Πέμπτη, 23 Μαΐου 2024

«Θησαύρισμα» από τη Λίτσα Πετρίδη - Χρυσό 24ωρο για Ταύρους, Καρκίνους και 2 ακόμα ζώδια

Οι αναλυτικές προβλέψεις από την αστρολόγο

15 Απριλίου 2024 08:33
«Θησαύρισμα» από τη Λίτσα Πετρίδη - Χρυσό 24ωρο για Ταύρους, Καρκίνους και 2 ακόμα ζώδια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα - Λίτσα Πετρίδη: Ποια είναι τα τυχερά και ποια τα άτυχα ζώδια της ημέρας σύμφωνα με τις προβλέψεις της Λίτσας Πετρίδη για το tlife.gr. Πώς ξεκινά η νέα εβδομάδα για τα 12 ζώδια; Όλες οι απαντήσεις βρίσκονται εδώ.

Με την ευκαιρία, δείτε τις αστρολογικές προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα και αύριο μπορείς να λάβεις τις πληροφορίες που χρειάζεσαι έτσι ώστε να μπορέσεις να προωθήσεις τα σχέδια και τους στόχους σου με ευκολότερο και αποτελεσματικότερο τρόπο. Θέματα εργασιακής φήμης σου αρχίζουν να εξελίσσονται έστω, αν και στην αρχή με αργούς ρυθμούς. Προετοιμάσου λοιπόν για μια σημαντική και γεμάτη ενέργεια πρόοδο. Το πλανητικό σκηνικό σου δημιουργεί την ανάγκη για σταθερότητα στη συναισθηματική και οικογενειακή ζωή σου, γι’ αυτό και φαίνεται να κουρνιάζεις στην ανοιχτή αγκαλιά του συντρόφου σου ή των κοντινών οικείων σου προσώπων .

ΤΑΥΡΟΣ

Διάφορες θετικές πτυχές σου υποδεικνύουν τον τρόπο διεκδίκησης των επιθυμιών σου και κάλυψης των αναγκών σου. Τα ταλέντα και οι εργασιακές σου ικανότητες βρίσκονται στο προσκήνιο και αυτό αποδεικνύεται απ’ το πως, συνεργάτες αλλά και ανώτεροι σου ζητούν τη γνώμη και τη βοήθεια σου. Οι συναισθηματικές ανασφάλειες σου σταδιακά περνούν στο παρελθόν, καθώς φαίνεται να μαθαίνεις τον τρόπο που πρέπει να διεκδικείς αυτά που θέλεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα μπορείς ανεπιφύλακτα να μοιραστείς τις ανησυχίες σου με τα άτομα που εμπιστεύεσαι και να βοηθηθείς σημαντικά. Να ξεδιαλύνεις τα θέλω σου και να κατασταλάξεις σε μια στρατηγική που πρέπει να ακολουθήσεις, προκειμένου να φτάσεις τους στόχους σου. Νέοι ορίζοντες ανοίγονται μπροστά σου στα εργασιακά, αρκεί να μη φοβηθείς να αναλάβεις νέα και ίσως διαφορετικά καθήκοντα. Το γεγονός του ότι αρχίζεις να αντιλαμβάνεσαι τις πραγματικές συναισθηματικές σου ανάγκες ξέρεις πως να εξασφαλίσεις στον εαυτό σου την ασφάλεια και την αγάπη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εκμεταλλεύσου σωστά σήμερα τις εξελίξεις, αλλά και τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται στο δρόμο σου και δώσε οριστικές λύσεις και κατευθύνσεις στα σχέδια σου. Απαλλάξου από φόβους και ανασφάλειες και προχώρα μπροστά. Μικρά εμπόδια στα εργασιακά μην τα αφήσεις να σου χαλάσουν τη διάθεση και να σου στερήσουν την αποφασιστικότητα. Εμπιστεύσου το εύστροφο και γρήγορο μυαλό σου και αντιμετώπισε τα. Η ακαταμάχητη γοητεία σου δεν αφήνει κανέναν αδιάφορο, οπότε κερδισμένη είσαι και εσύ που βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση, αλλά και εσύ που τουλάχιστον ακόμη είσαι μόνη.

ΛΕΩΝ

Αρκετές θετικές επιρροές έχει η σημερινή μέρα για εσένα, που αν τις εκμεταλλευτείς σωστά θα βγεις από πολλά αδιέξοδα και θα καταφέρεις να δώσεις σημαντική ώθηση στα σχέδια σου. Η ενέργεια σου στα εργασιακά και η αποφασιστικότητα σου, θέτουν νέους όρους στις όποιες νέες διαπραγματεύσεις. Η βελτιωμένη επικοινωνία με τον ερωτικό σύντροφο σου, επιτρέπει να βρείτε τη χρυσή τομή και να βελτιώσετε το επίπεδο της σχέσης σας. Εσύ που είσαι μόνη, αυτή την περίοδο τα πάντα μπορεί να συμβούν στη ζωή σου. Απρόσμενοι κεραυνοβόλοι έρωτες, συναντήσεις και επιστροφές του παρελθόντος σε αναστατώνουν ευχάριστα.

«Θησαύρισμα» από τη Λίτσα Πετρίδη - Χρυσό 24ωρο για Ταύρους, Καρκίνους και 2 ακόμα ζώδια

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εμπιστευόμενη τον εαυτό σου και πιέζοντας βέβαια απαλά τα συνήθη όρια σου, βαδίζεις προς την επιτυχία. Άφησε πίσω σου τα παλιά και φθαρμένα επαγγελματικά σχέδια σου και χάραξε νέα πορεία. Βάλε νέους στόχους και επιδίωξε καινούργια πράγματα. Απαισιόδοξες σκέψεις ή και αρνητικές, κράτησε τες μέσα σου και μην τις μεταφέρεις στον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, καιρός να κλείσεις παλιά κεφάλαια και ανοίξεις νέες σελίδες στη συναισθηματική σου ζωή καθώς οι ευκαιρίες διαδέχονται η μια την άλλη.

