Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2024

«Χρυσόψαρα σε γυάλα» Ζυγοί, Λέοντες κι άλλα 2 ζώδια - Αδιέξοδο από την Άση Μπήλιου!

Η Άση Μπήλιου προειδοποιεί!

24 Ιουνίου 2024 20:01
«Χρυσόψαρα σε γυάλα» Ζυγοί, Λέοντες κι άλλα 2 ζώδια - Αδιέξοδο από την Άση Μπήλιου!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Άση Μπήλιου: Μια αρκετά πιο σταθερή εβδομάδα ξεκινά και μάλιστα φιλοξενεί κάποιες όψεις που θα βοηθήσουν να κατασταλάξουμε σε κάποια πράγματα ή να προχωρήσουμε σε συμφωνίες.

Στις 26/06/2024 ο Ερμής από τον Καρκίνο θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Κρόνο στους Ιχθύς βοηθώντας μας να οργανώσουμε καλύτερα την καθημερινότητα μας, τα σχέδια μας και να έχουμε μια πιο πρακτική προσέγγιση στα θέματα που μας ενδιαφέρουν. Καλή μέρα για μακροπρόθεσμες δεσμεύσεις είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Στις 29/06/2024 η Αφροδίτη από τον Καρκίνο θα σχηματίσει θετική όψη εξαγώνου με τον αιώνιο μυθολογικό εραστή της Άρη που βρίσκεται στον Ταύρο.

«Χρυσόψαρα σε γυάλα» Ζυγοί, Λέοντες κι άλλα 2 ζώδια - Αδιέξοδο από την Άση Μπήλιου!

Εξαιρετική όψη για την ερωτική μας ζωή, για φλερτ, για οικονομικές διαπραγματεύσεις, αλλά και για να το ρίξουμε έξω και να διασκεδάσουμε. Την ίδια μέρα ξεκινά η ανάδρομη πορεία του Κρόνου στο ζώδιο των Ιχθύων. Για τους επόμενους μήνες θα χρειαστεί να εξετάσουμε τις σημαντικές δομές στη ζωή μας και να δούμε αν ό,τι έχουμε χτίσει έχει γερές βάσεις. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα σταματήσουμε να σημειώνουμε πρόοδο, απλώς πρέπει να τεστάρουμε τα βήματα μας μέχρι τώρα σε ένα νέο πρότζεκτ και να δούμε τι διορθώσεις μπορούμε να κάνουμε για να γίνει καλύτερο. Αν διαπιστώσουμε ότι πολλά από αυτά που έχουμε στο μυαλό μας βασίζονταν περισσότερο στη ζωηρή φαντασία και τις μεγάλες προσδοκίες μας, τότε είναι πολύ πιθανό να έρθουμε αντιμέτωποι με τη σκληρή πραγματικότητα.

Όσο κι αν μια τέτοια προοπτική φαντάζει δυσάρεστη είναι απαραίτητη για να μην αεροβατούμε. Η ανάδρομη πορεία του θα μας δείξει ποιους πρέπει να εμπιστευόμαστε, ενώ αν εκπροσωπείτε τα ζώδια των Διδύμων, της Παρθένου, του Τοξότη και των Ιχθύων μπορεί να μάθετε αρκετά πράγματα την περίοδο της ανάδρομης πορείας του για κρυμμένους εχθρούς και παρασκηνιακές καταστάσεις. Το εξάγωνο του Ερμή με τον Ουρανό την τελευταία ημέρα του Ιουνίου προσφέρεται για να βρούμε νέες ιδέες και λύσεις μολονότι μπορεί να μας κάνει πιο ανήσυχους νοητικά.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share