Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2024

Ξεχειλίζουν οι τσέπες από χρήμα: Μέχρι τέλους πάει η Λίτσα Πατέρα Καρκίνους κι άλλα 3 ζώδια!

Η Λίτσα Πατέρα μοιράζει χρήμα

24 Ιουνίου 2024 20:08
Ξεχειλίζουν οι τσέπες από χρήμα: Μέχρι τέλους πάει η Λίτσα Πατέρα Καρκίνους κι άλλα 3 ζώδια!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Λίτσα Πατέρα - Ζώδια σήμερα (24/06): Η Λίτσα Πατέρα παρουσίασε τις αστρολογικές προβλέψεις στο Πρωινό του ΑΝΤ1 με τον Γιώργο Λιάγκα.

Οι προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα

«Η συναισθηματική ζωή θα πάει πολύ καλύτερα, οι οικογενειακές υποθέσεις πολύ καλύτερα. Επειδή ο Καρκίνος είναι συναισθηματικό ζώδιο θα μας δώσει την ευκαιρία να έρθουμε πιο κοντά στους ανθρώπους μας, έρωτες…», ανέφερε μεταξύ άλλων η Λίτσα Πατέρα.

Διαβάστε επίσης: «Χρυσόψαρα σε γυάλα» Ζυγοί, Λέοντες κι άλλα 2 ζώδια - Αδιέξοδο από την Άση Μπήλιου!

Δείτε το ακόλουθο βίντεο με τα Ζώδια από τη Λίτσα Πατέρα, αναλυτικά:

Λίτσα Πατέρα: «Μαύρη» Πανσέληνος για Ταύρους κι άλλο 1 ζώδιο! Δυστυχώς

Ζώδια: Ποια θα είναι τα άτυχα της Πανσελήνου της φράουλας σύμφωνα με την Λίτσα Πατέρα; Η Λίτσα Πατέρα παρουσίασε τις αστρολογικές προβλέψεις στο Πρωινό του ΑΝΤ1 με τον Γιώργο Λιάγκα.

"Λοιπόν εγώ δε με αντέχω πλέον. Γιατί; Γιατί, γιατί το ξέρετε πάντα καλά ότι πιστεύω πάρα πολύ στο τι μας λένε τα άστρα, αρκεί να τους ακούμε. Το περιοδικό Ιουνίου, όμως, που βγαίνει από τον Μάιο… να μην το διαβάσω όλο βέβαια… Λέω ότι στις 22 η Πανσέληνος στον Αιγόκερω θα φέρει στο προσκήνιο θέματα τα οποία αφορούν το οικογενειακό δίκαιο, ίσως και περιουσιακά. Δεν είναι απίθανο να υπάρξουν πολλές αλλαγές στο χώρο αυτό. Και εδώ αναλύω την Πανσέληνο αυτή, η οποία έφερε τόσα και τόσα δράματα για τα οποία στεναχωριόμαστε όλοι γιατί δεν είναι κάτι το οποίο περιμένουμε. Λάθη και εξαπατήσεις σε οικογενειακά, περιουσιακά θέματα… Ποσειδώνας ο οποίος λέει αλήθειες και ψέματα. Ας προσέξουμε τι θα πάρουμε, την αλήθεια ή το ψέμα. Η Πανσέληνος αυτή γίνεται στην 1η μοίρα του Καρκίνου στον Αιγόκερω. Καρκίνος είναι τα οικογενειακά θέματα. Αιγόκερως είναι θέματα που έχουν σχέση με τις κρατικές μηχανές και όλο αυτό έρχεται στο προσκήνιο. Είναι αδύνατον να λένε κάτι οι πλανήτες και να μη γίνει. Το βλέπετε ξανά" είπε, μεταξύ άλλων, η Λίτσα Πατέρα.

Διαβάστε επίσης: Λίτσα Πατέρα: 6μηνο τρελής ρέντας για Δίδυμους, Υδροχόους κι άλλα 2 ζώδια - Δεύτερο μισό 2024 με ατελείωτο χρήμα

Δείτε το ακόλουθο βίντεο του Athensmagazine.gr με τα Ζώδια από τη Λίτσα Πατέρα, αναλυτικά:

Λίτσα Πατέρα: 6μηνο τρελής ρέντας για Δίδυμους, Υδροχόους κι άλλα 2 ζώδια - Δεύτερο μισό 2024 με ατελείωτο χρήμα

Η Λίτσα Πατέρα αναλύει τα άστρα μέχρι το τέλος της χρονιάς! Ποια θα είναι τα τυχερά ζώδια από οικονομικής πλευράς μέχρι το τέλος του 2024;

Τα χρόνια που διανύουμε μπορούν να συγκριθούν με τους πόνους της γέννας που φέρνουν στο φως το «θαύμα της ζωής». Αυτό που σύντομα θα αναδυθεί είναι η νέα εποχή για την ανθρωπότητα, αφήνοντας πίσω οτιδήποτε παλιό και ξεριζώνοντας καθετί σάπιο και σκοτεινό. Όπως έχουμε αναφέρει και σε προηγούμενα άρθρα μας, βρισκόμαστε στην αυγή μιας νέας εποχής, αυτής του Υδροχόου, η οποία θα μεταμορφώσει πολλά από όσα η ανθρωπότητα θεωρούσε έως τώρα δεδομένα.

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και καινοτόμες, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα της ανθρώπινης δραστηριότητας και σημαντικούς τομείς της ζωής. Για παράδειγμα, τα άλματα στην επιστήμη και την τεχνολογία, τα επιτεύγματα στην ιατρική και η ανακάλυψη νέων φαρμάκων και θεραπειών είναι πρωτοφανή, και συχνά δυσκολευόμαστε να τα παρακολουθήσουμε με την ταχύτητα που συμβαίνουν. Αυτές οι αλλαγές επηρεάζουν και εμάς τους ανθρώπους, καθώς μέσα από μια συχνά επώδυνη και δυσάρεστη διαδικασία συνειδητοποιούμε πως πολλά πρέπει να "ξεριζωθούν" από μέσα μας, ξυπνώντας μια έντονη τάση για αμφισβήτηση και αντίδραση.

