Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2021

Master Chef: Tο ταξίδι έκπληξη στην Ισπανία πριν τον τελικό! (video)

Μια ανάσα πριν τον τελικό!

20 Μαΐου 2019 21:35
Master Chef: Tο ταξίδι έκπληξη στην Ισπανία πριν τον τελικό! (video)

Το MasterChef 3 πλησιάζει προς το τέλος του και ετοιμάζεται να «ρίξει αυλαία» την Τετάρτη 22 Μαΐου με την Σπυριδούλα και το Μανώλη να διεκδικούν τον τίτλο του επόμενου Έλληνα Master Chef και το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ! Διαβάστε ποιος είναι ο μεγάλος νικητής, πρώτοι εδώ!

Στο σημερινό επεισόδιο θα δούμε τους παίκτες να ταξιδεύουν ως την Ισπανία για να δοκιμαστούν! Στο ταξίδι όμως εκτός από την Σπυριδούλα και τον Μανώλη θα ταξιδέψουν μαζί τους και οι παίκτες Χρήσος και Παναγιώτης!

Δείτε video από το ταξίδι:

MasterChef: Ο Σωτήρης Κοντιζάς ήθελε να μάθει τα νέα όλων των παικτών! (Video)

MasterChef: Ο Σωτήρης Κοντιζάς ήθελε να μάθει τα νέα όλων των παικτών! (Video)

Ο Σωτήρης Κοντιζάς ήθελε να μάθει τα νέα όλων των παικτών που έφυγαν από το παιχνίδι του MasterChef! Δείτε λοιπόν τι είπαν οι αγαπημένοι μας παίκτες!

Ο Σωτήρης Κοντιζάς, με τον Πάνο Ιωαννίδη και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο θέλησαν να μάθουν όλα τα νέα των πρώην παικτών, σχολιάζοντας μάλιστα τις αλλαγές στη ζωή τους μετά το παιχνίδι.

Λίγο πριν τον μεγάλο τελικό του MasterChef, οι κριτές συνάντησαν ξανά τους πρώην παίκτες, οι οποίοι επέστρεψαν για μια και μόνο εμφάνιση στην κουζίνα του ριάλιτι μαγειρικής.

MasterChef

Από το reunion του MasterChef απουσίαζαν δύο πρόσωπα. Την ανακοίνωση έκανε ο Σωτήρης Κοντζάς: «Λόγω υποχρεώσεων, δεν μπορούσαν να είναι σήμερα μαζί μας, ο Γιώργος Ορφανός και ο Τάσος Κυρικλάκης».

Δείτε το παραπάνω βίντεο από το MasterChef:

TAGS
 

Master Chef

Ροή ειδήσεων

Share