Κυριακή, 26 Μαΐου 2024

«Μπαράζ» χρημάτων από τον Κώστα Λεφάκη: Κριοί και άλλα 4 ζώδια περιμένουν «χρυσές» μέρες

Η οικονομική άνοδος επίκειται

14 Απριλίου 2024 12:44
«Μπαράζ» χρημάτων από τον Κώστα Λεφάκη: Κριοί και άλλα 4 ζώδια περιμένουν «χρυσές» μέρες
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Κώστας Λεφάκης αναφέρθηκε στα ζώδια, που θα επιβραβευθούν για την αυτοπεποίθηση, που θα επιδείξουν το επόμενο χρονικό διάστημα, με οφέλη σε πολλούς τομείς.

Σύμφωνα με τον αστρολόγο, η γωνία του Ερμή στον 30ό με τον Δία φέρνει αύξηση δραστηριοτήτων και τόνωση της αισιοδοξίας, σε αντίθεση με όσα βλέπει στα ερωτικά η Άση Μπήλιου.

ΚΡΙΟΣ

Ανανεώστε την εικόνα σας, τουλάχιστον στον επαγγελματικό τομέα, με δικές σας επιλογές και μην παύετε να έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγνοήστε κάποια εμπόδια που σας βάζουν ενδεχομένως οι ανταγωνιστές σας και κάντε αυτό που νομίζετε ότι θα σας βοηθήσει να αποδώσετε και να προοδεύσετε εκεί που επιθυμείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ήρθε η στιγμή που πρέπει να μάθετε να βασίζεστε στις δικές σας δυνάμεις, χωρίς να περιμένετε οπωσδήποτε βοήθεια από τους άλλους. Βρείτε τι ακριβώς θέλετε να κάνετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα η μέρα είναι δύσκολη. Εσείς κάντε ό,τι σας είναι εύκολο και δυνατόν, προκειμένου να βγάλετε από πάνω σας τις «ταμπέλες» που δεν σας αντιπροσωπεύουν.

ΛΕΩΝ

Το άγχος που πιθανόν να αισθάνεστε οφείλεται περισσότερο στην ψυχολογική ένταση που σας κάνουν να νιώθετε τα υπαρξιακά σας ζητήματα αυτό το διάστημα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η πολλή προστατευτικότητα καμιά φορά φέρνει ίσως τα αντίθετα αποτελέσματα από εκείνα που επιθυμούσατε. Ο ερωτισμός αυξάνεται θεαματικά σήμερα.

Οι οικονομικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη

ΖΥΓΟΣ

Μέσα από τη «θέση» και την «αντίθεση» γίνονται πιο ουσιαστικές οι σχέσεις με τους ανθρώπους του οικογενειακού σας περιβάλλοντος. Ζήστε τα γεγονότα όπως έρχονται χωρίς φόβο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είναι φρόνιμο να είστε προσεκτικοί στη διάρκεια της σημερινής ημέρας, κυρίως σε ό,τι αφορά τα οικονομικά σας και να είστε συντηρητικοί στα έξοδα αλλά και στα σχέδιά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οργανώστε τον ελεύθερο χρόνο σας και θα δείτε πόσα πράγματα μπορείτε να κάνετε μέσα σ’ αυτόν. Αναθεωρήστε τις απόψεις που σας κρατούν μακριά από τις εξελίξεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φερθείτε με φρόνηση όταν οι καταστάσεις δεν επιτρέπουν μεγάλα άλματα. Ξεπεράστε μία απερίσκεπτη τάση που έχετε ως προς τις σχέσεις σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μην αφήνετε να σας αναστατώσουν βιαστικοί και φοβισμένοι άνθρωποι, ακολουθήστε τούς δικούς σας ρυθμούς. Μόνο με προνοητικότητα θα ανακόψετε την πορεία των ανταγωνιστών σας.

ΙΧΘΕΙΣ

Η αισθηματική σας ζωή περνά κάποιες σύντομες ίσως, αλλά δυνατές συναισθηματικές ή ακόμα και αισθησιακές συγκινήσεις. Οι άλλοι δεν πιάνουν τις σκέψεις σας εκτός και αν το θέλετε εσείς.

Πηγή: Elle.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share