Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

«Κεραμίδα» από τη Βίκυ Παγιατάκη: Σε «τεντωμένο σχοινί» το επόμενο 24ωρο Καρκίνοι, Ζυγοί και άλλο ένα ζώδιο

Τι περιμένουμε να μας συμβεί;

5 Μαρτίου 2024 12:07
«Κεραμίδα» από τη Βίκυ Παγιατάκη: Σε «τεντωμένο σχοινί» το επόμενο 24ωρο Καρκίνοι, Ζυγοί και άλλο ένα ζώδιο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Βίκυ Παγιατάκη πραγματοποίησε τις προβλέψεις της σήμερα (5/3) για τα ζώδια στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», εξηγώντας το ποιοι έχουν τις ευκαιρίες τους και ποιοι οφείλουν να προσέξουν.

Η έμπειρη αστρολόγος ανέλυσε τα άστρα και επεσήμανε τις δυνατότητες, που προσφέρονται, όπως το έκανε και ο Κώστας Λεφάκης, αλλά και τους κινδύνους.

Οι προβλέψεις της Βίκυς Παγιατάκη

 • Κριός: Τα διάφορα «πρέπει» προηγούνται των «θέλω» σας σήμερα
 • Ταύρος: Το μέσο της εβδομάδας προσφέρεται περισσότερο
 • Δίδυμοι: Ψυχική ενδυνάμωση και προοπτική κέρδους
 • Καρκίνος: Αναγκαίες οι λεπτές ισορροπίες σήμερα, ιδιαίτερα σε…
 • Λέων: Τα επαγγελματικά σε πρώτο πλάνο σήμερα αλλά και η υγεία
 • Παρθένος: Γρήγορες αλλά μελετημένες κινήσεις τώρα
 • Ζυγός: Μη ρισκάρετε πολλά σήμερα και φανείτε πιο ανεκτικοί με τους «άλλους»
 • Σκορπιός: Ενδιαφέρουσες επαφές και αποφάσεις. Σκεφτείτε ρεαλιστικά
 • Τοξότης: Γρήγορες αλλά προσεκτικές κινήσεις ιδιαίτερα σε…
 • Αιγόκερως: Η καλή «στιγμή» για εσάς μπορεί να είναι και η τωρινή
 • Υδροχόος: Εργαστείτε φανερά στο προσκήνιο αλλά το μάτι σας και στο παρασκήνιο
 • Ιχθύες: Είναι φίλοι, οι συμπαθούντες και οι ομοϊδεάτες τώρα που…

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 5 Μαρτίου;

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Τρίτη 5 Μαρτίου. Τι μας περιμένει;

Ζώδια σήμερα - Αναλυτικές προβλέψεις

Κριός

Κριέ μου, σήμερα Τρίτη με την Σελήνη στον Αιγόκερω, εσύ επικεντρώνεσαι σε θέματα καριέρας και κοινωνικής καταξίωσης. Κάνεις στην άκρη τον συναισθηματισμό σου και προτιμάς να προχωρήσεις πιο πειθαρχημένα. Κάνεις τις απαραίτητες κινήσεις στην καθημερινότητα και τη δουλειά σου που μακροπρόθεσμα θα συντελέσουν στην καλυτέρευση των συνθηκών διαβίωσης και της αναγνώρισής σου. Θα χρειαστεί, όμως, να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου, δίχως να παραμελείς τις προσωπικές σου επιθυμίες.

Ταύρος

Ταύρε, η σημερινή Τρίτη σε βρίσκει με σχετικά θετικά συναισθήματα, χάρη στην Σελήνη στον Αιγόκερω. Είναι πολύ σημαντικό για εσένα να αφιερώσεις λίγο χρόνο στο διάβασμα ή οτιδήποτε θα σου εξιτάρει το μυαλό. Οι βαθυστόχαστες συζητήσεις με τους άλλους είναι μία δραστηριότητα που θα σου φτιάξει το κέφι, αλλά προσοχή σε θέματα φανατισμού! Καλό θα είναι να αποκολληθείς από τα πρέπει και τις βαθιά ριζωμένες αξίες σου όσο συζητάς για θέματα ιδεολογίας με άλλους.

