Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2024

«Ρέντα» σε χρήμα και έρωτα από την Βίκυ Παγιατάκη - 24 ώρες τύχης για Διδύμους, Σκορπιούς και 2 ακόμα ζώδια

Οι αναλυτικές προβλέψεις από την αστρολόγο

10 Απριλίου 2024 12:09
«Ρέντα» σε χρήμα και έρωτα από την Βίκυ Παγιατάκη - 24 ώρες τύχης για Διδύμους, Σκορπιούς και 2 ακόμα ζώδια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια: Τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας ανέλυσε και σήμερα, Τετάρτη 10 Απριλίου, η Βίκυ Παγιατάκη, στην εκπομπή «Πάμε Δανάη». Με την ευκαιρία, δείτε τις αστρολογικές προβλέψεις από τη Άση Μπήλιου.

 • Κριός: Ώρα για το κυνήγι του κέρδους, του έρωτα και της ασφάλειας
 • Ταύρος: Ακόμα και αν δεν είναι «ναι» σε όλα αυτές οι δυο ημέρες…
 • Δίδυμοι: Ασφαλώς θα αγωνίζεστε και εσείς, αλλά υπάρχουν και πολλοί «άλλοι» που βοηθούν
 • Καρκίνος: Η «μάχη» για την αποδοχή και την καταξίωση συνεχίζεται, αλλά σήμερα…
 • Λέων: Παρ’ όλη την ακαταστασία και τα πάνω – κάτω…
 • Παρθένος: Δεν αποδίδουν όλες οι προσπάθειες, αλλά σήμερα όλο και κάτι προχωράει
 • Ζυγός: Να διαπραγματεύεσαι, να προσπαθείς, αλλά μόνο ο συμβιβασμός…
 • Σκορπιός: Το σκωτσέζικο ντουζ συνεχίζεται, αλλά από αύριο η πίεση αρχίζει να μειώνεται
 • Τοξότης: Κάποιες καλές σπίθες έμπνευσης και λίγη τύχη σήμερα…
 • Αιγόκερως: Ο χορός των εξόδων συνεχίζεται με το νεφελώδες ακόμα τοπίο, αλλά…
 • Υδροχόος: Να θέλεις να τρέξεις και οι καταστάσεις να σου επιβάλλουν… σημειωτόν. Πως θα ξεφύγεις;
 • Ιχθύες: Ασφαλώς και χρειάζεται το πρόγραμμα, αλλά με τόσες εναλλαγές πως να το στηρίξεις;

Χρυσή «ανατολή» από τη Λίτσα Πετρίδη: «Φέγγει» η τύχη στα οικονομικά για Κριούς και 3 ακόμα ζώδια

Ζώδια: Η Λίτσα Πετρίδη όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα αναλύει τις αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια. Για ποιούς έρχονται ευχάριστα νέα και για ποιούς δυσάρεστα; Με την ευκαιρία, δείτε τις αστρολογικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου.

Κριός

Ο πλανητικός σου κυβερνήτης ο Άρης συναντά τον Κρόνο σήμερα στο ζώδιο πίσω από το δικό σου, καθιστώντας φρόνιμο να επιβραδύνεις αν έχεις παρακάνει τα πράγματα. Μπορεί να χρειαστεί να αντιμετωπίσεις ένα ζήτημα που προηγουμένως έκρυβες κάτω από το χαλί. Ή ίσως χρειαστεί να κάνεις μια προσωπική θυσία για να βοηθήσεις κάποιον. Μπορεί να αισθάνεσαι ότι κάποιοι σε έχουν καταδικάσει, αλλά τώρα μπορείς να αποκτήσεις αρκετή δύναμη από αυτό το σενάριο, καθώς μπορεί να σε παρακινήσει να κάνεις σημαντικές αλλαγές. Το να σχεδιάζεις στρατηγικές και να σκέφτεσαι τι θέλεις να πετύχεις σε βοηθά να αποφύγεις να πιέσεις κάτι πολύ γρήγορα.

Ταύρος

Ο Άρης και ο Κρόνος ενώνουν τις δυνάμεις τους στον κοινωνικό σου τομέα σήμερα και μπορεί να βιώσεις ένα έλεγχο πραγματικότητας σε μια φιλία, ομαδική σχέση ή με ένα ειδικό έργο ή μακροπρόθεσμο στόχο. Ίσως χρειαστεί να θεσπίσεις το νόμο ή να βάλεις φρένο προσωρινά πριν προχωρήσεις. Αυτή η διέλευση σου υπενθυμίζει να λάβεις υπόψη τα όρια σου. Η βηματοδότηση του εαυτού σου μπορεί να σε ωφελήσει, ακόμα κι αν αρχικά σου φαίνεται περιοριστικό. Μια ανάγκη για ωριμότητα μπορεί να εμφανιστεί και είναι το καλύτερο στοίχημα σου για να ξεπεράσεις τα εμπόδια αυτή τη στιγμή.