ΖΥΓΟΣ

Πολλές ευκαιρίες σου δίνουν τη δυνατότητα να βελτιώσεις τις συνθήκες σε θέματα που αφορούν χρήματα, εργασία, ακίνητη περιουσία, δάνεια και οικείες σου σχέσεις. Είσαι πολύ πιο σίγουρη πια για τον εαυτό σου, αλλά και για τους τρόπους που μπορείς να εκμεταλλευτείς κάθε ευκαιρία. Αντιμετωπίζοντας τις εργασιακές σου ευθύνες με περισσότερο ρεαλισμό, γίνεσαι πολύ πιο παραγωγική και αποτελεσματική. Μπορείς και έχεις την ικανότητα να αλλάξεις το κλίμα της σχέσης με τον ερωτικό σύντροφο σου. Εάν είσαι μόνη, το φλερτ είναι αρκετό για να ανεβάσει την αυτοπεποίθηση σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ίσως να χρειαστεί να κάνεις κάποιες τροποποιήσεις στον τρόπο που κινείς και ωθείς τα σχέδια σου. Δείξε εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και τις επιλογές σου και μην επηρεάζεσαι από τρίτα πρόσωπα που σε αντιμετωπίζουν ανταγωνιστικά. Παλαιότερες εργασιακές προτάσεις σου επανέρχονται στο προσκήνιο. Αυτό είναι ιδιαίτερα ικανοποιητικό για τον εγωκεντρικό σου χαρακτήρα και αρκετό για να ανεβάσεις ακόμα περισσότερο τα στάνταρ σου. Δώσε τον απαιτούμενο χώρο στον ερωτικό σύντροφο σου και τη δυνατότητα να εκφράσει τις επιθυμίες του. Εσύ που είσαι μόνη, η περίοδος και το πλανητικό σκηνικό προετοιμάζουν εκπλήξεις για σένα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα και αύριο είναι σημαντικό να ασχοληθείς με τις λεπτομέρειες των υποθέσεων σου και να απολαύσεις όλη τη διαδικασία της οργάνωσης των στόχων σου. Μικρές δυσκολίες και ανατροπές στο πρόγραμμα των εργασιακών σου, αντιμετώπισε τες με ψυχραιμία. Είναι παροδικές και άνευ σημασίας. Ο ερωτικός σύντροφο σου είναι γεμάτος ανασφάλειες, γι’ αυτό και συμπεριφέρεται αλλοπρόσαλλα. Στο χέρι σου είναι να τον χαλαρώσεις και να τον κάνεις να νιώσει πιο ασφαλής και ακαταμάχητος. Εσύ που είσαι μόνη, άφησε τον αυθορμητισμό και την παιδικότητα που κρύβεις μέσα σου να γοητεύσουν τους πάντες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα και αύριο γίνεσαι ιδιαίτερα ελκυστική, αποδεχτή και αγαπητή απ’ όλους. Οι γύρω σου σε θαυμάζουν και σε εκτιμούν για τα ζεστά σου συναισθήματα και το ανοιχτό μυαλό σου. Φρόντισε να αντιμετωπίσεις την πραγματικότητα στα εργασιακά και να πάρεις τις σωστές αποφάσεις. Ο ρομαντισμός και η τρυφερότητα σου, λειτουργεί βοηθητικά και βελτιώνει το επίπεδο της σχέσης με τον ερωτικό σύντροφο σου. Εσένα που σε βασανίζει η μοναξιά, να ξέρεις πως είναι η κατάλληλη στιγμή για καινούργιες ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ανακάλυψε σήμερα τρόπους για να θεραπεύσεις, να αναζωογονήσεις, να απαλλαγείς από το στρες, να ξεκουράσεις το μυαλό και να καθησυχάσεις την ψυχή σου. Η αίσθηση εσωτερικής ειρήνης και ισορροπίας , σε φέρνει πολύ πιο κοντά με τα αγαπημένα σου πρόσωπα και τους συνεργάτες. Μην πιέζεις τον εαυτό σου περισσότερο στα εργασιακά. Κάνε αυτό που μπορείς, εξοικονομώντας ενδιάμεσα διαλλείματα. Επιδίωξε με το διάλογο να λύσεις τις όποιες διαφορές με τον αγαπημένο σου, έτσι ώστε να χαράξετε μια κοινή πορεία. Εσύ που είσαι μόνη, απέφυγε ότι σου θυμίζει το παρελθόν και ανοίξου σε νέες γνωριμίες.

ΙΧΘΥΕΣ

Αντιμετώπισε τον αδικαιολόγητο εκνευρισμό σου σήμερα και μην φέρεσαι παιδιάστικα και επιπόλαια. Σε ότι αφορά τα εργασιακά σου, να θυμάσαι πως διανύεις μια απ’ τις σημαντικότερες περιόδους σου, γι’ αυτό και θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτική με τις αποφάσεις, ενέργειες και κινήσεις σου. Διατήρησε το ήρεμο κλίμα που επικρατεί στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου και μην το χαλάς αφήνοντας τις ανασφάλειες σου να σε κυριεύουν. Εσύ που είσαι μόνη, διεκδίκησε δυναμικά το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, επιστρατεύοντας όλο σου το ταπεραμέντο.

Πηγή: tlife.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share