Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

MasterChef: Το μήνυμα της Ασημίνας μετά την αποχώρησή της!

Η πρώτη ανάρτηση!

11 Μαΐου 2019 14:34
MasterChef: Το μήνυμα της Ασημίνας μετά την αποχώρησή της!

Η αγαπημένη παίκτρια του MasterChef αποχώρησε από το παιχνίδι μαγειρικής του Star και έστειλε ένα μήνυμα όλο νόημα! Ποια ήταν όμως η ανάρτηση της Ασημίνας;

Η παίκτρια μετά την αποχώρηση της έκανε την πρώτη της ανάρτηση.

Μπορεί η ίδια να μην είχε πολύ μεγάλη εμπειρία στη μαγειρική και να μην πίστευε τόσο στις ικανότητες της, ωστόσο μπήκε στην δεκάδα και λίγο έλειψε να βρίσκεται και στην τελική πεντάδα.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μετά την αποχώρηση της έκανε την πρώτη της ανάρτηση και έστειλε το μήνυμα της γράφοντας:

«Ευχαριστώ παρά πολύ όλους για την υποστήριξη που μου δείξατε ,ένα όνειρο τελείωσε και για μένα που ήταν παρά πολύ όμορφο, που έγινε όμορφο Χάρη στην αγάπη σας και εύχομαι σε έναν έναν ξεχωριστά αγάπη και υγεία και να μην παράταει ποτέ τα όνειρά του και θα σας πω και μια λέξη εσπεριδοειδη λα λα λα. Σας αγαπώ πολύ η Σιλβύ»

Πηγή: youweekly.gr

MasterChef: Η συγκίνηση του Λεωνίδα κουτσόπουλου! (Video)

Ένας αγαπημένος κριτής του MasterChef, επισκέφτηκε τους ηττημένους, οι οποίοι κλήθηκαν να μαγειρέψουν για να διεκδικήσουν την παραμονή τους στο παιχνίδι.

«Σήμερα επιλέξαμε να καλέσουμε έναν άνθρωπο που για εμένα προσωπικά παίζει και μεγάλο ρόλο για αυτό που έχω γίνει επαγγελματικά. Είναι μεγάλη τύχη για όποιον ξεκινάει να μαγειρεύει, να πέσει με ανθρώπους οι οποίοι αγαπάνε πάρα πολύ αυτό που κάνουν. Διδάσκουν και μαγειρικό πολιτισμό και εμένα είναι ο μαγειρικός μου μπαμπάς. Αν δεν ήμουν μαζί του στα ξεκινήματα, δεν ξέρω τι θα είχα καταφέρει μαγειρικά», είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος συγκινημένος, μιλώντας για τον καλεσμένο τους.

TAGS
 

Ροή ειδήσεων

Share