Κυριακή, 21 Ιουλίου 2024

«Κεραυνός εν αιθρία» από την Άση Μπήλιου: Δραματικό το τέλος Ιουνίου για τους Διδύμους και άλλα 3 ζώδια

Αναθεωρήσεις και επανεκτιμήσεις σχεδίων για αρκετούς

24 Ιουνίου 2024 08:08
«Κεραυνός εν αιθρία» από την Άση Μπήλιου: Δραματικό το τέλος Ιουνίου για τους Διδύμους και άλλα 3 ζώδια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Άση Μπήλιου μας ρίχνει... βροντές σε αυτό το τέλος Ιουνίου, προβλέποντας ένα δραματικό φινάλε για ορισμένα ζώδια, που θα αναγκαστούν να κάνουν αναθεωρήσεις και επανεκτιμήσεις σχεδίων.

Μια αρκετά πιο σταθερή εβδομάδα ξεκινά και μάλιστα φιλοξενεί κάποιες όψεις που θα βοηθήσουν να κατασταλάξουμε σε κάποια πράγματα ή να προχωρήσουμε σε συμφωνίες. Στις 26/06/2024 ο Ερμής από τον Καρκίνο θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Κρόνο στους Ιχθύς βοηθώντας μας να οργανώσουμε καλύτερα την καθημερινότητα μας, τα σχέδια μας και να έχουμε μια πιο πρακτική προσέγγιση στα θέματα που μας ενδιαφέρουν. Καλή μέρα για μακροπρόθεσμες δεσμεύσεις είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο.

Στις 29/06/2024 η Αφροδίτη από τον Καρκίνο θα σχηματίσει θετική όψη εξαγώνου με τον αιώνιο μυθολογικό εραστή της Άρη που βρίσκεται στον Ταύρο. Εξαιρετική όψη για την ερωτική μας ζωή, για φλερτ, για οικονομικές διαπραγματεύσεις, αλλά και για να το ρίξουμε έξω και να διασκεδάσουμε. Την ίδια μέρα ξεκινά η ανάδρομη πορεία του Κρόνου στο ζώδιο των Ιχθύων.

Η πρόβλεψη της Άσης Μπήλιου για τα ζώδια την νέα εβδομάδα

Για τους επόμενους μήνες θα χρειαστεί να εξετάσουμε τις σημαντικές δομές στη ζωή μας και να δούμε αν ό,τι έχουμε χτίσει έχει γερές βάσεις. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα σταματήσουμε να σημειώνουμε πρόοδο, απλώς πρέπει να τεστάρουμε τα βήματα μας μέχρι τώρα σε ένα νέο πρότζεκτ και να δούμε τι διορθώσεις μπορούμε να κάνουμε για να γίνει καλύτερο.

Αν διαπιστώσουμε ότι πολλά από αυτά που έχουμε στο μυαλό μας βασίζονταν περισσότερο στη ζωηρή φαντασία και τις μεγάλες προσδοκίες μας, τότε είναι πολύ πιθανό να έρθουμε αντιμέτωποι με τη σκληρή πραγματικότητα. Όσο κι αν μια τέτοια προοπτική φαντάζει δυσάρεστη είναι απαραίτητη για να μην αεροβατούμε.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share