Δευτέρα, 15 Απριλίου 2024

Μάρτης στα... ΑΤΜ βλέπει η Άση Μπήλιου: 3 ζώδια που γεμίζουν με χρήμα μέσα στο μήνα!

Ευνοϊκές και δύσκολες μέρες του Μαρτίου 2024

1 Μαρτίου 2024 09:33
Μάρτης στα... ΑΤΜ βλέπει η Άση Μπήλιου: 3 ζώδια που γεμίζουν με χρήμα μέσα στο μήνα!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Άση Μπήλιου: O Μάρτιος είναι ένας μήνας που θα μπορούσε να κοπεί σε τρία διαφορετικά κομμάτια και μάλιστα ιδιαίτερα ευδιάκριτα.

Το πρώτο του δεκαήμερο μας κρατά σε μια κατάσταση σύγχυσης και μολονότι δεν έχουμε ανάδρομο Ερμή μπορεί στην καθημερινότητα μας να συμβαίνουν διάφορα μπερδέματα, καθυστερήσεις, παρεξηγήσεις ή μικροπροβλήματα στην επικοινωνία ή στις μετακινήσεις μας.

Το δεύτερο δεκαήμερο είναι πιο σταθερό για να κυνηγήσουμε με την επιρροή της Νέας Σελήνης στις 10/03/2024 τους στόχους μας και μάλιστα να έχουμε και κάποια βοήθεια από την τύχη.

Είναι ένα θετικό διάστημα για να βάλουμε όρια στις σχέσεις μας, να γίνουμε πιο επιλεκτικοί σχετικά με αυτούς που βάζουμε στη ζωή μας προσωπικά ή επαγγελματικά. Το τρίτο δεκαήμερο που ξεκινά με την εαρινή ισημερία και την είσοδο του Ήλιου στον Κριό στις 20/03/2024 έρχεται να τα αλλάξει όλα, καθώς παράλληλα σηματοδοτεί την έναρξη της περιόδου των εκλείψεων. Μάλιστα ανήμερα της Εθνικής και θρησκευτικής μας εορτής στις 25/03/2024 θα έχουμε τη Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Κριού-Ζυγού.

Μάρτης στα... ΑΤΜ βλέπει η Άση Μπήλιου: 3 ζώδια που γεμίζουν με χρήμα μέσα στο μήνα!

Οι εκλείψεις είναι δείκτες αλλαγών και φέρνουν ξαφνικές ενάρξεις αλλά και τέλη στη ζωή μας σε σχέσεις ή και καταστάσεις. Με κάποιο τρόπο μας οδηγούν στο να πάρουμε αποφάσεις για το παρακάτω στη ζωή μας χωρίς να σκεφτούμε τις συνέπειες. Άνθρωποι που μπαίνουν στη ζωή μας με αυτή την έκλειψη θα παίξουν έναν πιο καθοριστικό ρόλο στις εξελίξεις. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι στο τέλος του μήνα να αντιμετωπίσουμε το απρόσμενο και το ξαφνικό.

Ποια είναι η καταλληλότερη μέρα για να κλείσετε τα σημαντικά σας ραντεβού; Πότε πρέπει να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα; Πότε πρέπει να είστε προσεκτικοί σε θέματα υγείας και σε επιπόλαιες δράσεις και αποφάσεις; Σημειώστε τις θετικές και τις αρνητικές μέρες του Μαρτίου, για να οργανώσετε καλύτερα το πρόγραμμα σας.

Για την καλύτερη ενημέρωση σας σάς παραθέτω εκτός των ζωδίων που οι όψεις θα επηρεάσουν περισσότερο και τις μοίρες που είναι πιο ευαίσθητες σε αυτές τις όψεις.

Διαβάστε αναλυτικά τις προβλέψεις για το κάθε ζώδιο ξεχωριστά ΕΔΩ

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share