Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Μaster Chef: Ο Παντελής «πληγώθηκε» και πάλι από τον... Χαράλαμπο! (βίντεο)

Ο Κύπριος τον... χαντάκωσε!

26 Μαρτίου 2019 00:51
Μaster Chef: Ο Παντελής «πληγώθηκε» και πάλι από τον... Χαράλαμπο! (βίντεο)

O Παντελής δεν τα πάει καλά με τους... Χαράλμπους και γνώρισε ακόμη μία απογοήτευση στο Master Chef!

Ιδιαίτερη εβδομάδα αυτή στο Master Chef καθώς στο παιχνίδι μπήκαν οι περσινοί παίκτες και θα διαγωνιστούν μαζί με τους νέους! Το έπαθλο θα είναι 10.000 ευρώ!

Αποχώρηση παίκτη δεν θα έχουμε αυτή την εβδομάδα στο Master Chef, με τους περσινούς παίκτες να έχουν μπει στο παιχνίδι και μαζί με τους νέους να δίνουν μάχη για το ποιος θα κερδίσει το έπαθλο των 10.000 ευρώ.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας, όμως, το ζευγάρι του Παντελή με τον Χαράλαμπο Χατζηπροδρόμου (σ.σ. Κύπριος κι αυτός, αλλά όχι ο "Εν Κουλί") ήταν εκείνο που έχασε, αλλά απ΄ ό,τι φαίνεται θα έχει κι άλλη ευκαιρία;

«Έχουμε μία απώλεια σήμερα, οκτώ θα περάσουν στην επόμενη φάση. Η απώλεια της πρώτης μέρας από το Silver Award είναι το πιάτο με το λαβράκι, του Παντελή και του Χαράλαμπου. Όλα τα πιάτα ήταν νόστιμα, έπρεπε να βρούμε τις λεπτομέρειες, το συζητήσαμε και να πούμε το εξής: Δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμα και για τον Παντελή γιατί σε κάποια φάση θα έχει και ο Παντελής, αλλά και οι υπόλοιποι που δεν θα περάσουν στην επόμενη φάση μία ακόμα ευκαιρία. Δεν θα σας αποκαλύψουμε σήμερα το πώς θα γίνει αυτό, αλλά υπάρχει ακόμα μία ευκαιρία», είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς.

Δείτε το βίντεο

Master Chef: Ατάκα-έπος του Γλωσσίδη! «Έχουν πεταχτό πωπό!» (βίντεο)

Master Chef Spoiler: Ποιοι παίκτες επιστρέφουν στο παιχνίδι;

Προσοχή ακολουθεί master Chef spoiler! Αυτοί είναι οι παίκτες που μπαίνουν ξανά στο παιχνίδι!

Σύμφωνα με δημοσίευμα του TV Έθνος, έχουμε τα ονόματα που θα κάνουν δυνατό comeback στο παιχνίδι μαγειρικής του STAR, λίγο πριν τον μεγάλο τελικό!

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ του TV ΕΘΝΟΣ και της Φωφώ Μπόντου επικαλούμενη απόλυτα διασταυρωμένες πηγές, αυτοί που θα φορέσουν ξανά την ποδιά τους θα είναι ο Τάσος Κυρικλάκης, ο Χαράλαμπος Κοτσώνης, ο Θάνος Σπανός, η Μαρία Τσαπράνη και η Εύα Αμπάν.

Παράλληλα, εκτός από τις πέντε εισόδους στο παιχνίδι θα δούμε να επιστρέφουν και συμμετέχοντες από τα παλιά, για την ακρίβεια από τον περσινό κύκλο του παιχνιδιού και νυν και πρώην παίκτες θα κληθούν να μαγειρέψουν ως ζευγάρια.

Δείτε όλα τα νέα για το MasterChef στο Athensmagazine.gr!

 

Ροή ειδήσεων

Share