Το πέρασμα στη νέα εποχή δεν είναι και δεν θα μπορούσε να είναι ανώδυνο. Ζούμε σε σκοτεινούς καιρούς, με πολεμικές συγκρούσεις, βία και ανθρώπινο πόνο. Ωστόσο, πολλές από αυτές τις δοκιμασίες λειτουργούν ως σκληρά αλλά πολύτιμα μαθήματα για τη μετάβαση αυτή.

Έτσι, το 2024 αναμένεται να είναι μια χρονιά γεμάτη ανατροπές και προκλήσεις, αλλά και μια «σκάλα» ελπίδας προς έναν καλύτερο κόσμο. Οι καθοριστικοί πλανήτες που φέρνουν όλες τις κοσμικές αλλαγές (πολιτικές, οικονομικές, κοινωνικές) παραμένουν στο ίδιο ζώδιο καθ' όλη τη διάρκεια του 2024. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι η νέα χρονιά θα ακολουθήσει τα ίδια μονοπάτια με την προηγούμενη, καθώς οι όψεις που σχηματίζονται αλλάζουν, με αποτέλεσμα να διαφοροποιούνται και οι επιρροές που ασκούν. Όλες αυτές οι κοινωνικές, οικονομικές και πολιτικές μεταβολές θα έχουν φυσικά αντίκτυπο στις ζωές μας, την καθημερινότητά μας και, φυσικά, στις οικογένειές μας.

Διαβάστε επίσης: Ταύροι, Λέοντες και 1 ακόμα ζώδιο ετοιμαστείτε: Ουρανοκατέβατο χρήμα φέρνει η Λίτσα Πατέρα!

Λίτσα Πατέρα: 6μηνο τρελής ρέντας για Δίδυμους, Υδροχόους κι άλλα 2 ζώδια - Δεύτερο μισό 2024 με ατελείωτο χρήμα

Λίτσα Πατέρα: Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ
Η ευκαιρία για χρήματα και ο «απαγορευτικός» μήνας Απρίλιος

Δυναμικά ξεκινά η νέα χρονιά. Σας βρίσκει να ασχολείστε με την καριέρα σας, με την κοινωνική σας εικόνα, με την επαγγελματική σας εξέλιξη. Μέχρι τα τέλη της άνοιξης προσπαθείτε να ικανοποιήσετε μια έντονη και διακαή ανάγκη για βελτίωση των οικονομικών σας. Προσπαθήστε να δημιουργήσετε περιουσία, να προβείτε σε αγοραπωλησίες που θα μπορούσαν να βελτιώσουν τον προϋπολογισμό σας και κατά συνέπεια το βιοτικό σας επίπεδο. Τα χρήματα θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή σας και έπειτα από μια περίοδο καθυστερήσεων και εκνευρισμού θα κάνετε ό,τι περνάει από το χέρι σας για να διορθώσετε τις απώλειες και τα προβλήματα. Από το καλοκαίρι και μετά γίνεστε πιο δραστήριοι και επιδιώκετε να γνωρίσετε καινούργιο κόσμο. Ασχολείστε με γραπτά, εμπόριο, επικοινωνία, ταξίδια. Ανοίγετε τους ορίζοντές σας και κάνετε περισσότερη παρέα με νεαρά πρόσωπα.

Απαγορευτική περίοδος για σοβαρές αποφάσεις θα είναι όλος ο Απρίλιος. Προσέχετε μετακινήσεις, συζητήσεις και υπογραφές λόγω του ανάδρομου Ερμή στο ζώδιό σας. Μπορεί την ίδια περίοδο να φιλοξενείτε την Αφροδίτη, η οποία θα σας βάλει σε μια άκρως ανοιξιάτικη διάθεση, αλλά η επικοινωνία θα πάσχει. Το τοπίο θολώνει ακόμα περισσότερο η έκλειψη Ηλίου στο ζώδιό σας στις 8 Απριλίου, η οποία βγάζει στην επιφάνεια όλες σας τις επιθυμίες και τις ανάγκες. Στο τέλος Απριλίου δέχεστε μια γερή ώθηση ενέργειας από το πέρασμα του κυβερνήτη σας, Αρη, στο ζώδιό σας, όπου θα παραμείνει όλο τον Μάιο μέχρι τις αρχές Ιουνίου, περίοδο κατά την οποία θα πρέπει να φυλαχτείτε από βιασύνη, ατυχήματα, υπερβολές.

Το καλοκαίρι το ερωτικό θερμόμετρο θα ανέβει, ειδικά μέσα στον Ιούλιο, με την πιθανότητα για μια νέα δυνατή σχέση. Η περίοδος του Δεκαπενταύγουστου κρύβει ένταση και πιθανότητα για ατυχήματα. Κρατήστε χαμηλούς τόνους. Στις αρχές του φθινοπώρου ασχολείστε εντατικά με το σπίτι. Στις αρχές Νοεμβρίου σχεδιάζετε κάτι φιλόδοξο, επιχειρηματικά ή καλλιτεχνικά, αλλά τα σχέδιά σας μένουν μετέωρα και ημιτελή. Τα Χριστούγεννα θα σας βρουν κοντά σε φίλους, αλλά χωρίς τη συνήθη ενέργεια.

ΤΑΥΡΟΣ
Πάρτε ρίσκο με… μέτρο! Περίοδος- ορόσημο αρχές του Ιουνίου

Το πρώτο μισό της χρονιάς αναμένεται συναρπαστικό για πολλούς από εσάς. Αρχίζουν τα πράγματα και μπαίνουν σε νέους ρυθμούς με το ξεκίνημα του νέου χρόνου, αφού ο Δίας επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιό σας. Επειτα από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα νιώθετε πως επιτέλους τα πράγματα αρχίζουν να κινούνται και μάλιστα προς το συμφέρον σας. Φιλοδοξίες, σχέδια στον έρωτα, στη δουλειά, στα ταξίδια μπορούν να πραγματοποιηθούν. Ο πιο συναρπαστικός μήνας πιθανό να είναι ο Απρίλιος για εσάς, αφού η συνάντηση Δία – Ουρανού στο δικό σας ζώδιο αναμένεται εκρηκτική και προμηνύει εξελίξεις με θεαματική ταχύτητα.

