Πέμπτη, 30 Μαΐου 2024

Ουρλιάζουν από χαρά Λέοντες και 2 ακόμα ζώδια - Μας στέλνει στα ATM η Βίκυ Παγιατάκη (video)

Οι αναλυτικές προβλέψεις από την αστρολόγο

16 Απριλίου 2024 12:17
Ουρλιάζουν από χαρά Λέοντες και 2 ακόμα ζώδια - Μας στέλνει στα ATM η Βίκυ Παγιατάκη (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια: Οι αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις από την Βίκυ Παγιατάκη για τα 12 ζώδια. Οικονομική και ερωτική έξαρση το επόμενο 24ωρο για 3 ζώδια. Για ποιούς «χτυπά» η καμπάνα;

Με την ευκαιρία, δείτε τις αστρολογικές προβλέψεις από τον Χρίστο Ντούβλη.

Τεράστια ευκαιρία για τρελό χρήμα ΚΑΙ για τα 12 ζώδια: Σύνοδος Δία - Ουρανού στις 21/4 από την Αθηνά Βαγενά

Στις 21 Απριλίου 2024, η σύνοδος Δία – Ουρανού από το ζώδιο του Ταύρου, αναμένεται να ανοίξει ένα νέο κύκλο σπουδαίων και ουρανοκατέβατων νέων ευκαιριών, προσφέροντας τύχη και σημαντικές προοπτικές επέκτασης.

Η σύνοδος Δία – Ουρανού πραγματοποιείται κάθε 13-14 χρόνια, η τελευταία φορά που πραγματοποιήθηκε ήταν τον Ιανουάριο του 2011 στο ζώδιο των Ιχθύων, ενώ η επόμενη φορά που θα σχηματιστεί η συγκεκριμένη σύνοδος είναι τον Σεπτέμβριο του 2037. Αξίζει να τονίσουμε εδώ, ότι στο ζώδιο του Ταύρου η σύνοδος Δία – Ουρανού έχει να συμβεί από τον Απρίλη του 1941, δηλαδή πριν 83 χρόνια.

Δίας ο πλανήτης της τύχης, της επέκτασης, των ευκαιριών, της πνευματικής γνώσης, της πίστης, των εμπειριών, της ανώτερης μόρφωσης. Ουρανός, ο πλανήτης των ακαριαίες απρόβλεπτων αλλαγών, της επανάστασης, της τεχνολογίας, της εφευρετικότητας, της καινοτομίας, της έρευνας. Η συνάντησή τους από το ζώδιο του Ταύρου, στρέφει την ενέργεια αυτών των πλανητών σε ζητήματα που συνδέονται με αυτό το ζώδιο , που είναι η γη, η σίτιση, το χρήμα, τα μεσιτικά, τα τραπεζικά συστήματα, οι αξίες, οι ανθρώπινες σχέσεις. Σε αυτούς ακριβούς τους τομείς θα δούμε αναπροσαρμογές, αλλαγές, πρωτοπορίες και ξαφνιάσματα για τα επόμενα χρόνια. Αυτό μπορεί να σημαίνει αλλαγές νομισματικές, ασφαλιστικές, τραπεζικές, τροποποιήσεις σε συνήθειες, όμως και μεγάλες εφευρέσεις, ανακαλύψεις. Συχνά μπορεί να παρατηρήσουμε και μία όξυνση των φαινομένων κλιματικής αλλαγής (και σεισμικές δονήσεις)! Στο συγκεκριμένο άρθρο όμως θα δούμε πώς θα επηρεάσει η σύνοδος Δία – Ουρανού σε προσωπικό επίπεδο, γνωρίζοντας τα εξής: Σημαντική επιρροή δέχονται όσοι έχουν κυρίως στον Αστρολογικό τους Χάρτη προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 19-23 μοίρα του Ταύρου, Λέοντα, Σκορπιού, Υδροχόου αλλά και του Παρθένου Αιγόκερου.

Διαβάστε επίσης: Οι Υδροχόοι ταυτίζονται: Πέντε λόγοι που αυτό το ζώδιο ζει το δικό του δράμα

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share