Κυριακή, 21 Ιουλίου 2024

«Χρυσή» αύρα από την Άση Μπήλιου: Ο Καρκίνος και ο Αιγόκερως κάνουν την καρδιά να χτυπήσουν δυνατά για Τοξότες, Κριούς και άλλα 2 ζώδια

Η ζωή μας αλλάζει

23 Ιουνίου 2024 21:34
«Χρυσή» αύρα από την Άση Μπήλιου: Ο Καρκίνος και ο Αιγόκερως κάνουν την καρδιά να χτυπήσουν δυνατά για Τοξότες, Κριούς και άλλα 2 ζώδια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Άση Μπήλιου: Η ζωή μας αλλάζει χάρη στη Πανσέληνο Ιουνίου! Πως θα επηρεαστούν τα 12 ζώδια;

Δείτε επίσης: «Τσακισμένες» ελπίδες: Χωρισμοί, απογοητεύσεις και τσακωμοί όλο το καλοκαίρι για αυτά τα 3 ζώδια

Ριζικές αλλαγές

Τα ξημερώματα του Σαββάτου πραγματοποιείται η Πανσέληνος του Ιουνίου, στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου που στρέφει την προσοχή μας στους στόχους μας για το μέλλον κυρίως τους επαγγελματικούς, αλλά φυσικά και τους προσωπικούς.

Ανεμελιές και διασκεδάσεις

«Χρυσή» αύρα από την ΄Άση Μπήλιου

Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω μας ζητά να κάνουμε ίσως κάποια θυσία στην ανεμελιά και στη διασκέδαση, καθώς πραγματοποιείται εν μέσω του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος, προκειμένου να επιτύχουμε τους σημαντικούς μας στόχους. Η αντίθεση της με την Αφροδίτη και τον Ερμή που βρίσκονται στον Καρκίνο μας δημιουργεί εσωτερική ένταση, καθώς δεν είμαστε σίγουροι ποιο δρόμο πρέπει να ακολουθήσουμε αυτόν του μυαλού, της καρδιάς ή των φιλοδοξιών μας.

Θετικές όψεις με τον Κρόνο

Την Κυριακή η Σελήνη θα παραμείνει στον Αιγόκερω και θα σχηματίσει μόνο θετικές όψεις με τον Κρόνο και τον Ουρανό και μας καλεί να μη θέσουμε περιορισμούς στον εαυτό μας και στον τρόπο που σκεφτόμαστε. Τίποτε δεν μπορεί να μας σταματήσει αν έχουμε ξεκάθαρο στόχο και είμαστε πρόθυμοι να δουλέψουμε σκληρά για να τον επιτύχουμε.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share