Βέβαια, τα απερίσκεπτα ρίσκα υπό την επίδραση αυτής της εκρηκτικής όψης μπορεί να φέρουν τα αντίθετα από τα επιθυμητά αποτελέσματα και να λειτουργήσουν σαν μπούμερανγκ. Πάντως μέχρι το τέλος της άνοιξης θα βρίσκεστε στο επίκεντρο των εξελίξεων, θα θέλετε να περάσετε όμορφες στιγμές, θα σας καλοπιάνουν, θα σας καλομαθαίνουν, θα επιδιώκουν τη συντροφιά σας.

Από το καλοκαίρι και μετά όσοι είστε γεννημένοι τις πρώτες μέρες αποφασίζετε να κάνετε μια τομή στην καριέρα σας. Μπορεί να αναλάβετε τα ηνία μιας νέας επιχείρησης ή μιας νέας επαγγελματικής πρόκλησης. Οι αρχές Ιουνίου θα είναι περίοδος-ορόσημο για τα νέα σας σχέδια. Πολλές από τις ανασφάλειές σας θα εξαφανιστούν και οι νέες επαγγελματικές προκλήσεις θα μπορούσαν να σας ωφελήσουν και σε οικονομικό επίπεδο. Από τις 9 Ιουνίου μέχρι τις 19 Ιουλίου ο Αρης στο ζώδιό σας σας κάνει δυνατούς, αποφασιστικούς και θαρραλέους, χωρίς να λείπουν οι εντάσεις.

Το φθινόπωρο ξεκινά με αρκετές συζητήσεις για νέα σχέδια και για μια νέα καθημερινότητα με διαφορετικά ωράρια από αυτά που είχατε μέχρι τώρα και με καινούργια πρόσωπα. Από τις 3 Νοεμβρίου όμως θα σας απασχολήσουν πολύ έντονα το σπίτι και οι οικογενειακές σχέσεις, ενώ τριγυρίζει στο μυαλό σας έντονα και η σκέψη για μια αγοραπωλησία. Μες στον τελευταίο μήνα της χρονιάς όλα αυτά τα σχέδια αναιρούνται, καθυστερούν και σας οδηγούν σε συμβιβασμούς και υπαναχωρήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Επιχειρήστε μια ανανέωση στη ζωή που θα σας κάνει να ξανανιώσετε

Τα καλά πλανητικά νέα της χρονιάς προέρχονται από την παρουσία του Δία στο ζώδιό σας από τα τέλη Μαΐου και μετά. Τίποτα δεν σας σταματά παρά μόνο ίσως το τετράγωνο Δία – Κρόνου στα μέσα Αυγούστου και τέλη Δεκεμβρίου. Θα έλεγε κανείς πως εξαιτίας αυτής της όψης ο Δίας δεν θα είναι και τόσο φιλικός με το ζώδιό σας. Από μια άποψη όμως δεν αφήνεστε σε όνειρα ουτοπίας και δεν χτίζετε παλάτια στην άμμο, αποφεύγοντας έτσι τον κίνδυνο να απογοητευτείτε ή να επενδύσετε σε ανθρώπους και σχέδια που δεν θα ανταποκριθούν στις προσδοκίες σας. Σίγουρα δεν θα μείνετε ανενεργοί ή παθητικοί μπροστά στις εξελίξεις. Πιθανό να πραγματοποιήσετε πολλά ταξίδια, να κάνετε σπουδές ή να επιστρέψετε στο σχολείο, να συναναστραφείτε νεότερα πρόσωπα, να επιχειρήσετε μια γενικότερη ανανέωση στη ζωή που θα σας κάνει να ξανανιώσετε, και θα φροντίσετε για περισσότερες δραστηριότητες που σας φέρνουν χαρά.

Τα δύσκολα νέα της χρονιάς προέρχονται από τον Κρόνο, ο οποίος παραμένει όλο τον χρόνο στο ζενίθ στο ωροσκοπίου σας και προκαλεί εξαρτήσεις κυρίως στην καριέρα σας. Νιώθετε ίσως καταπιεσμένοι από άτομα κύρους ή από επαγγελματικές συνθήκες που σας κρατούν δέσμιους και περιορίζουν τον ελεύθερο χρόνο σας και τις επιλογές σας. Μπορεί μες στον τελευταίο μήνα του καλοκαιριού να βιώσετε μια απόρριψη, επαγγελματική ή κοινωνική. Όμως δεν είναι ικανή να κόψει τα φτερά σας ή να σας εμποδίσει να ξεκινήσετε από την αρχή.

Οσοι είστε γεννημένοι τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας κάποιες φορές παίρνετε λαθεμένες αποφάσεις για την καριέρα σας ή παρασύρεστε από καταστάσεις που μοιάζουν ιδανικές αλλά δεν είναι. Προσοχή στις εξαπατήσεις αρχές Μαρτίου, μέσα Ιουνίου και κατά την περίοδο των Χριστουγέννων. Το τέλος του φθινοπώρου και οι αρχές του χειμώνα σάς βρίσκουν καταβεβλημένους, ειδικά αν αποφασίσατε να αναλάβετε πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Αξιοποιήστε την περίοδο πριν από τα Χριστούγεννα αλλά και κατά τη διάρκεια αυτών για να βρεθείτε κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα και να κάνετε τη δική σας μικρή επανάσταση, χαρίζοντας στον εαυτό σας απολαύσεις που δικαιούται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Παραμελημένος συνεργάτης ή σύντροφος και μοναχικές διακοπές

Είστε σε καλό δρόμο, αν πιστέψετε πως το κλειδί της επιτυχίας βρίσκεται στις δυνατές φιλίες και στις δημόσιες σχέσεις. Τουλάχιστον μέχρι το τέλος του Μαΐου τα σχέδιά σας μπορούν να προωθηθούν πολύ καλύτερα, αν εργάζεστε συλλογικά. Επιλέξτε την αρμονία στις σχέσεις και όπου χρειάζεται κρατήστε τα προσχήματα. Διαθέτετε έναν πιο ευέλικτο τρόπο σκέψης και δράσης και βρίσκεστε διαρκώς σε κίνηση αναζητώντας μια ομάδα που εκφράζει τις ανησυχίες σας, συμμερίζεται τους προβληματισμούς σας και μπορεί να συντελέσει στο να αναδείξετε τις αρετές και τις ικανότητές σας. Το να βρίσκεστε διαρκώς σε δράση εγγυάται επιτυχία μέχρι τα τέλη Μαΐου, ενώ οικονομικά και επαγγελματικά οφέλη δικαιώνουν τις προσπάθειές σας. Θα δημιουργήσετε συνεργασίες και θα πάρετε από κοινού πρωτοβουλίες.

