Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Ορμάτε, χρήμα: 3 ζώδια που τρέχουν στα ΑΤΜ σύμφωνα με τον Κώστα Λεφάκη

Ο Κώστας Λεφάκης μοιράζει χρήμα

29 Φεβρουαρίου 2024 11:19
Ορμάτε, χρήμα: 3 ζώδια που τρέχουν στα ΑΤΜ σύμφωνα με τον Κώστα Λεφάκη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα - Κώστας Λεφάκης: Ποια είναι τα τυχερά και ποια τα άτυχα ζώδια της ημέρας (29/02) σύμφωνα με τον έμπειρο αστρολόγο και τις προβλέψεις του για το elle.gr; Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 29 Φεβρουαρίου 2024; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

Ζώδια σήμερα - Κώστας Λεφάκης: Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ
Οι πλανητικές αντιθέσεις δυσχεραίνουν το κλίμα. Ήδη γίνεστε παραλήπτες εξόδων και επεισοδίων. Προνοείστε.

ΤΑΥΡΟΣ
Η μέρα είναι περίπου σαν τη χτεσινή. Οι σχέσεις και οι υποχρεώσεις σας δεν θα σας αφήσουν να ξεκουραστείτε. Μην παρασύρεστε.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η μέρα έχει τρέξιμο. Η εργασία αλλά και κάποιοι άνθρωποι γίνονται αφορμή να εκνευριστείτε. Μην χάνετε την ψυχραιμία σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η μέρα είναι γόνιμη και προσφέρεται να την αξιοποιήσετε από οικονομικά θέματα μέχρι ερωτικές συναντήσεις. Αποφύγετε υπερβολές.

Βροχή «χρυσού» από την Λίτσα Πετρίδη: 24 ώρες οικονομικής ανέλιξης για Καρκίνους, Σκορπιούς και 2 ακόμα ζώδια

Ορμάτε, χρήμα: 3 ζώδια που τρέχουν στα ΑΤΜ σύμφωνα με τον Κώστα Λεφάκη

ΛΕΩΝ
Επίσης και σήμερα είναι μία τυχερή μέρα για εσάς. Το μόνο που θα βρίσκεστε σε συνεχή δράση και η ένταση δεν θα υποχωρεί έως αργά το βράδυ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η μέρα είναι παραγωγική αλλά έχει και δύσκολες στιγμές. Προφανώς αυτές σχετίζονται με υποχρεώσεις ή δύσκολους ανθρώπους στην εργασία.

Ζώδια σήμερα - Κώστας Λεφάκης: Ακολουθούν προβλέψεις και για τα υπόλοιπα 6 ζώδια

ΖΥΓΟΣ
Δώστε το καλύτερο εαυτό σας στο περιβάλλον σας και μην υποχωρείτε σε έναν αγώνα που δίνετε για την δουλειά ή για μία σημαντική υπόθεση σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αποφύγετε να εμπλακείτε σε σχόλια ή περίεργες καταστάσεις. Προστατέψτε το καλό σας όνομα στην αγορά και προσέξτε τα οικονομικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Και πάλι προσοχή και πρόνοια απαιτούν οι σχέσεις και οι συναλλαγές σας. Δείτε την καλή πλευρά της ζωής και αντέξτε τις δυσκολίες.

Ουρλιάξτε από χαρά: Χρυσή παρέλαση για 2 ζώδια από την Σμάρω Σωτηράκη!

Ορμάτε, χρήμα: 3 ζώδια που τρέχουν στα ΑΤΜ σύμφωνα με τον Κώστα Λεφάκη

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μία είδηση, ένας άνθρωπος, μία σύμπτωση θα σας βοηθήσουν πολύ να καταλάβετε μία κρυμμένη αλήθεια ή να βρείτε μία αναγκαία διέξοδο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μία μέρα εποικοδομητική. Κινηθείτε οργανωμένα σε πολλές κατευθύνσεις και συνδυάστε διάφορα για να αξιοποιήσετε το χρόνο.

ΙΧΘΕΙΣ
Εργασία, σπίτι και αρκετά προσωπική εργασία θα σας απασχολήσουν ταυτόχρονα. Βρείτε μόνοι σας το σωστό καταμερισμό των υποχρεώσεων σας.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share