Δευτέρα, 15 Απριλίου 2024

ATM με χρυσό από την Λίτσα Πατέρα: Ρέει το χρήμα άφθονο για Καρκίνους, Ζυγούς και 2 ακόμα ζώδια

Οι αναλυτικές προβλέψεις από την αστρολόγο

1 Μαρτίου 2024 14:39
ATM με χρυσό από την Λίτσα Πατέρα: Ρέει το χρήμα άφθονο για Καρκίνους, Ζυγούς και 2 ακόμα ζώδια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια: Ο ψυχοφθόρος Φεβρουάριος φεύγει και ο Μάρτιος ανοίγεται μπροστά μας με το κλίμα να καταλαγιάζει, σύμφωνα με τις προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα.

Οι συνθήκες είναι πιο ευνοικές για οικονομικά ανοίγματα και νέα ξεκινήματα, ενώ η τύχη θα είναι στο πλευρό 4 ζωδίων.

«Βροντές» από τη Βάσια Μαυράκη: Έρχονται δύσκολες προσωπικές στιγμές στο Μάρτιο για τους Υδροχόους και άλλα 3 ζώδια

Η Βάσια Μαυράκη βρέθηκε σήμερα (1/3) στην εκπομπή «Fay's Time» και, όπως κάνει στην έναρξη κάθε μήνα, έδωσε τις δικές της προβλέψεις για ολόκληρο τον Μάρτιο, επισημαίνοντας μέρες ευχάριστες, αλλά και δύσκολες, με την Άση Μπήλιου πάντως να βλέπει πολύ καλές οικονομικές εξελίξεις.

Η αστολόγος έκανε λόγο για έναν «πολεμικό» Μάρτιο, με τις πρώτες τρεις μέρες του παραδοσιακά να είναι αρκετά δύσκολες, ενώ οι εντάσεις γενικότερα δε θα λείψουν στον μήνα. Το καλό είναι, βέβαια, ότι η Νέα Σελήνη στους Ιχθείς στις 10 Μαρτίου φέρνει καλά νέα για τους Ιχθείς και τους Παρθένους, όμως παράλληλα ο Άρης περνώντας από τον Υδροχόο σε τετράγωνο με τον Ουρανό, φέρνει μια πολύ δύσκολη όψη.

Στις 12 Μαρτίου, η Αφροδίτη κάνει όψη με τους Ιχθείς, κάτι πολύ θετικό για τα ζώδια του νερού. Μία εβδομάδα αργότερα, περνά στους Υδροχόους και κάνει τετράγωνο με τον Ουρανό, κάτι που θα επηρεάσει αρκετά ζώδια, όμως η εαρινή ισημερία (20/3) και η πρώτη έκλειψη (25/3) βελτιώνουν την κατάσταση.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share