ζωδια-σημερα-5-3

Δίδυμος

Αγαπητέ Δίδυμε, η Σελήνη στον Αιγόκερω, σήμερα Τρίτη, σου ξυπνά κάποιες ‘ξεχασμένες’ ανασφάλειες. Ενδεχομένως να έρχεσαι σε επαφή με κόσμο με τον οποίο δεν επικοινωνείς και τόσο αποτελεσματικά ή η έλλειψη επικοινωνίας να σε βυθίζει σε σκέψεις του παρελθόντος ή γεγονότων που φοβάσαι. Είναι μία καλή στιγμή για να αναζητήσεις υλική ή ψυχολογική υποστήριξη από ανθρώπους που εμπιστεύεσαι. Παράλληλα, η ημέρα ευνοεί συναντήσεις με ανώτερούς σου στη δουλειά ή άτομα μεγαλύτερα σε ηλικία.

Καρκίνος

Σήμερα Τετάρτη, αγαπητέ μου Καρκίνε, η ενέργεια του Άρη στον Υδροχόο σε συνδυασμό με τον Βόρειο Δεσμό φέρνει μεγάλη δυναμική στις προσωπικές και επαγγελματικές σου φιλοδοξίες. Είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνεις μεγαλεπήβολα σχέδια και να ανέλθεις κοινωνικά. Η Σελήνη στον Αιγόκερω προάγει την αρμονία στις σχέσεις σου, κάνοντας αυτή την ημέρα ιδανική για διαπραγματεύσεις και συνεργασίες. Το ένστικτό σου φαίνεται ενδυναμωμένο και μπορείς να κάνεις σωστές επιλογές.

Λέων

Λέοντά μου, σήμερα Τρίτη με Σελήνη στον Αιγόκερω κι εσύ προσπαθείς με νύχια και με δόντια να τακτοποιήσεις κάθε υποχρέωσή σου. Δεν έχει σημασία αν είναι λίγα πράγματα ή ένα ‘βουνό’ δουλειάς, εσύ επιθυμείς να παραμείνεις τυπικός. Καλό θα είναι να φροντίσεις εξίσου και τις υπόλοιπες πτυχές της καθημερινότητάς σου και της προσωπικής σου ζωής, ώστε να μην αισθανθείς ότι ‘κάτι λείπει’ στο τέλος της ημέρας. Είναι άριστη ημέρα για γυμναστική.

Παρθένος

Παρθένε, πρόκειται για μία ερωτική Τρίτη, αφού η Σελήνη σήμερα επισκέπτεται ένα πολύ φιλικό προς το δικό σου ζώδιο, τον Αιγόκερω. Ο τρόπος σκέψης σου είναι ούτως ή άλλως πρακτικός, αλλά σήμερα εντείνεται και το επιχειρηματικό σου πνεύμα, με αποτέλεσμα οι ιδέες σου να μπορέσουν να γίνουν και κερδοφόρες μακροπρόθεσμα. Αν έχεις παιδάκια, η ημέρα είναι πολύ καλή για να κάνετε μαζί διάφορες δραστηριότητες. Προσπάθησε να τους δείξεις τη γλυκιά σου πλευρά.

Ζυγός

Ζυγέ μου, η Σελήνη από το ζώδιο του Αιγόκερω σε καθιστά ελαφρώς εσωστρεφή κατά τη διάρκεια της ημέρας. Προτιμάς να περάσεις περισσότερο χρόνο μέσα στο σπίτι ή παρέα με πρόσωπα που σου γεννούν την αίσθηση οικειότητας, παρά να επενδύσεις χρόνο για τη διεύρυνση του κοινωνικού σου κύκλου. Σε ενδιαφέρει να έρθεις σε ουσιαστική επαφή με τον περίγυρό σου κι αποφεύγεις τις επιφανειακές σχέσεις. Πρόσεξε μην αναλώνεσαι σε σκέψεις του παρελθόντος και χαλάσεις τη διάθεσή σου χωρίς σοβαρό λόγο!

