Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Η Σελήνη στον Τοξότη γεμίζει με χρήμα αυτό το 1 ζώδιο - Εξαιρετικά νέα από την Σμάρω Σωτηράκη

Η Σμαρώ Σωτηράκη προειδοποιεί!

2 Μαρτίου 2024 08:29
Η Σελήνη στον Τοξότη γεμίζει με χρήμα αυτό το 1 ζώδιο - Εξαιρετικά νέα από την Σμάρω Σωτηράκη
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Σμάρω Σωτηράκη: Τα ζώδια σήμερα 02 Μαρτίου 2024 με τις ημερήσιες προβλέψεις για να ξέρεις τι θα συμβεί στα αισθηματικά και τα επαγγελματικά σου. Διάβασε το ωροσκόπιο σου και μάθε πως σε επηρεάζουν τα άστρα σήμερα.

Είσοδος της Σελήνης στον Τοξότη: Στόχοι και νέες επιδιώξεις

Η Σελήνη κάνει την εμφάνιση της στον Τοξότη, τα χαρακτηριστικά θα είναι αισιοδοξία, ζωτικότητα, επικοινωνία. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για ταξίδια, μετακινήσεις, θα υπάρξει διάθεση για αποδράσεις, εξορμήσεις και νέες κοινωνικές δραστηριότητες. Φιλοσοφημένος θα είναι ο τρόπος σκέψης, φεύγει η διστακτικότητα και η άρνηση, η θετικότητα θα ανανεώσει τις διαθέσεις.

Σε κοινωνικό επίπεδο ανοίγματα θα υπάρξουν για συναναστροφές και δικτύωση, οι συναντήσεις και οι γνωριμίες που θα προκύψουν θα μπορούν να αξιοποιηθούν είτε επαγγελματικά, είτε φιλικά ή αισθηματικά. Τα ζευγάρια θα έχουν τη δυνατότητα να περάσουν ευχάριστα και ανθενωτικά, ωστόσο προσοχή στις πιέσεις, θα εκδηλωθεί προτίμηση προς τις χαλαρές επαφές. Έμφαση θα δοθεί στο φλερτ, στη διασκέδαση, οι ελεύθεροι θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν καινούργιες γνωριμίες και να ανανεώσουν την προσωπική τους ζωή.

Η Σελήνη στον Τοξότη γεμίζει με χρήμα αυτό το 1 ζώδιο - Εξαιρετικά νέα από την Σμάρω Σωτηράκη

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα με μία θετική όψη, ευκολία θα υπάρξει στην εκδήλωση των συναισθημάτων, στις επαφές δεν αποκλείεται να ακουστούν εξομολογήσεις. Τα χαρακτηριστικά θα είναι έμπνευση και δημιουργικό πνεύμα, ευνοούνται επαγγέλματα καλλιτεχνικής φύσης. Βελτιώνονται οι σχέσεις προσωπικές και οικογενειακές, φεύγει το πείσμα και η ανάγκη για εναντίωση, οι διαθέσεις θα είναι συγκαταβατικές.

Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα δεν θα λείψουν τα αποκαλυπτικά συμβάντα που θα καταφέρουν να ανανεώσουν τις σχέσεις και τις επαφές. Τα ζευγάρια θα μπορέσουν να συζητήσουν ανοιχτά και να αποβάλλουν την αμφιβολία, θα δοθούν ουσιαστικές εξηγήσεις που θα οδηγήσουν σε άμεσα ξεκαθαρίσματα.

Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια εδώ.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share