Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

Σελήνη στον Ζυγό: Ανατροπές με χρήμα και έρωτα γι' αυτά τα 3 ζώδια - Σίφουνας η Σμάρω Σωτηράκη

Η Σμάρω Σωτηράκη προειδοποιεί!

26 Φεβρουαρίου 2024 08:42
Σελήνη στον Ζυγό: Ανατροπές με χρήμα και έρωτα γι' αυτά τα 3 ζώδια - Σίφουνας η Σμάρω Σωτηράκη
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Σμάρω Σωτηράκη: Τα ζώδια σήμερα 26 Φεβρουαρίου 2024 με τις ημερήσιες προβλέψεις για να ξέρεις τι θα συμβεί στα αισθηματικά και τα επαγγελματικά σου. Διάβασε το ωροσκόπιο σου και μάθε πως σε επηρεάζουν τα άστρα σήμερα.

Είσοδος της Σελήνης στον Ζυγό - Συγκαταβατικές διαθέσεις, συμφιλιώσεις

Η εμφάνιση της Σελήνης στον Ζυγό θα δημιουργήσει την ανάγκη για επαφές, συναντήσεις και για σύσφιξη σχέσεων. Έμφαση θα δοθεί στη διασκέδαση, στο φλερτ, στις χαλαρές στιγμές και στην ψυχαγωγία. Στις προσωπικές συζητήσεις δεν θα λείψουν οι εξομολογήσεις, οι εκδηλώσεις θα είναι άμεσες. Το κλίμα θα είναι ευνοϊκό για καινούργιες γνωριμίες, οι επικοινωνιακοί χαρακτήρες θα κερδίσουν τις συμπάθειες.

Σελήνη στον Ζυγό: Ανατροπές με χρήμα και έρωτα γι' αυτά τα 3 ζώδια - Σίφουνας η Σμάρω Σωτηράκη

Οι προσεγγίσεις θα είναι αυθόρμητες και απελευθερωμένες, θα υπάρξει η δυνατότητα και για επανασυνδέσεις. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης δύσκολο θα είναι να παρθούν αποφάσεις, ενδεχομένως να υπάρξουν αμφιταλαντεύσεις και διχασμοί. Έμφαση θα πρέπει να δοθεί στη χρηματική διαχείριση, προσοχή στις σπατάλες και στις υπερβολές.

Με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα προσοχή στον τρόπο σκέψης, ενδεχομένως να διογκωθούν οι ανησυχίες, ίσως να βγουν στην επιφάνεια ανασφάλειες. Έντονες θα είναι οι ονειροπολήσεις, δεν αποκλείεται να εμφανιστούν τάσεις φυγής, ενδεχομένως κάποιοι χαρακτήρες να ξεφύγουν σε νοητούς κόσμους αδυνατώντας να αντιμετωπίσουν την πραγματικότητα.

Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα θα ενισχύσει την αυτοπεποίθηση και τον δυναμισμό, θα υπάρξει ανάγκη για δραστηριοποίηση, οι επιδιώξεις θα είναι ουσιαστικές και άμεσες. Στον επαγγελματικό τομέα θα υπάρξει η ευκαιρία για βελτίωση, δεν αποκλείεται να ακουστούν καινούργιες προτάσεις, θα δοθεί δυνατότητα για εφαρμογή και προώθηση.

Διαβάστε αναλυτικά την συνέχεια ΕΔΩ

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share