Μη σας πτοεί το γεγονός ότι το ξεκίνημα της νέας χρονιάς κρύβει δυσκολίες. Κυρίως σε προσωπικό επίπεδο μπορεί να περάσετε από ένταση και διαφωνίες που ωστόσο θα μπορούσαν να κάνουν τη σχέση σας ή τον γάμο σας πιο δυνατά. Μπορεί ο σύντροφός σας ή ένα στενός συνεργάτης να νιώθει παραμελημένος και να πρέπει να ασχοληθείτε περισσότερο με τις δικές του ανάγκες. Μολονότι ο Μάρτιος είναι ένας πιο παραγωγικός μήνας για εσάς, με ευκαιρίες και όμορφες εμπειρίες, έρχεται ένας Απρίλιος που φέρνει τα πάνω κάτω στην επαγγελματική ζωή, σας κάνει συχνά να πελαγώνετε εξαιτίας ενός κυκεώνα επαγγελματικών υποχρεώσεων και κάποιες φορές εκτίθεστε εξαιτίας άτοπων συζητήσεων και συναντήσεων. Ολο τον Απρίλιο καλό είναι να έχετε τεντωμένες τις κεραίες σας.

Το καλοκαίρι πολλοί από εσάς μπορεί να επιλέξετε μοναχικές διακοπές, επιστροφή στην πατρική γη, προκειμένου να κλείσετε λογαριασμούς με το παρελθόν. Δυσκολίες στις συζητήσεις και τις μετακινήσεις κρύβει και ο Αύγουστος, ενώ ο Σεπτέμβριος ξεκινά δυναμικά με τον Αρη να περνά στο ζώδιο σας. Για δύο μήνες, Σεπτέμβριο και Οκτώβριο, θα βρίσκεστε στο επίκεντρο της δράσης, θα παίρνετε πρωτοβουλίες και θα μπαίνετε μπροστά σε δύσκολες καταστάσεις. Θα ξεδιπλώσετε τα δημιουργικά σας ταλέντα και θα πάρετε ρίσκο. Ρίξτε τους τόνους όμως μες στον Δεκέμβριο και κυρίως αποφύγετε σημαντικές αγορές και έξοδα.

ΛΕΩΝ
Ωθηση προς μια προαγωγή με προσοχή στην αλαζονεία

Το πρώτο πεντάμηνο της νέας χρονιάς θα περιέχει αρκετές προκλήσεις για εσάς που προσπαθείτε να αναδειχθείτε στο επαγγελματικό στερέωμα και να αποδείξετε την αξία σας. Ηδη από τις πρώτες εβδομάδες του νέου χρόνου θα μπείτε σε καινούργια γρανάζια δημιουργίας και δράσης και θα θέσετε σε εφαρμογή ιδέες και σχέδια που, αν κινηθείτε σωστά, θα έχουν τα αποτελέσματα που ονειρεύεστε. Μέσα στην άνοιξη θα δεχτείτε και μια απρόσμενη ώθηση που μπορεί να σας φέρει κοντά σε προαγωγή. Μπορεί όμως, αν παρασυρθείτε σε υπερβολές και αλαζονεία, να πληρώσετε ένα υψηλό τίμημα που μπορεί να σημαίνει ακόμα και απομάκρυνση από το επαγγελματικό πεδίο. Οι κινήσεις και οι αποφάσεις σας θα πρέπει να είναι χειρουργικές και σε καμιά περίπτωση βιαστικές. Θα είναι κρίμα εξαιτίας της απροσεξίας ή της υπεραισιοδοξίας να «σαμποτάρετε» μόνοι σας τις προοπτικές της επιτυχίας σας. Στο τέλος Μαΐου θα δικαιωθείτε για τις πρωτοβουλίες και τη διορατικότητά σας.

Μέσα Φεβρουαρίου με τέλη Μαρτίου σάς περιμένει μια απαιτητική περίοδος, με αρκετή κούραση και μειωμένη ενέργεια. Ωστόσο, από τον Ιούνιο όλα αλλάζουν. Οσοι είστε γεννημένοι τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας μπορεί να γυρίσετε σελίδα ζωής και να οδηγηθείτε σε μια νέα κατάσταση σε προσωπικό επίπεδο. Οι περισσότεροι πάντως μπορείτε να επενδύσετε σε νέες σχέσεις και νέες φιλίες. Θα εμπλακείτε σε νέες ομάδες και θα επιδιώξετε επαφές με ομοϊδεάτες. Μπορεί να πάτε διακοπές με φίλους, να προτιμήσετε ένα κάμπινγκ ή ένα κοινόβιο, να ξεκινήσετε ένα ομαδικό σπορ. Η ένταξή σας σε μια ομάδα θα είναι ζωτικής σημασίας εκείνη την περίοδο.

Κατά το δεύτερο μισό του Αυγούστου όμως προσέχετε ιδιαίτερα την επικοινωνία. Ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στο ζώδιό σας και μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω στα σχέδιά σας. Η επικοινωνία θα εξελίσσεται με αρκετά εμπόδια και προγραμματισμένες μετακινήσεις μπορεί να αναβληθούν. Από τις αρχές Νοεμβρίου μπαίνετε σε μια δυναμική περίοδο, με τον Αρη να περνά στο ζώδιό σας, αλλά στις αρχές Δεκεμβρίου θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του προκαλώντας καθυστερήσεις και υπαναχωρήσεις από τη μεριά σας. Διστάζετε να μπείτε μπροστά στα δύσκολα και η ενέργειά σας περιορίζεται.

