Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

Καταιγίδα χρημάτων από τον Κώστα Λεφάκη: Φοβερά νέα για Παρθένους, Ζυγούς κι άλλα 2 ζώδια

Μοιράζει χρήμα ο Κώστας Λεφάκης

26 Φεβρουαρίου 2024 10:41
Καταιγίδα χρημάτων από τον Κώστα Λεφάκη: Φοβερά νέα για Παρθένους, Ζυγούς κι άλλα 2 ζώδια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα - Κώστας Λεφάκης: Ποια είναι τα τυχερά ζώδια της ημέρας σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για το elle.gr; Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 26 Φεβρουαρίου 2024; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

Ήλιος όψη με Πλούτωνα και Ουρανό / Ερμής σε ημιτετράγωνο με Ποσειδώνα: Μέρα περιπλοκών και αντιφάσεων και γενικότερα κυριαρχίας των δυσκολιών.

Ζώδια σήμερα - Κώστας Λεφάκης: Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Θέλετε να βρείτε τα δίκια σας και θα δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας για να το επιτύχετε. Μια νομική σας υπόθεση μπορεί να σας αγχώσει αλλά θα σας δώσει τις λύσεις που θέλετε .

ΤΑΥΡΟΣ

Η σημερινή μέρα εντείνει τις διαδικασίες της ολοκλήρωσης μιας σχέσης ή μίας συνεργασίας. Μην υπογράφετε συμβόλαια σήμερα, και αποφύγετε οποιαδήποτε συμφωνία.

Διαβάστε επίσης: Αλλάζει η ζωή τους ξαφνικά: 3 Ζώδια θα βγάλουν πολλά λεφτά σύμφωνα με την Λίτσα Πετρίδη

Καταιγίδα χρημάτων από τον Κώστα Λεφάκη: Φοβερά νέα για Παρθένους, Ζυγούς κι άλλα 2 ζώδια

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δύσκολες συζητήσεις στην δουλειά σας μπορεί να οδηγήσουν σε αποκαλύψεις που θα ενοχλήσουν. Μην κάνετε περίεργες κινήσεις και ακολουθείστε την πεπατημένη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μία συζήτηση μπορεί να σας οδηγήσει σε αποκαλύψεις, αλλά μπορεί και να σας εκθέσει στον επαγγελματικό σας χώρο. Γίνετε πιο καχύποπτοι στο περιβάλλον σας.

ΛΕΩΝ

Μία θαυμάσια μέρα για σας, αρκεί να προσέξετε τι λέτε και πως φέρεστε στον σύντροφό σας. Ολοκληρώστε με σοβαρότητα μια συμφωνία. Οικονομική επιτυχία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μία πολύ καλή μέρα για να προωθήσετε με υπευθυνότητα τα επαγγελματικά σας συμφέροντα. Σημαντικές επιτυχίες στην δουλειά σας προκύπτουν από την επίπονη προσπάθειά σας.

Ζώδια σήμερα - Κώστας Λεφάκης: Ακολουθούν οι προβλέψεις για τα υπόλοιπα 6 ζώδια

ΖΥΓΟΣ

Η ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα στην δουλειά σας μπορεί να σας εκνευρίσει. Αποφύγετε εντάσεις, και μην παρασύρεστε από μία ερωτική περιπέτεια που δεν θα έχει συνέχεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Προφυλάξτε την υγεία σας και μην κάνετε βιαστικές κινήσεις στην δουλειά σας. Κάντε όνειρα για το μέλλον σας τώρα, ειδικά αν αυτά στηρίζονται σε μία σοβαρή σας σχέση ή συνεργασία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μία ήρεμη μέρα που θα σας βοηθήσει να κάνετε εκτιμήσεις και μία εις βάθος ανασκόπηση των μέχρι τώρα δεδομένων. Αποφύγετε δύσκολες οικονομικές συναλλαγές.

Διαβάστε επίσης: Σελήνη στον Ζυγό: Ανατροπές με χρήμα και έρωτα γι' αυτά τα 3 ζώδια - Σίφουνας η Σμάρω Σωτηράκη

Καταιγίδα χρημάτων από τον Κώστα Λεφάκη: Φοβερά νέα για Παρθένους, Ζυγούς κι άλλα 2 ζώδια

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τακτοποιείστε οικονομικές υποχρεώσεις σας, και αναδιοργανώστε το οικονομικό σας πρόγραμμα. Μία σημαντική συζήτηση μπορεί να σας οδηγήσει σε χρήσιμα συμπεράσματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αναζητείστε τους καλούς σας φίλους για να περάσετε μία όμορφη μέρα. Μία νέα γνωριμία θα έχει άριστες προοπτικές στην συνέχεια. Οι προσπάθειές στα οικονομικά σας ευοδώνονται.

ΙΧΘΕΙΣ

Μην είστε επιπόλαιοι στον εργασιακό σας χώρο, και μην παίρνετε βιαστικές αποφάσεις. Ελέγξτε καλύτερα τα λόγια σας, καθώς μπορεί να σας οδηγήσουν σε παρεξηγήσεις.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share