Κυριακή, 14 Απριλίου 2024

Ανοίγει τον «ασκό» του πλούτου ο Κώστας Λεφάκης - Χρήμα με το κιλό για Καρκίνους, Παρθένους και 3 ακόμα ζώδια

Οι αναλυτικές προβλέψεις από τον αστρολόγο

4 Μαρτίου 2024 10:25
Ανοίγει τον «ασκό» του πλούτου ο Κώστας Λεφάκης - Χρήμα με το κιλό για Καρκίνους, Παρθένους και 3 ακόμα ζώδια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια: Με τον Ήλιο να βρίσκεται σε γωνία 72 μοιρών με τον Ποσειδώνα ξεκινά η σημερινή ημέρα. Όπως προβλέπει ο Κώστας Λεφάκης είναι πιθανή η υλοποίηση ενός οράματος και η ανάγκη για την τέχνη πιο έντονη. Με την ευκαιρία, δείτε τις αστρολογικές προβλέψεις από την Σμαρώ Σωτηράκη.

Οι αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη

ΚΡΙΟΣ

Υιοθετήστε μια συντηρητική τακτική τόσο στα οικονομία όσο και στα προσωπικά σας προβλήματα. Να είστε περισσότερο ευέλικτοι με τους ανθρώπους που σας είναι χρήσιμοι.

ΤΑΥΡΟΣ

Πολλή δουλειά και κούραση θα έχει για τους περισσότερους από εσάς η σημερινή μέρα. Αν, όμως, είστε φιλόδοξοι δώστε τώρα τον καλύτερο εαυτό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η σημερινή ημέρα αναμοχλεύει συναισθήματα και φέρνει ίσως απρόσμενες αλλαγές, για αυτό απαιτεί φρόνηση, προσοχή και καθόλου βιασύνη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κινηθείτε σήμερα δραστήρια, αλλά μη διστάσετε να συζητήσετε τη βοήθεια δικών σας ανθρώπων. Φροντίστε να οργανώνετε σωστά τον χρόνο σας.

ΛΕΩΝ

Η σημερινή ημέρα απαιτεί φρόνηση στην εργασία και μεγάλη προνοητικότητα στην οικονομική διαχείριση. Ασχοληθείτε ιδιαίτερα με εκκρεμότητες δανείων, με φόρους ή τοκοχρεολύσια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αντιμετωπίστε σήμερα ψύχραιμα τις δυσκολίες της ημέρας, οι θυσίες που θα χρειασθεί να κάνετε είναι πραγματικά πολύ μικρές σε σχέση με τα αποτελέσματα.

ΖΥΓΟΣ

Οι ψυχικές σας μεταπτώσεις σήμερα θα μπορούσαν να μπερδέψουν τόσο εσάς όσο και τους δικούς σας ανθρώπους. Καλό θα ήταν να αποφύγετε να δώσετε αφορμή για αρνητική κριτική.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη δυσκολεύει τις σχέσεις σας, καθώς κάτω από την επίδρασή της, σας είναι δύσκολο να δείτε αντικειμενικά τα πράγματα αλλά και να δεχθείτε τις απόψεις των συνεργατών σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ακόμα και αν σήμερα χρειαστεί να κουραστείτε, οι συνθήκες που θα επικρατήσουν θα σας βοηθήσουν να πραγματοποιήσετε αρκετά από αυτά που έχετε σχεδιάσει ή περιμένετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν θέλετε την ηρεμία σας θα πρέπει να είστε έτοιμοι πνευματικά και ψυχικά. Παραλείψεις ή λάθη, θα μπορούσαν να έχουν αντίκτυπο στο νευρικό σας σύστημα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εξαντλήστε τα περιθώρια προόδου, αλλά μην αφήνετε εκκρεμότητες να χρονίζουν από το πρόσφατο ή το πιο μακρινό παρελθόν. Αποφύγετε παρεξηγήσεις και τολμήστε αλλαγές.

ΙΧΘΕΙΣ

Εξαντλήστε την προσοχή σας σε θέματα οικογενειακά και αισθηματικά, φροντίστε να εξασφαλίσετε συμπάθειες και υποστηρικτές, προκειμένου να ξεπεράσετε με επιτυχία εμπόδια και δυσκολίες.

Πηγή: elle.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share