Διαβάστε επίσης: «Τσακίζει» τα φτερά η Βίκυ Παγιατάκη: Χωρισμοί, έξοδα, τσακωμοί για Καρκίνους, Αιγόκερους και 3 ακόμα ζώδια

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Θα βρεθείτε κάτω από την προστατευτική ομπρέλα του Δία

Μέχρι τα τέλη της άνοιξης στο χέρι σας είναι να διατηρήσετε μια χρυσή ισορροπία στη ζωή σας. Σε προσωπικό επίπεδο περνάτε δυσκολίες εξαιτίας του Κρόνου και, αν βρίσκεστε σε μια σχέση, έναν γάμο ή σε μια στενή συνεργασία, θα τη δείτε να δοκιμάζεται. Θα απαιτηθούν από εσάς ψυχραιμία και σωστές κινήσεις για να καταφέρετε να βγείτε αλώβητοι. Από την άλλη όμως, βρίσκεστε κάτω από την προστατευτική ομπρέλα του Δία που δεν θα σας αφήσει να καταπιεστείτε και θα σας δώσει ευκαιρίες για να ανοίξετε τους ορίζοντές σας, να επισκεφτείτε έναν ειδικό με τον σύντροφό σας για λύσετε τα θέματά σας, να πραγματοποιήσετε ένα μακρινό ταξίδι που θα μπορούσε να σας ανανεώσει. Αν είστε μόνοι, μπορεί ο Κρόνος να σας κάνει υπερβολικά επιλεκτικούς και δύσκολους στη συντροφικότητα, αλλά ο Δίας εξισορροπεί τις καταστάσεις, κάνοντάς σας προσιτούς και πρόθυμους σε νέες γνωριμίες. Δεν είναι ακατόρθωτο να έχετε και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο.

Από το καλοκαίρι και μετά, με τον Δία στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας, ανοίγεται ένας καινούργιος κόσμος για την καριέρα σας, που απαιτεί αρκετές γνωριμίες, ανάμειξη με δημόσιες σχέσεις που δεν επιθυμείτε πάντα, χιούμορ και χάρη που συνήθως διαθέτετε, αλλά και μια ανεκτικότητα απέναντι σε καταστάσεις που ζητούν από εσάς να ανταποκριθείτε θετικά σε πολλά μέτωπα. Δεν θα λείπουν οι φορές, ειδικά προς το τέλος του καλοκαιριού, που μπορεί να νιώσετε υπερφορτωμένοι με ευθύνες, όμως με υπομονή και ψυχραιμία θα τα καταφέρετε.

Μέσα στο πρώτο μισό του Αυγούστου θυμηθείτε πως ο κυβερνήτης σας Ερμής θα είναι ανάδρομος στο ζώδιό σας και θα μπορεί εύκολα να οδηγήσει σε παρεξηγήσεις, καθυστερήσεις και λάθη. Μέσα στον Σεπτέμβριο όμως θα έχετε την ευκαιρία να διορθώσετε τις επικοινωνιακές «βλάβες». Εχετε επίσης στο πίσω μέρος του μυαλού σας ότι αυτή τη χρονιά ο Αρης δεν θα περάσει καθόλου από το ζώδιό σας. Ωστόσο, ο Νοέμβριος και ο Δεκέμβριος είναι μήνες κατάλληλοι για να προετοιμάσετε κάτι μεγάλο και φιλόδοξο μακριά από αδιάκριτα βλέμματα, σε κλειστούς ή απομονωμένους χώρους, μέσα από τη διαδικασία της έρευνας.

Λίτσα Πατέρα: 6μηνο τρελής ρέντας για Δίδυμους, Υδροχόους κι άλλα 2 ζώδια - Δεύτερο μισό 2024 με ατελείωτο χρήμα

ΖΥΓΟΣ
Οι δύο εκλείψεις Ηλίου που μπορεί να φέρουν σας κάνουν άνω-κάτω

Το γεγονός ότι η χρονιά μπορεί να ξεκινήσει με αρκετές δυσκολίες για εσάς δεν θα πρέπει να κάμπτει το ηθικό σας, μια και έχετε μπροστά σας από το καλοκαίρι και μετά μια περίοδο γεμάτη ευκαιρίες, με τις οποίες, αν τις εκμεταλλευτείτε σωστά, θα καταφέρετε να αλλάξετε εντελώς το σκηνικό.

Μέχρι τότε, βέβαια, καλό είναι να είστε συγκρατημένοι και ολιγαρκείς. Μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου περίπου σας περιμένουν δυσκολίες σε οικογενειακό επίπεδο, κούραση από μια μετακόμιση ή μια ανακαίνιση, εντάσεις με άτομα της οικογένειάς σας και πιθανότητα για μικροατυχήματα. Από τα μέσα Φεβρουαρίου και για περίπου έναν μήνα θα διανύσετε μια περίοδο ιδιαίτερα εύνοιας, με αυξημένη αυτοπεποίθηση, αισθησιασμό και επιθυμία να πετύχετε δημιουργικούς στόχους. Θα βγείτε αρκετά, θα κάνετε νέες γνωριμίες, θα φλερτάρετε και αυτό σίγουρα θα βελτιώσει πάρα πολύ τη διάθεσή σας.

Μέσα στον Απρίλιο δεν θα λείπουν η γκρίνια και οι παρεξηγήσεις, ειδικά με τον σύντροφό σας ή έναν στενό συνεργάτη. Θυμηθείτε ότι 8 Απριλίου πραγματοποιείται έκλειψη Ηλίου απέναντι από το ζώδιό σας, η οποία φέρνει στο προσκήνιο θέματα συντροφικότητας. Το σκηνικό της έντασης και της εριστικής διάθεσης θα συνεχιστεί και τον Μάιο, δοκιμάζοντας τις αντοχές μιας σχέσης. Αν βασίζεται σε γερά θεμέλια, θα βγει αλώβητη από αυτήν την περίπλοκη περίοδο, αλλιώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν αλλαγές στον τομέα των σχέσεων.

