Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

«Θολό τοπίο» για 3 ζώδια - Δυστυχώς έσκασαν αρνητικές εξελίξεις από τον Κώστα Λεφάκη!

Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο

10 Μαρτίου 2024 12:27
«Θολό τοπίο» για 3 ζώδια - Δυστυχώς έσκασαν αρνητικές εξελίξεις από τον Κώστα Λεφάκη!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Κώστας Λεφάκης - Ζώδια σήμερα: Περίεργο 24ωρο αυτό που διανύουμε για 3 ζώδια που θα δουν να θολώνει η λογική τους και να βγαίνουν πολλαπλά χαμένοι, σύμφωνα με τον Κώστα Λεφάκη.

Θυμίζουμε παράλληλα, πως έρχεται «χρυσό μαρούλι» από την Άση Μπήλιου: Γεμίζει χρήμα το πορτοφόλι Ζυγών, Υδροχόων και…

Κώστας Λεφάκης: Οι αναλυτικές προβλέψεις του αστρολόγου για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ
Αφεθείτε σήμερα στη χαρά του απρόοπτου και έχετε υπόψη ότι κάποιες αναμενόμενες συμπτώσεις δημιουργούν δυνατές συγκινήσεις καμιά φορά.

ΤΑΥΡΟΣ
Αφήστε επιτέλους τα καθημερινά και τετριμμένα, δώστε μια νότα χαράς στη ζωή σας αυτές τις μέρες, ασχοληθείτε με κάτι δημιουργικό και πιάστε τα μηνύματα που αιωρούνται.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Προσαρμοστείτε στις νέες ανάγκες των οικογενειακών σας σχέσεων, στηριχθείτε στην έμπνευση των δικών σας ανθρώπων και μην την απορρίπτετε εξαρχής.

προβλεψεισ-κωστα-λεφακη
Κώστας Λεφάκης

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η Αφροδίτη από τον Υδροχόο θα μπορούσε σήμερα να σας φέρει αυτοπεποίθηση, αισιοδοξία και ανθρωπιά. Προσέξτε όμως τα απρόοπτα και ίσως τα επικίνδυνα.

ΛΕΩΝ
Καιρός να ξεκουραστείτε ουσιαστικά αν θέλετε να διατηρήσετε την ευεξία του οργανισμού σας, την εξωτερική σας λάμψη. Διατηρηθείτε σε εγρήγορση για να αποφύγετε προβλήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Υπάρχει μια προσωρινή απομάκρυνση από τους οικείους σας, καλό θα ήταν λοιπόν στη διάρκεια αυτών των ημερών να ενισχύσετε τις σχέσεις σας με λιγάκι αλατοπίπερο.

ΖΥΓΟΣ
Μια κρίση συναισθηματικής ανεξαρτησίας θα βρει μάλλον γερή αντίσταση από τους δικούς σας ανθρώπους, καλύτερα να αντιμετωπίσετε όσο πιο ψύχραιμα μπορείτε αυτά που σας απασχολούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Μια ουσιαστική συζήτηση με πραγματικούς φίλους θα σας βοηθήσει να πάρετε μια απόφαση απαραίτητη για την ψυχική σας ισορροπία. Ωστόσο μην φερθείτε με επιπολαιότητα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Σήμερα νιώθετε διαφορετικά. Αφιερώστε τη βραδιά σας σε κάτι καλλιτεχνικό, παρακολουθήστε μια θεατρική παράσταση ή επισκεφθείτε μια έκθεση ζωγραφικής.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μην αφήνετε τον έντονο συναισθηματισμό σας να θολώνει τη λογική και να σας οδηγεί σε λάθος εκτιμήσεις, κυρίως σε θέματα που αφορούν την επαγγελματική σας κατάσταση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μια καλή ευκαιρία στη διάρκεια αυτής της ενδιαφέρουσας ημέρας, είναι να ξεκαθαρίσετε τι επιδιώκετε. Η καχυποψία σε θέματα φιλίας θα μπορούσε να σας οδηγήσει σε λάθος συμπεράσματα.

ΙΧΘΕΙΣ
Tα συν και τα πλην του παρελθόντος είναι μόνον ο συνδετικός κρίκος με το παρόν που σας καλεί να ζήσετε. Περάστε ευχάριστες και δημιουργικές στιγμές με τον σύντροφο σας.

Πηγή: elle.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share