Τρίτη, 28 Μαΐου 2024

«Κρότος» στα ερωτικά από την Άση Μπήλιου: Έρχονται μέρες χωρισμών έως το τέλος Απριλίου για Τάυρους και άλλα 3 ζώδια

Τα δύσκολα μάλλον είναι μπροστά μας...

14 Απριλίου 2024 08:45
«Κρότος» στα ερωτικά από την Άση Μπήλιου: Έρχονται μέρες χωρισμών έως το τέλος Απριλίου για Τάυρους και άλλα 3 ζώδια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Άση Μπήλιου αναφέρθηκε στο τι μας περιμένει στα ερωτικά μας στις επόμενες ημέρες, με τα ξεκαθαρίσματα να είναι πολλά για τα ζώδια στην νέα εβδομάδα (15-21/4), αναμένοντας σημαντικές εξελίξεις.

Σύμφωνα με την αστρολόγο, ξεδιπλώνεται μπροστά μας μια ιδιαίτερα σημαντική εβδομάδα με έντονη πλανητική δραστηριότητα που υπόσχεται εκπλήξεις, αλλαγές και αναπάντεχες εξελίξεις στην προσωπική μας ζωή. Ο ανάδρομος Ερμής θα συναντηθεί με την Αφροδίτη, τον Χείρωνα και τον Βόρειο Δεσμό στο ζώδιο του Κριού και αυτό σημαίνει ότι αυτή η εβδομάδα μας καλεί να επαναξιολογήσουμε τις σχέσεις μας, να εξετάσουμε τι δίνουμε, τι παίρνουμε και να αναλογιστούμε εάν είμαστε ικανοποιημένοι με αυτά.

Θα μας δοθεί επίσης η ευκαιρία να κάνουμε εποικοδομητικές συζητήσεις, ώστε να εκφράσουμε τις επιθυμίες μας, αλλά ταυτόχρονα να βρούμε μια κοινή γραμμή με το άτομο που έχουμε απέναντι μας. Μιας και ο Ερμής κινείται σε ανάδρομη πορεία, όπως ήδη αναφέραμε, είναι πιθανό να έχουμε ξανά επαφές με το παρελθόν και να δούμε πρόσωπα που είχαν χαθεί από το προσκήνιο αλλά μπορεί να είχαμε αφήσει ανοιχτές εκκρεμότητες μαζί τους.

Δεν αποκλείεται να υπάρξουν επανασυνδέσεις ή συναντήσεις και συζητήσεις που θα ξύσουν πληγές και θα μας υπενθυμίσουν τις ανασφάλειες και τα αγιάτρευτα τραύματα του παρελθόντος. Θα υπάρξουν όμως και καρμικές επαφές και γνωριμίες που θα απαλύνουν με κάποιο τρόπο τις πληγές μας και θα μας βοηθήσουν να προχωρήσουμε μπροστά. Στις 19/04/2024 ο Ήλιος περνάει στο γήινο ζώδιο του Ταύρου και αυτό σημαίνει ότι μέσα στον επόμενο μήνα θα μας απασχολήσουν ζητήματα σταθερότητας και ασφάλειας μέσα στις σχέσεις μας. Θα ρίξουμε τους τόνους, θα βάλουμε τον αισθησιασμό στην ερωτική μας ζωή και θα αναζητήσουμε περισσότερες απολαύσεις και λιγότερη δράση. Στις 21/04/2024 κορυφώνεται η σύνοδος Δία-Ουρανού στον Ταύρο, μια από τις πιο σημαντικές όψεις του έτους.

Αυτή η σύνοδος είναι σαν ένα πυροτέχνημα που φέρνει ξαφνικές ευκαιρίες και εξελίξεις που μπορεί να μην είχαμε καν φανταστεί. Είναι μια όψη ελπίδας και ανανέωσης που μας καλεί να ξεφύγουμε από τη ρουτίνα, να πάρουμε ρίσκα και να κάνουμε πιο τολμηρές κινήσεις που θα μας οδηγήσουν σε ένα άγνωστο αλλά συναρπαστικό μονοπάτι. Η εβδομάδα θα κλείσει με το τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, μια όψη που μας χαρίζει ισχυρή θέληση και αποφασιστικότητα, αλλά μπορεί να φέρει παιχνίδια εξουσίας, ανταγωνισμό και αυτοκαταστροφική συμπεριφορά μέσα στις σχέσεις. Προσπαθήστε να είστε πιο ξεκάθαροι όσων αφορά τις προθέσεις σας και μείνετε μακριά από παράνομες ερωτικές ιστορίες ή χειριστικές συμπεριφορές που θα σαμποτάρουν τις σχέσεις σας.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share