Από τις αρχές Ιουνίου η ατμόσφαιρα αλλάζει. Η τύχη θα είναι περισσότερο με το μέρος σας και όσοι ονειρεύεστε σπουδές, επιτυχία σε εξετάσεις, ταξίδια στο εξωτερικό και άλλα φιλόδοξα σχέδια θα τα δείτε να παίρνουν σάρκα και οστά, ήδη από τις αρχές Ιουνίου και ειδικά όσοι είστε γεννημένοι τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας. Αν εμπλέκεστε σε μια νομική υπόθεση, θα τη δείτε να προωθείται προς το συμφέρον σας.

Στις 2 Οκτωβρίου πραγματοποιείται έκλειψη Ηλίου στο ζώδιό σας, η οποία σας φέρνει στο κατώφλι πολύ σημαντικών αποφάσεων για την προσωπική σας ζωή. Μπορεί να αποφασίσετε έναν γάμο ή μια σοβαρή δέσμευση. Οποιαδήποτε απόφαση θα πρέπει να την πάρετε εξετάζοντας προσεκτικά τα δεδομένα. Μέσα στον Δεκέμβριο κάποιες φιλικές σχέσεις δοκιμάζονται ή μπορεί να διαρραγούν, όμως τα Χριστούγεννα αναμένονται ιδιαίτερα ερωτικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η συνάντηση δύο πλανητών που είναι ορόσημο για τα προσωπικά σας

Απέναντι από το ζώδιό σας παραμένει ο Δίας μέχρι τα τέλη Μαΐου και ο Ουρανός όλη τη χρονιά. Η συνάντηση των δύο πλανητών στις 20 Απριλίου θα σημάνει μια περίοδο-ορόσημο για την προσωπική σας ζωή, για τη σχέση σας με το άλλο σας μισό ή με έναν στενό συνεργάτη. Μπορεί εντελώς ξαφνικά να αποφασίσετε έναν γάμο ή μια σοβαρή δέσμευση. Μπορεί όμως να πάρετε ένα ρίσκο που θα οδηγήσει τη σχέση στα άκρα. Αν είστε μόνοι, είναι εύκολο να παρασυρθείτε από τις παρορμήσεις σας και να υπερβάλετε ως προς τις αρετές και τα χαρίσματα ενός προσώπου που σας ενδιαφέρει. Σε κάθε περίπτωση, η περίοδος αυτή θα εξελίσσεται με ανεβασμένα ντεσιμπέλ και με υπερένταση και καλό θα είναι να είστε προετοιμασμένοι και να προετοιμάσετε και τους γύρω σας για αυτή την ένταση.

Τέλη Μαΐου έρχεται το ρομαντικό εξάγωνο Δία – Ποσειδώνα για να ενισχύσει τον ρομαντισμό στη ζωή σας, ειδικά αν είστε γεννημένοι μετά τις 16 Νοεμβρίου, και να φέρει μια νέα σχέση για όσους αναζητάτε την τρυφερότητα και τη γαλήνη στην προσωπική σας ζωή. Οι καλλιτέχνες θα ζήσετε μια δημιουργική άνοιξη. Από το καλοκαίρι και μετά μπορείτε να περιμένετε σημαντικές εξελίξεις στα οικονομικά σας. Προσέχετε όμως την εμπλοκή άλλων προσώπων σε αυτά. Το να ζητήσετε ένα δάνειο ή μια οικονομική διευκόλυνση μπορεί να σας οδηγήσει σε αδιέξοδα προς το τέλος του καλοκαιριού και προς το τέλος της χρονιάς. Καλύτερα να συμβουλευτείτε ειδικούς για τα οικονομικά σας παρά γνωστούς. Το δεύτερο μισό του Αυγούστου άλλωστε είναι μια εντελώς ακατάλληλη περίοδος για σημαντικές αποφάσεις.

Το φθινόπωρο ξεκινά και σας βρίσκει κοντά σε φίλους, σε νέες παρέες, μέσα σε συλλογικά και δημιουργικά σχέδια. Στις 22 Σεπτεμβρίου η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιό σας και μέχρι τις 17 Οκτωβρίου θα πραγματοποιεί ερωτικά όνειρα και επιθυμίες, προτρέποντάς σας να εκφράσετε τα συναισθήματά σας ανοιχτά, χωρίς να σας περιορίζουν αναστολές και φόβοι. Η χρονιά θα τελειώσει με την ανάδρομη πορεία του Αρη που για τους Σκορπιούς του Οκτωβρίου φέρνει μπερδέματα στην καριέρα και την κοινωνική τους εικόνα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η χρονιά μπαίνει με ραγδαίες εξελίξεις στο χώρο της δουλειάς

Μέσα στο πρώτο πεντάμηνο της χρονιάς τα δίνετε όλα στη δουλειά και αυτό σίγουρα θα σας κάνει να βρεθείτε στο επίκεντρο της προσοχής. Ειδικά κατά τους ανοιξιάτικους μήνες οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες και θα χρειαστεί να προσαρμοστείτε σε νέα δεδομένα το γρηγορότερο δυνατό. Θυμηθείτε ότι η χρονιά ξεκινά με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας, γεγονός που μπορεί να φέρει έναν νέο έρωτα στη ζωή σας ή να ανανεώσει μια ήδη υπάρχουσα σχέση.

Από τις 22 Μαρτίου έως τα τέλη Απριλίου διανύετε μια περίοδο έντασης που αφορά το σπίτι, την οικογένεια ή την ακίνητη περιουσία σας. Μην ξεχνάτε πως ο Κρόνος στους Ιχθύες όλη τη χρονιά δοκιμάζει τις οικογενειακές σχέσεις και επιβαρύνει το πρόγραμμά σας με αυξημένες υποχρεώσεις που μπορεί να έχουν σχέση με τη φροντίδα ενός ηλικιωμένου προσώπου ή ενός απογόνου, με μια μετακόμιση ή ανακαίνιση ή με τη μεταφορά σε ένα μικρότερο σπίτι. Σε κάθε περίπτωση, ο Κρόνος δοκιμάζει τις αντοχές σας μέσα σε ένα οικογενειακό περιβάλλον που βαραίνει τις πλάτες σας με υποχρεώσεις. Μη διστάσετε να ζητήσετε βοήθεια προκειμένου να καταφέρετε να αντεπεξέλθετε στις πιέσεις αυτές.

