Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2024

Καλοκαίρι και πάθος από την Άση Μπήλιου: Τα 4 ζώδια που θα ερωτευτούν σφόδρα μέχρι το τέλος του καλοκαιριού

Το καλοκαίρι του 2024 θα τους μείνει... αξέχαστο

25 Ιουνίου 2024 07:53
Καλοκαίρι και πάθος από την Άση Μπήλιου: Τα 4 ζώδια που θα ερωτευτούν σφόδρα μέχρι το τέλος του καλοκαιριού
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Άση Μπήλιου μας φέρνει προ ενός... παθιασμένου καλοκαιριού, αναφέροντας το ποια ζώδια είναι αυτά, που θα ερωτευτούν στη διάρκειά του και θα ζήσουν μοναδικές στιγμές.

Το καλοκαίρι είναι η εποχή που όλοι περιμένουμε για να ξεκουραστούμε, να βγούμε από τη ρουτίνα και να χαλαρώσουμε, γι’ αυτό είναι άμεσα συνδεδεμένο με έρωτες, φλερτ, ανανέωση και καινούριες γνωριμίες. Πώς θα είναι όμως το αστρολογικό σκηνικό και ποιους θα ευνοήσει περισσότερο;

Οι δύο πλανήτες που σχετίζονται με τον έρωτα και τις σχέσεις μας είναι η Αφροδίτη και ο Άρης. Η Αφροδίτη ήδη από τον Ιούνιο κινείται στο συναισθηματικό και ευαίσθητο ζώδιο του Καρκίνου όπου θα παραμείνει έως τις 11/07/2024. Μέσα στις πρώτες ημέρες του Ιουλίου θα σχηματίσει πολύ ευνοϊκές όψεις με τον Κρόνο, τον Ουρανό και τον Ποσειδώνα.

Στη συνέχεια θα προχωρήσει στο ζώδιο του Λέοντα έως τις 05/08/2024 και θα μας δώσει την ευκαιρία να λάμψουμε, να ξεχωρίσουμε, να βγούμε προς τα έξω και να ανακτήσουμε την αυτοπεποίθηση μας. Από αυτή τη θέση θα σχηματίσει ευνοϊκό εξάγωνο με τον Δία, τον πλανήτη της τύχης και της αφθονίας, αλλά και αντίθεση με τον Πλούτωνα, μια όψη πάθους, δυνατών επιθυμιών και ακραίων συναισθημάτων. Από τις 05/08/2024 έως το τέλος του Αυγούστου η Αφροδίτη θα μετακινηθεί στην Παρθένο, μια θέση που θα μας κάνει πιο ρεαλιστές στον έρωτα και θα μας βοηθήσει να βάλουμε μια τάξη στη ζωή μας, αποφεύγοντας τις υπερβολές.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share