Δίδυμοι

Ο Άρης και ο Κρόνος ενώνονται στην κορυφή του ηλιακού σου χάρτη σήμερα και ίσως χρειαστεί να αναλάβεις την ευθύνη. Ένας έλεγχος πραγματικότητας σε φέρνει τελικά σε καλύτερη θέση, αλλά θα μπορούσες να αισθανθείς ελαφρώς συγκλονισμένη για λίγο. Οι λεπτομέρειες που μπορεί να είχες αγνοήσει στο παρελθόν προκύπτουν ή ένα νέο σχέδιο παιχνιδιού είναι έτοιμο και ήρθε η ώρα να το προσαρμόσεις στις προσδοκίες σου. Με την πίεση να έρχεται από όλες τις γωνίες, μπορεί να αποφασίσεις να σταθείς στα πόδια σου και να αντισταθείς.

Καρκίνος

Με τον Άρη και τον Κρόνο να ενώνονται στον τομέα του πνεύματος σου σήμερα, μπορεί να είναι καιρός να αντιμετωπίσεις την πραγματικότητα ή να αναλάβεις μια ευθύνη. Το να ξεπεράσεις ένα εμπόδιο στη ζωή σου μπορεί να είναι μια εστίαση. Είσαι σε εξαιρετική θέση να μελετήσεις ή να μάθεις κάτι που αξίζει τον κόπο. Με μια πιο ξεκάθαρη προοπτική βρίσκεσαι σε καλύτερη θέση για να κάνεις προσαρμογές και σχέδια που είναι πραγματικά εφικτά. Ωστόσο σε καλεί επίσης να ασκήσεις κάποια αυτοπειθαρχία.

Λέων

Ο Άρης και ο Κρόνος συναντιούνται στον ηλιακό 8ο οίκο σου σήμερα και θα μπορούσες να πάρεις μια ώθηση για να γίνεις πιο οργανωμένη και να φροντίσεις καλύτερα τον εαυτό σου. Αυτό μπορεί να έρθει ως έλεγχος πραγματικότητας σε οικονομικό ή οικείο επίπεδο. Είναι πλέον καιρός να επανορθώσεις τις αποκαλύψεις ζωτικών λεπτομερειών ή την αναβλητικότητα του παρελθόντος. Για καλύτερα αποτελέσματα μπορείς να εργαστείς για την τακτοποίηση των πραγμάτων, τον εντοπισμό σφαλμάτων και την επανεξέταση πρόσφατων ζητημάτων ζωής με ωριμότητα και ρεαλισμό.

Παρθένος

Μπορεί να υπάρχει βαριά ενέργεια με ένα σύντροφο ή ένα σημαντικό πρόσωπο, καθώς ο Άρης και ο Κρόνος συναντιούνται στο αντίθετο ζώδιο σου, ή η πρόσθετη προσπάθεια σε μια σχέση μπορεί να είναι στο επίκεντρο. Τις ευθύνες προς τους άλλους μπορεί να τις αισθάνεσαι βαριές ή κάποιος μπορεί να φαίνεται ότι σε εμποδίζει. Η πραγματικότητα μιας σχέσης ή ενός ατόμου στη ζωή σου μπορεί να είναι στο επίκεντρο. Να είσαι υπομονετική, ώριμη και υπεύθυνη τώρα για τα καλύτερα αποτελέσματα. Αυτά τα χαρακτηριστικά φαίνεται να κερδίζουν μακροπρόθεσμες ανταμοιβές αυτή τη στιγμή.

Ζυγός

Ο Άρης και ο Κρόνος συναντιούνται σήμερα στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου και τα καθήκοντα σου απαιτούν περισσότερη προσοχή, επιμέλεια και συγκέντρωση απ’ ότι συνήθως. Αντίθετα, ένα εμπόδιο ή μια επιβράδυνση σου υπενθυμίζει ότι η μακροπρόθεσμη επιτυχία απαιτεί βηματισμό στον εαυτό σου. Αναζήτησε τρόπους για να απλοποιήσεις, ώστε να προχωρήσεις προς την καλύτερη δυνατή κατεύθυνση. Το να καταβάλλεις επιπλέον προσπάθεια, να ακολουθείς τους κανόνες και να αντιμετωπίσεις τις πραγματικότητες είναι όλα σημαντικά και είναι πιο πιθανό να οδηγήσουν σε καλά πράγματα, ακόμα κι αν προτιμάς να κάνεις κάτι άλλο.