Από τις αρχές του καλοκαιριού δίνετε περισσότερη έμφαση στον γάμο σας, στη σχέση σας ή σε μια στενή συνεργασία. Αν είστε μόνοι, δεν αποκλείεται να περιτριγυρίζεστε από μνηστήρες που διεκδικούν μια θέση στη ζωή σας. Μέσα στο καλοκαίρι μπορεί να κάνετε επιλογές που δεν θα αρέσουν σε άτομα της οικογένειάς σας και ίσως χρειαστεί να παίξετε έναν εξισορροπητικό ρόλο για να αποφύγετε τις εντάσεις. Μπορεί να μπει ένα νέο πρόσωπο στη ζωή σας που να χαλάει τις συνήθειες και τις ισορροπίες σας.

Σημαντική περίοδος για εσάς θα είναι οι δύο τελευταίοι μήνες της χρονιάς, κατά την οποία θα γίνουν πολλές ζυμώσεις, συζητήσεις και διαπραγματεύσεις για σοβαρές αποφάσεις ζωής. Ο Ερμής θα περάσει στο ζώδιό σας στις 2 Νοεμβρίου και θα παραμείνει στη θέση αυτή μέχρι το τέλος της χρονιάς, κινούμενος ανάδρομος από τις 25 Νοεμβρίου έως τις 15 Δεκεμβρίου. Μην πιστέψετε σε υποσχέσεις ή ψευδείς ειδήσεις και αναβάλετε τις σοβαρές αποφάσεις για τη νέα χρονιά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ανοίξτε παράθυρο στην τύχη και ξεδιπλώστε τα ταλέντα σας

Βλέπετε, επιτέλους, φως στο τούνελ από την αρχή της νέας χρονιάς, με τον Δία σε ορθή πορεία στον Ταύρο να φέρνει τύχη και νέες ευκαιρίες και με τον Πλούτωνα να εγκαταλείπει επιτέλους το ζώδιό σας και να σας δίνει ελευθερία κινήσεων. Με τον Αρη στο ζώδιό σας από τις 4 Ιανουαρίου έως τις 12 Φεβρουαρίου θα νιώθετε παντοδύναμοι, ικανοί να μετακινήσετε βουνά. Μια σειρά από θεαματικές όψεις του Δία μέσα στον πρώτο μήνα της χρονιάς σάς φέρνουν στο επίκεντρο των εξελίξεων και οδηγούν στην επίτευξη στόχων για τους οποίους πασχίζατε εδώ και καιρό. Ανοίξτε ένα παράθυρο στην τύχη. Ξεδιπλώστε τα δημιουργικά σας ταλέντα.

Αποδείξτε την αξιοπιστία και τη συνέπειά σας. Διαθέτετε χαρίσματα που δεν πρέπει να μένουν στην αφάνεια, τα οποία, αν τα θέσετε σε εφαρμογή, θα σας φέρουν επιτυχίες. Θα είστε επίσης οι τυχεροί του έρωτα μέσα στον Φεβρουάριο, την περίοδο της γιορτής του Αγίου Βαλεντίνου, ειδικά αν είστε γεννημένοι τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας. Το κλίμα θα είναι άκρως ρομαντικό και οι ευκαιρίες για ένα νέο ειδύλλιο δεν θα λείπουν.

Με αρκετές δυσκολίες θα κυλήσει ο Απρίλιος, μήνας κατά τον οποίο ο ανάδρομος Ερμής φέρνει γκρίνια και καθυστερήσεις στις οικογενειακές υποθέσεις. Επίσης οι δύο εκλείψεις στις 25 Μαρτίου και τις 8 Απριλίου σάς βάζουν στο στόχαστρο και απαιτούν από εσάς να κάνετε λίγο πίσω προκειμένου να εξυπηρετήσετε τις ανάγκες της οικογένειας ή να ανταποκριθείτε στις αυξημένες επαγγελματικές ευθύνες. Γενικά ο Απρίλιος θα είναι ένας πιεστικός μήνας με ραγδαίες εξελίξεις εξαιτίας της συνάντησης Δία – Ουρανού.

Ο Μάιος όμως είναι ιδανικός για να ξεπεράσετε τις δυσκολίες και να αποκαταστήσετε σχέσεις που μπορεί να διαταράχθηκαν μέσα στον Απρίλιο. Μην αφήσετε το διάστημα αυτό ανεκμετάλλευτο και βελτιώστε όποια λάθη μπορεί να έγιναν. Από το καλοκαίρι και μετά σας περιμένει αρκετή δουλειά και όσοι βρίσκεστε στην αναζήτηση μιας νέας καθημερινής απασχόλησης θα έχετε μπροστά σας αρκετές ευκαιρίες. Ωστόσο έχετε κατά νου ότι οι ρυθμοί της καθημερινότητάς σας θα αλλάξουν και μπορεί να περνάτε λιγότερο χρόνο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, γεγονός που μπορεί να φέρει παράπονα και ένταση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μάχη σε δύο μέτωπα! Και στο οικογενειακό και στο οικονομικό

Τον πρώτο καιρό της νέας χρονιάς θα έχετε να αντιμετωπίσετε αρκετές προκλήσεις. Από τη μια, εξακολουθείτε να πιέζεστε οικονομικά και να αναγκάζεστε σε περικοπές. Από την άλλη, ξεκινάτε δύσκολες δουλειές στο σπίτι και την οικογένεια (πιθανόν μια μετακόμιση σε μεγαλύτερο σπίτι, απόκτηση ενός συγκατοίκου ή απογόνου), με αποτέλεσμα να περιορίζεται ο ελεύθερος χρόνος σας αλλά και ο πολύτιμος χρόνος για τη φροντίδα και την ηρεμία του εαυτού σας. Στα μέσα Φεβρουαρίου, περίοδο των γενεθλίων σας, Ερμής, Αφροδίτη και Αρης θα βρίσκονται στο ζώδιό σας, καθιστώντας την περίοδο αυτή κρίσιμη για εσάς. Το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο πάνω σας, στις ανάγκες και τις επιθυμίες σας. Με μια έξυπνη χρήση του λόγου, με αξιοποίηση της γοητείας αλλά και του δυναμισμού σας μπορεί να καταφέρετε πολλά.

