Δευτέρα, 20 Μαΐου 2024

«Γνέφει» το παραδάκι για 4 ζώδια: Οικονομική ανάσα από τον Χρίστο Ντούβλη τον Μάιο

Οι αναλυτικές προβλέψεις από τον αστρολόγο

15 Απριλίου 2024 10:21
«Γνέφει» το παραδάκι για 4 ζώδια: Οικονομική ανάσα από τον Χρίστο Ντούβλη τον Μάιο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια: Τα ζώδια τον Μάιο του 2024, είναι ένας μήνας που επεκτείνει και ενεργοποιεί με άλλους τρόπους βέβαια την τύχη που αφορά το δεύτερο 15ήμερο του Απρίλη, σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις του Χρίστου Ντούβλη.

Με την ευκαιρία, δείτε τις γενικές ημερήσιες προβλέψεις για την Δευτέρα (15/4).

Οπότε όσοι δεν προλάβαν να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες αυτές να τις εκμεταλλευτούν τώρα, είναι μια καλή ευκαιρία να αρπάξουμε την τυχερή συγκυρία.

Επίσης βοηθά την επίλυση πρακτικών θεμάτων, αυτό που θα πρέπει να προσέξουμε είναι πως αν μια μέρα δούμε ότι δεν είναι τυχερή μέρα γιατί κάτι μπορεί να έτυχε και να μας έριξε την ψυχολογία, αν χτυπήσουμε την κατάλληλη πόρτα να βρούμε την λύση που ζητάμε.

Δύο βασικά στοιχεία που ζητά ο μήνας αυτός είναι να μην αναπολούμε το παρελθόν συνεχώς και να συγκρίνουμε τι είχαμε και που δεν το έχουμε τώρα και το δεύτερο δεν χανόμαστε στο κυνήγι του μέλλοντος, δηλαδή να μας πιάνει ένα αμόκ και τι θα κάνουμε και πως θα τα καταφέρουμε.

Ενώ από τα τέλη του Μάη και για ένα έτος θα αρχίσουμε να γινόμαστε πιο κινητικοί και πιο ομιλητικοί, χρειάζεται λίγο προσοχή να μην είμαστε επιπόλαιοι. Υπάρχει τον Μάιο μια διάθεση για αναθεώρηση των στόχων μας, ίσως θελήσουμε να αλλάξουμε τους στόχους μας, να επαναπροσδιορίσουμε τα θέλω και τις επιθυμίες μας.

«Παράς και φουκαράς» από την Άση Μπήλιου: Χρηματικό «ντελίριο» για Κριούς, Διδύμους και 3 ακόμα ζώδια

Ζώδια σήμερα - Άση Μπήλιου: Η Σελήνη θα βρίσκεται στο ευαίσθητο και υδάτινο περιβάλλον του ζωδίου του Καρκίνου σε όλη τη διάρκεια της ημέρας και οι πιο σημαντικές της όψεις θα είναι το τετράγωνο με τον ανάδρομο Ερμή τις πρωινές ώρες, τα εξάγωνα με τον Δία και τον Ουρανό στη συνέχεια και το βράδυ θα σχηματιστεί το πρώτο τέταρτο της Σελήνης δημιουργώντας περισσότερο εκνευρισμό στις σχέσεις μας. Πιθανώς σήμερα να νιώθουμε μια διάσταση ανάμεσα στο να φροντίσουμε τις δικές μας ανάγκες και να είμαστε πιο χαλαροί ή να ασχοληθούμε με τους άλλους στη ζωή μας. Αν διαλέξουμε να ασχοληθούμε με τα δικά μας μπορεί κάποιον να στενοχωρήσουμε με την απουσία ή την έλλειψη ενδιαφέροντος μας. Ας προσπαθήσουμε να βρούμε τη χρυσή τομή για να είναι όλοι ευχαριστημένοι. Σε κάθε περίπτωση η Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου είναι πιο ευέλικτη και μας βοηθά να προσαρμοζόμαστε σε ό,τι προκύπτει στο πρόγραμμα μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share