Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Οικονομική «εκτόξευση» από τη Βίκυ Παγιατάκη: Τα 2 ζώδια που θα «φυσάνε τον παρά» προτού μπει ο Μάρτιος

Η αναφορά της αστρολόγου για όσα μας περιμένουν

29 Φεβρουαρίου 2024 11:55
Οικονομική «εκτόξευση» από τη Βίκυ Παγιατάκη: Τα 2 ζώδια που θα «φυσάνε τον παρά» προτού μπει ο Μάρτιος
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Βίκυ Παγιατάκη φέρνει αρκετά καλά νεά για ορισμένα ζώδια, θεωρώντας πως οι εξελίξεις σε αρκετά «μέτωπα» τους ευνοούν, αν και άλλα πρέπει να προσέξουν ιδιαίτερα.

Η γνωστή αστρολόγος έδωσε σήμερα (29/2) τις συμβουλές της, στο τέλος αυτού του μήνα, αναφέροντας το ποιοι πρέπει να δράσουν άμεσα και ποιοι να περιμένουν, κάτι για το οποίο μίλησε και ο Κώστας Λεφάκης.

Οι προβλέψεις της Βίκυς Παγιατάκη

 • Κριός: Ψυχική αναβάπτιση και ό,τι εξυπηρετεί το κέρδος
 • Ταύρος: Δώστε μεγαλύτερη προσοχή στους «άλλους»
 • Δίδυμοι: Τίποτα δεν είναι δεδομένο. το «τυρί» αλλά και η φάκα
 • Καρκίνος: Με μεγαλύτερη εύνοια και δυνατότητες σήμερα
 • Λέων: Καλύτερα να… παίξετε αμυντικά παρά επιθετικά σήμερα
 • Παρθένος: Να υπολογίζετε το «κόστος» αλλά και να προσπαθείτε
 • Ζυγός: Υπάρχει η καρδιά, αλλά και η τσέπη. Δράση και στα δυο
 • Σκορπιός: Έμπνευση; Διαίσθηση; Κάτι βοηθάει σήμερα
 • Τοξότης: Η αίσθηση του «γκάζι-φρένο» πιθανή σήμερα
 • Αιγόκερως: Έστω και με πιο υπόγειο τρόπο ψήνεται το καλό
 • Υδροχόος: Ανώτεροι; Κανονισμοί; Συνθήκες; Όχι ρίσκο σήμερα
 • Ιχθύς: Οι συνθήκες και οι συμπτώσεις βοηθούν αποτελεσματικά

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου;

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου. Τι μας περιμένει;

Ζώδια σήμερα: Αναλυτικές προβλέψεις

ΚΡΙΟΣ

Φίλε Κριέ, σήμερα η Πέμπτη σου αναμένεται μυστήρια και σκοτεινή, με την Σελήνη να εισέρχεται στο ζώδιο του Σκορπιού. Η διάθεσή σου δεν προβλέπεται να είναι και η καλύτερη, αφού εσύ ο ίδιος προκαλείς ανασφάλειες στον εαυτό σου. Τουλάχιστον η ημέρα είναι καλή για να τακτοποιήσεις οικονομικές οφειλές ή να επιλύσεις λίγα από τα εσωτερικά σου ζητήματα. Η λίμπιντό σου είναι αυξημένη κι ενδεχομένως να βρεις διέξοδο στον έρωτα ώστε να διαφύγεις από τα άγχη της καθημερινότητας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε μου, η Πέμπτη έφτασε και η Σελήνη πλέον φιλοξενείται από το απέναντί σου ζώδιο, εκείνο του Σκορπιού. Το ένστικτό σου είναι ισχυρό, βοηθώντας σε, να λάβεις σωστές αποφάσεις πάνω σε θέματα που σε ενδιαφέρουν. Από την άλλη ο βαθύς συναισθηματισμός σου είναι υπεύθυνος για τις τυχόν κόντρες που παρατηρήσεις με τον κοινωνικό σου κύκλο. Είναι απαραίτητο να αποκτήσεις τον έλεγχο των συναισθημάτων σου και να διαχειριστείς κάποια πράγματα με λογική σκέψη και ψυχραιμία.