Οι Υδροχόοι των πρώτων ημερών, άλλωστε, φιλοξενείτε τον πλανήτη των ριζικών αλλαγών και της μεταμόρφωσης, τον Πλούτωνα, και κάθε συνάντηση άλλου πλανήτη με τον Πλούτωνα σημαίνει πως μπορεί να προκύψουν τομές στη ζωή σας και να αλλάξουν προς το καλύτερο πολλά από αυτά που είναι ιδιαιτέρως σημαντικά για εσάς. Μολονότι λοιπόν παλεύετε και στα δύο μέτωπα, και στο οικονομικό και το οικογενειακό, με αρκετή ένταση και αφοσίωση για να αντιμετωπίζετε τις καταστάσεις, μέσα στον Μάιο θα δείτε βελτίωση και ανταπόδοση των κόπων σας, γεγονός που ανεβάσει το ηθικό σας και θα σας δώσει δύναμη να προσπαθήσετε ακόμα περισσότερο.

Από τον Ιούνιο και μετά τα πράγματα αλλάζουν και αισιοδοξείτε περισσότερο. Ασχολείστε με τις προσωπικές επιθυμίες, ταξιδεύετε συχνότερα, βελτιώνετε την εξωτερική σας εμφάνιση και επιδιώκετε νέες γνωριμίες. Πολλοί μπορεί να εμπλακείτε σε καλλιτεχνικές ή επιχειρηματικές δράσεις. Τίποτα δεν σας σταματά, παρά μόνο ίσως οι οικονομικοί περιορισμοί που δεν σταματούν καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς και σας αναγκάζουν στην τήρηση ενός αυστηρού προϋπολογισμού. Τον Νοέμβριο ο Αρης θα περάσει απέναντι από το ζώδιό σας και τον Δεκέμβριο θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του. Αυτό σημαίνει ένταση και εριστική διάθεση σε μια σχέση, ειδικά για τους Υδροχόους του Ιανουαρίου. Ωστόσο, με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας τα Χριστούγεννα μπορείτε να αισιοδοξείτε για μια καλύτερη συναισθηματική ζωή.

ΙΧΘΥΕΣ
Δοκιμασίες που σας κάνουν πιο ώριμους και σας δυναμώσουν

Η χρονιά κυλά μέσα στις αντιφάσεις για εσάς. Με τον Κρόνο στο ζώδιό σας δεν έχετε μεγάλα περιθώρια ελευθερίας. Είστε δεσμευμένοι από τις υποχρεώσεις της ζωής σας και περνάτε κάποιες δοκιμασίες που μπορούν να σας κάνουν πιο ώριμους και να δυναμώσουν τις αντοχές σας. Ωστόσο, βρίσκεστε κάτω από την προστατευτική ομπρέλα του Δία, ο οποίος μέχρι τα τέλη Μαΐου δεν σας αφήνει να τα παρατήσετε ή να λυγίσετε μπροστά στις δυσκολίες κι έτσι θα συνεχίσετε να προσπαθείτε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Συναναστρέφεστε νέους ανθρώπους, φλερτάρετε, βγαίνετε συχνά από το σπίτι, γνωρίζετε κόσμο. Δεν παύετε να αισιοδοξείτε και να αξιοποιείτε τις ευκαιρίες όποτε παρουσιάζονται.

Από τις 11 Μαρτίου έως τις 5 Απριλίου η Αφροδίτη στο ζώδιό σας ανεβάζει το ερωτικό θερμόμετρο, ευνοεί τη δημιουργία σχέσεων που θα έχουν διάρκεια και προτρέπει πολλούς από εσάς στην επισημοποίηση μιας σχέσης. Αποζητάτε από τους άλλους την ασφάλεια και τη σιγουριά. Από τις 22 Μαρτίου έως τις 29 Απριλίου θα είστε ιδιαίτερα δυναμικοί αλλά και νευρικοί, ενώ συγχρόνως θα είστε και γεμάτοι αυτοπεποίθηση. Στο τέλος Μαΐου με το θεαματικό εξάγωνο Δία – Ποσειδώνα οι Ιχθύες των τελευταίων ημερών μπορείτε να μεγαλουργήσετε ειδικά αν ασχολείστε με φιλανθρωπία ή τέχνες. Επίσης, αν σας ενδιαφέρουν ταξίδια, γραπτά, εμπόριο, επικοινωνία, θα δείτε τα σχέδιά σας να προωθούνται.

Από το καλοκαίρι και μετά τα πράγματα αλλάζουν και το ενδιαφέρον σας στρέφεται περισσότερο προς την οικογενειακή ζωή. Μπορεί μέσα στον Αύγουστο να χρειαστεί να βάλετε σε δεύτερη μοίρα τις επιθυμίες σας για να εξυπηρετήσετε οικογενειακές ανάγκες ή για να φροντίσετε ένα ηλικιωμένο πρόσωπο. Η επικοινωνία δεν θα είναι εύκολη και αν βρίσκεστε σε μια σταθερή σχέση, θα ακούτε συχνά παράπονα από το άλλο σας μισό. Μέσα στο φθινόπωρο τα πράγματα ξεκαθαρίζουν για μια σχέση ή μια συνεργασία. Είτε θα προχωρήσετε χέρι – χέρι με τις δυσκολίες ή θα οδηγηθείτε στο τέλος μιας σχέσης. Επίσης, οι δύο τελευταίοι μήνες της χρονιάς θα είναι κρίσιμοι για την καριέρα σας. Μπορεί να πέσει στο τραπέζι μια επαγγελματική πρόταση που θα σας ενθουσιάσει, αλλά πρέπει να προσέξετε τα ψιλά γράμματα.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share