Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Γεμίζει χρήματα το πορτοφόλι σας: Τα 4 ζώδια που αλλάζει η τύχη τους, σύμφωνα με τον Κώστα Λεφάκη

Ο Κώστας Λεφάκης φέρνει ευχάριστες εξελίξεις!

2 Μαρτίου 2024 11:22
Γεμίζει χρήματα το πορτοφόλι σας: Τα 4 ζώδια που αλλάζει η τύχη τους, σύμφωνα με τον Κώστα Λεφάκη
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Ζώδια σήμερα - Κώστας Λεφάκης: Ποια είναι τα τυχερά ζώδια της ημέρας (02/03) σύμφωνα με τις προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για το elle.gr; Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 2 Μαρτίου 2024; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

Ζώδια σήμερα - Κώστας Λεφάκης: Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ
Το σαββατοκύριακο αυτό θα ωριμάσει μέσα σας καταστάσεις και θα δείτε ότι η καλοπέραση και η ησυχία σας δεν είναι ο υπ’ αριθμόν ένας σκοπός της ζωή σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Αφιερώστε αυτό το σαββατοκύριακο στους φίλους που αγαπάτε, αλλά και για να διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας που θα σας προωθήσουν την επίτευξη των στόχων σας.

Διαβάστε επίσης: Η Σελήνη στον Τοξότη γεμίζει με χρήμα αυτό το 1 ζώδιο - Εξαιρετικά νέα από την Σμάρω Σωτηράκη

Γεμίζει χρήματα το πορτοφόλι σας: Τα 4 ζώδια που αλλάζει η τύχη τους, σύμφωνα με τον Κώστα Λεφάκη

ΔΙΔΥΜΟΙ
Μια καλή αποτοξίνωση σώματος και ψυχής αυτό το διήμερο, θα σας βοηθήσει να ηρεμήσετε και να αντιμετωπίσετε τα προβλήματα που σας απασχολούν με μεγαλύτερη ψυχραιμία και υπομονή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Είναι σκόπιμο να μην κάνετε οριστικές επιλογές πριν τελειώσει αυτό το σαββατοκύριακο, γιατί συχνά οι άνθρωποι δεν είναι όπως φαίνονται. Βρεθείτε ανάμεσα σε καλούς φίλους.

ΛΕΩΝ
Ηρεμήστε αυτό το σαββατοκύριακο και προετοιμαστείτε για ανακατατάξεις ή οργανώστε με προσεκτικά βήματα, κυρίως, τον οικονομικό προγραμματισμό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Σημαντική και έντονη η μέρα σας σήμερα. Αφήστε όμως τις σκοτούρες της εβδομάδας που έφθασε στο τέλος της και επιλέξτε τη συντροφιά ατόμων που μοιράζονται τα ίδια ενδιαφέροντα μ’ εσάς.

Ζώδια σήμερα - Κώστας Λεφάκης: Ακολουθούν προβλέψεις για τα υπόλοιπα 6 ζώδια

ΖΥΓΟΣ
Άτομα του φιλικού και οικογενειακού περιβάλλοντος επιδιώκουν την παρέα σας, μην τους την στερήσετε. Σίγουρα θα περάσετε όμορφες στιγμές έπειτα από μια φορτισμένη ψυχικά και σωματικά εβδομάδα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Το σπίτι και τα εσωτερικά του προβλήματα, έμψυχα και άψυχα, ενδέχεται να σας απασχολήσουν αυτό το σαββατοκύριακο. Αντιμετωπίστε τα με καλή διάθεση και κατανόηση.

ΤΟΞΟΤΗΣ
το πρώτο σαββατοκύριακο του Μαρτίου σας δίνει τη δυνατότητα να ασχοληθείτε με τα δημιουργικά σας χόμπι ή απλώς να χαρείτε τη συντροφιά φίλων και αγαπημένων προσώπων.

Δείτε ακόμα: «Χρυσωρυχείο» από Λίτσα Πετρίδη: Λεφτά με το «κιλό» για Λέοντες και άλλα 3 ζώδια

Γεμίζει χρήματα το πορτοφόλι σας: Τα 4 ζώδια που αλλάζει η τύχη τους, σύμφωνα με τον Κώστα Λεφάκη

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αφιερώστε αυτό το σαββατοκύριακο στην ξεκούραση και στην ψυχική σας ανανέωση. Όσοι θέλετε να κάνετε μια αλλαγή στην εμφάνισή σας δεν πρέπει να παρασυρθείτε σε υπερβολές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Έστω και αν οι απόψεις του συντρόφου ή των συνεργατών σας δεν σας ικανοποιούν, κάντε μια προσπάθεια να βρείτε κοινά σημεία μεταξύ σας το διήμερο αυτό, που η φόρτιση είναι λιγότερη.

ΙΧΘΕΙΣ
Μην αφεθείτε στη διάθεση της απομόνωσης σήμερα. Προγραμματίστε μια ευχάριστη βραδινή έξοδο, που θα σας απομακρύνει από την καθημερινότητα και θα φορτίσει τις μπαταρίες σας

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share