undefined

Σκορπιός

Με τον Άρη και τον Κρόνο να συναντιούνται στον ηλιακό 5ο οίκο σου, μπορεί να υπάρξει μια πραγματικότητα, επιβράδυνση ή εμπόδιο σε μια σχέση ή ένα δημιουργικό έργο. Ο ενθουσιασμός μπορεί να πέσει προσωρινός, αλλά να θυμάσαι ότι μια δόση πραγματικότητας μπορεί να σε υποστηρίξει πιο επαρκώς στο μέλλον. Είναι καιρός να σχεδιάσεις σταθερά σχέδια και να κάνεις τα πράγματα ένα βήμα τη φορά, με νέες βάσεις και με πιο ρεαλιστικές προσδοκίες. Αν και μπορεί να υπάρξουν κάποια εμπόδια που πρέπει να ξεπεραστούν τώρα, μπορεί να είναι ευκολότερο να επιτευχθούν οι στόχοι με το κίνητρο που προέρχεται από μια ισχυρότερη αίσθηση ότι μπορείς να πειθαρχήσεις τον εαυτό σου.

Τοξότης

Με τον Άρη και τον Κρόνο να ενώνουν τις δυνάμεις τους στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας σου μπορεί να υπάρξει ένα εμπόδιο ή περιορισμός που πρέπει να αντιμετωπίσεις στην προσωπική και οικογενειακή σου ζωή. Αντίθετα, μπορεί να είναι η στιγμή να φέρεις περισσότερη δομή στον εγχώριο κόσμο σου. Η επιβράδυνση των σχεδίων είναι πιο λογικό από το να τα ακυρώσεις, ακόμα κι αν αντιμετωπίζεις μειωμένα κίνητρα. Η σοβαρή ενέργεια μπορεί να περιβάλλει τα οικιακά ζητήματα τώρα, ή μπορεί να χρειαστεί να αντιμετωπίσεις την πραγματικότητα που περιβάλλει τις συνθήκες διαβίωσης.

Αιγόκερως

Ο Άρης συναντά τον Κρόνο στον τομέα της επικοινωνίας σου σήμερα, φέρνοντας ένα ισχυρότερο αίσθημα ευθύνης στη ζωή σου. Οι συζητήσεις για σημαντικά θέματα είναι στο επίκεντρο ή αντιλαμβάνεσαι λεπτομέρειες που χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή. Μπορεί επίσης να είναι μια στιγμή για να εστιάσεις σε ένα συγκεκριμένο έργο ή ενασχόληση μάθησης. Έχεις περισσότερη δύναμη να πραγματοποιήσεις τα όνειρα σου, αλλά πρέπει να αναλάβεις την ευθύνη, να ακολουθήσεις τους κανόνες και να δουλέψεις. Για καλύτερα αποτελέσματα προσέγγισε τα προβλήματα ένα τη φορά και βήμα προς βήμα.

Υδροχόος

Αυτή μπορεί να είναι μια στιγμή για να ασχοληθείς σοβαρά με τα οικονομικά. Μπορεί να αισθάνεσαι έντονα ότι θα αποκτήσεις περισσότερο έλεγχο στα χρήματα, τους πόρους ή τα ταλέντα σου, κάτι που σε βοηθά να αισθανθείς ενδυναμωμένη. Με τον Άρη και τον Κρόνο να ευθυγραμμίζονται στον τομέα των πόρων σου είναι μια καλή στιγμή να εξετάσεις τι μπορείς να κάνεις για να ξεπεράσεις τα εμπόδια. Η απαλλαγή από μη ρεαλιστικά όνειρα ή προσδοκίες μπορεί τώρα να είναι χρήσιμη.

Ιχθύες

Μια σταθερή προσέγγιση είναι μια καλή ιδέα σήμερα, με τον Άρη και τον Κρόνο να ενώνονται στο ζώδιο σου. Το να αποκτήσεις μια ισχυρή αίσθηση του τι μπορείς και τι δεν μπορείς να κάνεις είναι σημαντικό τώρα, όχι με το να χαμηλώσεις τα στάνταρ σου ή να εγκαταλείψεις τα όνειρα σου, αλλά με το να αποκτήσεις καλύτερο έλεγχο της πραγματικότητας. Αυτή η διέλευση σου υπενθυμίζει να φροντίσεις καλύτερα τον εαυτό σου, να ακολουθήσεις τους κανόνες, να είσαι προσεκτική και να παίρνεις τα πράγματα βήμα προς βήμα για να διορθώσεις τα πράγματα.

Πηγή: tlife.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share