Σκορπιός

Σκορπιέ μου, η Τρίτη έφτασε και φιλοξενεί την Σελήνη στον Αιγόκερω που καθιστά τον λόγο σου περισσότερο συναισθηματικό, δίχως όμως να το φτάνεις στα άκρα. Επιθυμείς ώριμες συζητήσεις με τον περίγυρό σου και προτιμάς να λες μόνο τα απαραίτητα, αντί να φλυαρείς χωρίς ουσία. Η ημέρα αυτή είναι πολύ καλή αν θέλεις να κάνεις ένα μικρό ταξιδάκι ή έστω να το κανονίσεις. Παράλληλα, ευνοείσαι αν παρακολουθήσεις εκπαιδευτικά σεμινάρια που θα συμβάλλουν θετικά στην προσωπική ή επαγγελματική σου ανέλιξη.

Τοξότης

Τοξότη μου, σήμερα Τρίτη με Σελήνη στον Αιγόκερω κι εσύ εξετάζεις νέους τρόπους να νιώσεις συναισθηματική μα και υλική ασφάλεια. Είναι απόλυτα λογικό να ανησυχείς για τα χρήματά σου, αφού ο υλικός κόσμος είναι πολύ σημαντικότερος. Προσεγγίζεις οτιδήποτε είναι κομμάτι της προσωπικής σου ιδιοκτησίας με ωριμότητα, αλλά υπάρχει μία τάση προς την φιλαργυρία. Ξοδεύεις μόνο όσα χρειάζεσαι κι αποφεύγεις τα περιττά έξοδα. Αν υπάρχου κρυμμένες ανασφάλειες, σήμερα βγαίνουν στην επιφάνεια.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, η Τρίτη σε βρίσκει πρωταγωνιστή, αφού η Σελήνη ‘φωτίζει’ το δικό σου ζώδιο. Γίνεσαι πιο συναισθηματικός, αλλά παρατηρείται ένας δισταγμός στην αυτοέκφρασή σου. Σήμερα αποφασίζεις να προχωρήσεις σε προσωπικά κι επαγγελματικά ζητήματα με μεγαλύτερη πειθαρχία κι ωριμότητα. Πρόκειται για μία ημέρα με αρκετά ηθικά διδάγματα, τα οποία για να λάβεις χωρίς πιέσεις, θα χρειαστεί να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου χωρίς υπερβολές και με ειλικρίνεια.

Υδροχόος

Υδροχόε μου, η Τρίτη έφτασε, μα θα είναι αρκετά μοναχική, διότι η Σελήνη στον Αιγόκερω σε επηρεάζει αντίστοιχα. Κατά τη διάρκεια της ημέρας βυθίζεσαι σε διάφορες σκέψεις του παρελθόντος κι αυτό το γεγονός κρύβει μερικά θετικά κι αρνητικά στοιχεία. Τα θετικά είναι πως διανύεις μία στιγμή ενδοσκόπησης όπου ανακαλύπτεις κρυμμένες πτυχές του εαυτού σου και θαμμένες επιθυμίες που πλέον μπορείς να ικανοποιήσεις. Αντίστοιχα, μπορεί μέσα από τόσες σκέψεις να χαλάσει η διάθεσή σου, αν αναλωθείς στις αρνητικές περισσότερο.

Ιχθύς

Ιχθύ μου, η Τρίτη έφτασε και αναμένεται να είναι ιδιαίτερα κοινωνική! Η Σελήνη από το ζώδιο του Αιγόκερω, που είναι πολύ φιλικό προς το δικό σου, σε ωθεί να κανονίσεις εξόδους, να κοινωνικοποιηθείς, να επιτύχεις ένα σωρό στόχους σου και να νιώσεις όμορφα. Πολλές από τις νέες επαφές που θα κάνεις, εκτιμάται να είναι με άτομα μεγαλύτερης ηλικίας ή διαφορετικού κοινωνικού στάτους. Είναι ευνοϊκή στιγμή για να επενδύσεις παραπάνω χρόνο στα επαγγελματικά σου, να συνεργαστείς με περισσότερο κόσμο και να επιτύχετε κοινούς στόχους.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share