προβλεψεισ-ζωδιων-29-2

ΔΙΔΥΜΟΣ

Αγαπημένε Δίδυμε, η Πέμπτη έφτασε και φέρει μαζί της την Σελήνη από το όχι και τόσο φιλικό προς το δικό σου, ζώδιο του Σκορπιού. Επικεντρώνεσαι στην καθημερινότητά σου και φροντίζεις να είσαι τυπικός προς κάθε υποχρέωσή σου. Η ημέρα είναι καλή αν θέλεις να περάσεις χρόνο με το κατοικίδιό σου ή να το φροντίσεις λίγο περισσότερο. Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της εργασίας σου θα διαπιστώσεις ότι δίνεις μεγαλύτερη έμφαση στη λεπτομέρεια, καταλήγοντας να αναλώνεις σημαντικό χρόνο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, η Πέμπτη έφτασε κι εσύ επικεντρώνεσαι περισσότερο σε θέματα ερωτικών ή δημιουργικότητας. Τα παιδιά σου πρόκειται να σε απασχολήσουν αρκετά, ενώ εσένα σου είναι δύσκολο να ελέγξεις τις επιβλητικές σου τάσεις απέναντί τους. Η Σελήνη από το ζώδιο του Σκορπιού εντείνει αισθητά το ένστικτό σου, αλλά αυξάνει και κάποιες εσωτερικές σου ανασφάλειες, με αποτέλεσμα να προσπαθείς να ελέγξεις ανθρώπους και καταστάσεις.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη στον Σκορπιό σε ωθεί να επικεντρωθείς στο σπίτι, την οικογένεια, όπως αντίστοιχα και να μελετήσεις κάποια ζητήματα του παρελθόντος, φίλε Λέοντα. Η Πέμπτη είναι μία ημέρα γεμάτη υπερανάλυση και θα χρειαστεί να αποφύγεις τις τάσεις υπόγειων παιχνιδιών ελέγχου που ‘παίζεις’ το τελευταίο διάστημα. Τα πρόσωπα της οικογένειάς σου τα αντιμετωπίζεις ως προέκταση του εαυτού σου ή αντίστοιχα αν αυτή η ενέργεια ασκείται προς εσένα, χρειάζεται να θέσεις όρια απέναντι σε έναν χειριστικό συγγενή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη μπήκε στο ζώδιο του Σκορπιού, σήμερα Παρθένε μου, κι εσύ θέλεις να γίνεις περισσότερο επικοινωνιακός, μέσα από το γραπτό λόγο. Θέλεις να προσέχεις τα λεγόμενά σου κι ο προφορικός λόγος δεν σου προσφέρει αυτή την πολυτέλεια. Η Πέμπτη σου είναι γεμάτη συλλογή νέων πληροφοριών, ενώ μπορείς να σημειώσεις θετική πρόοδο αν παρακολουθείς κάποιο σεμινάριο ή απασχολείσαι στον εκπαιδευτικό τομέα. Μπορείς, επίσης, να τακτοποιήσεις και αρκετές από τις γραφειοκρατικές υποθέσεις σου.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, η Πέμπτη έφτασε και μαζί της φέρνει την Σελήνη από το ζώδιο του Σκορπιού, κάνοντάς σε να ανησυχείς λιγάκι για τα οικονομικά σου, ακόμη κι αν δεν παρατηρείται κάποιο ξαφνικό γεγονός, όπως αναπάντεχα έξοδα. Η αυτοπεποίθησή σου δεν βρίσκεται και σε άριστη κατάσταση, οπότε αν σήμερα σκοπεύεις να κάνεις μία διαπραγμάτευση ή πρώτη επαγγελματική συνάντηση, ενδεχομένως να μην έχεις τα αποτελέσματα που θα ήθελες. Πρόσεξε μην δράσεις φιλάργυρα, όμως καταφεύγοντας σε ανορθόδοξες μεθόδους γεμίσματος της τσέπης σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, μία παθιασμένη Πέμπτη έφτασε για εσένα, αφού η Σελήνη από σήμερα επισκέπτεται το δικό σου ζώδιο. Πλημμυρίζεις συναισθήματα κι ερωτισμό, ενώ μαγνητίζεις πανεύκολα τους άλλους. Εκπέμπεις ένα δυνατό μυστήριο, κάνοντας τους υπόλοιπους να θέλουν να σε γνωρίσουν καλύτερα. Προσέχεις και μετράς τα λόγια σου, οπότε η ημέρα αυτή είναι καλή αν θέλεις να κάνεις μία λεπτή συζήτηση που απαιτεί μεγάλη προσοχή. Η καχυποψία σου, πάντως, μπορεί να γίνει τείχος που σε απομακρύνει από τους άλλους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, η Πέμπτη σου αναμένεται ελαφρώς μοναχική, διότι προτιμάς να κάνεις εσύ παρέα στον εαυτό σου, παρά να συμβιβαστείς με επιφανειακές συζητήσεις και άτομα που δεν σε γεμίζουν. Η Σελήνη από το ζώδιο του Σκορπιού λειτουργεί ως πολλαπλασιαστής των συναισθημάτων σου και η ημέρα σε καλεί να τα διαχειριστείς προσεκτικά. Το ένστικτό σου είναι πολύ δυνατό κι αν βρεθείς σε χώρο με ανθρώπους με χαμηλές δονήσεις ή αρνητική ενέργεια, θα επηρεαστείς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φίλε Αιγόκερε, η Σελήνη από το ζώδιο του Σκορπιού σε κινητοποιεί να βγεις έξω, να συνδεθείς βαθύτερα με τα φιλαράκια σου, καθώς και να διευρύνεις τον κύκλο γνωριμιών σου. Η Πέμπτη σε βρίσκει με αρκετές εναλλαγές στη διάθεση κι ενώ επιδιώκεις μεγαλύτερη κοινωνικοποίηση, αντιμετωπίζεις τον κόσμο με αρκετή καχυποψία. Θα χρειαστεί να πιστέψεις λίγο περισσότερο στις δικές σου δυνάμεις, αντί να φοβάσαι μήπως απογοητευτείς από τρίτους στο μετέπειτα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φίλε Υδροχόε, η Πέμπτη έφτασε και φιλοξενεί την Σελήνη στον Σκορπιό, οπότε κι εσύ το ρίχνεις στη δουλειά. Προτιμάς να κοινωνικοποιηθείς και να έλθεις σε επαφή με κόσμο ικανό να σου προσφέρει μεγάλες δυνατότητες επαγγελματικής και κοινωνικής ανέλιξης. Θέλεις να νιώσεις ασφάλεια στα προσωπικά και τα αισθηματικά, ενώ σου είναι δύσκολο να ανοιχτείς και να εκφράσεις αυτά που σκέφτεσαι και νιώθεις. Η δουλειά σου, κατά τη διάρκεια της ημέρας, αποτελεί προτεραιότητα.

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ μου, έφτασε η Πέμπτη και μάλιστα η Σελήνη βρίσκεται στο φιλικό προς το δικό σου ζώδιο του Σκορπιού, εντείνοντας την ανάγκη σου για εσωτερική αναζήτηση, φιλοσοφημένες συζητήσεις και διεύρυνση του νου. Είναι σε γενικές γραμμές καλή η διάθεσή σου και τα ενδιαφέροντά σου πολλαπλασιάζονται. Θέλεις να καταπιαστείς με ένα σωρό ασχολίες και νιώθεις περιέργεια κι ενθουσιασμό. Καλό θα είναι να πάρεις τον έλεγχο των συναισθημάτων σου, διότι οι συναισθηματικές εξάρσεις δεν λείπουν.

Πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share