Τρίτη, 16 Ιουλίου 2024

Πάει για το οικονομικό Όσκαρ ανατροπής η Άση Μπήλιου: Τα 3 ζώδια που αλλάζει η τύχη τους από τα μέσα Ιουνίου και για πολύ καιρό

Σπουδαία είναι αυτά που τους έρχονται μελλοντικά

13 Ιουνίου 2024 08:12
Πάει για το οικονομικό Όσκαρ ανατροπής η Άση Μπήλιου: Τα 3 ζώδια που αλλάζει η τύχη τους από τα μέσα Ιουνίου και για πολύ καιρό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Άση Μπήλιου μας φέρνει μπροστά σε μια πολύ ευχάριστη ανατροπή, με ορισμένα ζώδια να βλέπουν τη μοίρα τους να αλλάζει στο επόμενο χρονικό διάστημα, και δη από τα μέσα Ιουνίου.

Ο Ήλιος και ο Ερμής βρίσκονται πάντα σε κοντινή απόσταση και γι’ αυτό δεν απέχουν ποτέ παραπάνω από ένα ζώδιο μεταξύ τους. Συναντιούνται λοιπόν αρκετά συχνά στον ζωδιακό και όταν συμβαίνει αυτό ο ένας βοηθάει τον άλλον να τονίσει τα χαρακτηριστικά του και να βγάλει προς τα έξω τις καλύτερες πλευρές του. Στις 14/06/2024 μια τέτοια συνάντηση θα κορυφωθεί, αφού ο Ήλιος θα βρίσκεται μαζί με τον Ερμή στην 22η μοίρα των Διδύμων.

Ο Ήλιος «φωτίζει» τον Ερμή και τον βοηθάει να αναδείξει τις επικοινωνιακές του ικανότητες και το πνεύμα του, ενώ την ίδια στιγμή ο Ερμής ενισχύει το αίσθημα μοναδικότητας και το «Εγώ» του Ήλιου. Η όψη αυτή είναι άκρως αποκαλυπτική, αφού φέρνει στο προσκήνιο πολύτιμη γνώση και σημαντικές πληροφορίες οι οποίες θα σας βοηθήσουν να συνειδητοποιήσετε τι πραγματικά συμβαίνει γύρω σας. Αυτές οι ημέρες λοιπόν είναι ιδανικές για συζητήσεις, συναντήσεις, επαφές και μετακινήσεις, ενώ δεν αποκλείεται να μάθετε ένα νέο το οποίο θα σας βοηθήσει να βγάλετε συμπεράσματα και να βάλετε τα πράγματα σε μια σειρά. Η σκέψη σας θα είναι πιο ξεκάθαρη τώρα και θα σας δοθεί η ευκαιρία να διαπραγματευτείτε με επιτυχία, να εκφράσετε όλα όσα έχετε στο μυαλό σας και να βρείτε λύσεις σε προβλήματα που σας απασχολούσαν.

Οι προβλέψεις της Άσης Μπήλιου για τα οικονομικά των ζωδίων

Το ζώδιο των Διδύμων που λαμβάνει χώρα η κορυφαία συνάντηση Ήλιου-Ερμή συνδέεται με την επικοινωνία, τις ιδέες και τις δημόσιες σχέσεις. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνουμε σημαντικές συζητήσεις και να προχωρήσουμε σε ωφέλιμες συμφωνίες. Σαφώς θα είναι μέρες με ιδιαίτερα πολυάσχολη καθημερινότητα, επαφές, ραντεβού, κοινωνικές εκδηλώσεις και θα είμαστε αποδέκτες πολλών πληροφοριών. Είναι μια καλή στιγμή για να μοιραστούμε τις γνώσεις μας, να προωθήσουμε τις ιδέες μας, να κάνουμε τα σχέδια μας, να διαπραγματευτούμε και να γνωρίσουμε νέους ανθρώπους είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Οι πνευματικές εργασίες ευνοούνται, επομένως εάν ασχολείστε με το γράψιμο, την εκπαίδευση, τη διαφήμιση ή τα μέσα επικοινωνίας, θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε σημαντικές επαφές ή να προωθήσετε τη δουλειά σας.

Μάλιστα, μια κουβέντα ή μια συνάντηση με ένα πρόσωπο μπορεί να αποδειχθεί διαφωτιστική και λυτρωτική, αφού θα σας δώσει απαντήσεις σε ερωτήματα ή λύσεις σε προβλήματα που σας βασάνιζαν και θα σας βοηθήσει να δείτε τις καταστάσεις μέσα από ένα εντελώς διαφορετικό πρίσμα. Ίσως μια συνειδητοποίηση να σας ωθήσει να κάνετε μια στροφή 180 μοιρών και να σταματήσετε έναν φαύλο κύκλο που σας κρατούσε πίσω. Τώρα η αλήθεια αποκαθίσταται και θα νιώσετε ότι βρήκατε το χαμένο κομμάτι του παζλ και όλα αρχίζουν να βγάζουν νόημα. Εκμεταλλευτείτε λοιπόν αυτές τις ημέρες για να κοινωνικοποιηθείτε και μη διστάσετε να εκφραστείτε με ειλικρίνεια. Ακολουθήστε το ένστικτο και την ισχυρή διαίσθηση που σας χαρίζει αυτή η σύνοδος, ώστε να πάρετε τις σωστές αποφάσεις τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share