σεζόν;

Τρίβουν τα χέρια τους οι ιθύνοντες του Star, καθώς η σεζόν κλείνει με ποσοστά τηλεθέασης μέσου όρου τόσο υψηλά που πλέον οι αντίπαλοι λαμβάνουν πολύ σοβαρά υπ’ όψιν τους τη δυναμική του.

Το πρόγραμμα που κατάφερε να εκτοξεύσει την τηλεθέαση δεν ήταν άλλο από το MasterChef, το οποίο για ακόμα έναν κύκλο κατάφερε να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού.

Κερδισμένο, βέβαια, δεν βγήκε μόνο το κανάλι μα και οι τρεις κριτές που φέτος έλαβαν την υψηλότερη αμοιβή που είχαν ποτέ από το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Το ποσό που βγήκε στη δημοσιότητα πως κερδίζουν για κάθε επεισόδιο του ριάλιτι μαγειρικής ανέρχεται στα 1.500 ευρώ έκαστος, με τα εβδομαδιαία κέρδη δηλαδή να αγγίζουν τα 7.500 ευρώ.

Σας φαίνονται πολλά; Κι όμως, όπως όλα δείχνουν θα ανέβει κι άλλο! Αυτό τουλάχιστον είναι στα σχέδια των Σωτήρη Κοντιζά, Πάνου Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλου, οι οποία σκοπεύουν να ανεβάσουν το budget τους στον ερχόμενο κύκλο. Κάτι για το οποίο είχαν γίνει συζητήσει και την προηγούμενη σεζόν, χωρίς αποτέλεσμα.

Πληροφορίες εκ των έσω θέλουν το ποσό να αυξάνεται σημαντικά, με τους τρεις τους να υπάρχει πιθανότητα να κερδίζουν έως και 2.000 ευρώ το επεισόδιο. Καθόλου άσχημα, καθώς μιλάμε για αύξηση ύψους 10.000 ευρώ τον μήνα.

Το μόνο που μένει είναι να κλείσει και το νέο deal…

Η αμοιβή των παικτών, πάντως, δεν αναμένεται να αυξηθεί. Και οι νέοι φιναλίστ θα αμείβονται με το βασικό ημερομίσθιο, δηλαδή περίπου με 20 ευρώ για κάθε ημέρα παραμονής τους στο παιχνίδι.

 

Master Chef

Ροή ειδήσεων

Share