Κυριακή, 21 Απριλίου 2024

Αν ανήκετε σ' αυτά τα 3 ζώδια ουρλιάξτε από χαρά - Λεφτά από το πουθενά φέρνει ο Κώστας Λεφάκης

Εξαιρετικά νέα από τον Κώστα Λεφάκη

5 Μαρτίου 2024 10:25
Αν ανήκετε σ' αυτά τα 3 ζώδια ουρλιάξτε από χαρά - Λεφτά από το πουθενά φέρνει ο Κώστας Λεφάκης
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Ζώδια σήμερα - Κώστας Λεφάκης: Ποια είναι τα τυχερά ζώδια της ημέρας (05/03) σύμφωνα με τον Κώστα Λεφάκη και τις προβλέψεις του στο elle.gr; Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 5 Μαρτίου 2024; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

Ζώδια σήμερα - Κώστας Λεφάκης: Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα, υπάρχει ένας κίνδυνος παρεξήγησης από τους αγαπημένους σας ανθρώπους που θα μπορούσε να δημιουργήσει κάποια ένταση στις σχέσεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Μην ξεκινάτε την εβδομάδα σας σε διαρκή ανησυχία για τις απρόβλεπτες πλευρές της καθημερινής σας ζωής. Αποφύγετε το άγχος και τον φόβο, αντιμετωπίστε με ψυχραιμία τα γεγονότα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι δυναμικές αποφάσεις χρειάζεται να μπαίνουν γρήγορα σε εφαρμογή και ο Άρης από τον Υδροχόο σας υπόσχεται τη βοήθειά του. Εσείς φροντίστε να ικανοποιήσετε με τις ανάγκες σας.

Ζώδια σήμερα: Ανοίγει τον «ασκό» του πλούτου ο Κώστας Λεφάκης - Χρήμα με το κιλό για Καρκίνους, Παρθένους και 3 ακόμα ζώδια

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι οικογενειακές όσο και οι επαγγελματικές σας υποθέσεις θα σας απασχολήσουν στη διάρκεια αυτής της εβδομάδας. Βάλτε μια τάξη στη ζωή σας και μην τα μπλέκετε όλα μαζί.

ΛΕΩΝ

Πάρτε τις αποφάσεις που είναι απαραίτητες, γιατί μόνο με αυτόν τον τρόπο θα σας λάβουν σοβαρά υπόψη οι άλλοι. Θα νιώστε ικανοποιημένοι από την εξέλιξη μιας συνεργασίας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι έντονοι πλανητικοί συνδυασμοί της ημέρας σας κάνουν και εμφανίζεστε άλλες στιγμές εύθικτοι και κλειστοί στον εαυτό σας και άλλες εκρηκτικοί απέναντι στους ανθρώπους γύρω σας.

Αν ανήκετε σ' αυτά τα 3 ζώδια ουρλιάξτε από χαρά - Λεφτά από το πουθενά φέρνει ο Κώστας Λεφάκης

Ζώδια σήμερα - Κώστας Λεφάκης: Ακολουθούν προβλέψεις για τα υπόλοιπα 6 ζώδια

ΖΥΓΟΣ

Η ένταση του τομέα τόσο των επαγγελματικών όσο και των προσωπικών σας σχέσεων κρίνεται ίσως αναπόφευκτη, κυρίως για σας που αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα από καιρό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Την εβδομάδα αυτή ίσως νιώθετε εκνευρισμένοι, αλλά και ανίσχυροι να δράσετε αποτελεσματικά απέναντι σε ανθρώπους και καταστάσεις που εμποδίζουν την επίτευξη των στόχων σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ξεκινώντας αυτή η εβδομάδα σας δίνει τις καλύτερες ενδείξεις για σημαντικές προοπτικές προόδου, αλλά και ηθικής αποκατάστασης.

Δείτε επίσης: Χρυσάφι για Σκορπιούς κι άλλα 3 ζώδια - Φουλ χρήμα από την Λίτσα Πετρίδη

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα θα είναι δύσκολο για σας να εξισορροπήσετε τον εγωισμό με τον συναισθηματισμό σας. Το φαινόμενο αυτό θα επηρεάσει τα ψυχολογικά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η παρουσία του Δία στο Ταύρο επιδρά στον περιβόητο παρορμητισμό σας και σας ευαισθητοποιεί απέναντι σε γεγονότα της προσωπικής και της επαγγελματικής σας ζωής.

ΙΧΘΕΙΣ

Έχετε πολλά και διάφορα να κάνετε στη διάρκεια της εβδομάδας που αρχίζει. Φροντίστε να βάλετε μια τάξη στις υποθέσεις σας και να αντιμετωπίσετε έξυπνα τις προκλήσεις που παρουσιάζονται.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share