Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

Κλείνει σπίτια ο Κώστας Λεφάκης: Σοβαρά προβλήματα για 3 Ζώδια

Καμπανάκι από τον Κώστα Λεφάκη

22 Φεβρουαρίου 2024 21:49
Κλείνει σπίτια ο Κώστας Λεφάκης: Σοβαρά προβλήματα για 3 Ζώδια
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Ζώδια: Μια άκρως ενδιαφέρουσα μέρα θα είναι αυτή που έρχεται, σύμφωνα με τον Κώστα Λεφάκη. Τι θα συμβεί και πώς επηρεάζονται από το πλανητικό σκηνικό τα 12 ζώδια;

Ο έμπειρος αστρολόγος έκανε τις προβλέψεις του στο elle.gr και έδωσε τις συμβουλές του ...

Ζώδια σήμερα - Κώστας Λεφάκης: Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ
Ενώστε τις δυνάμεις σας τη μέρα αυτή με τα άτομα του συγγενικού περιβάλλοντος, προκειμένου να πραγματοποιήσετε έναν σκοπό που από καιρό έχετε βάλει στο μυαλό σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Με δράση και όχι με παθητική στάση οφείλετε να αντιμετωπίσετε κάποια οικογενειακά προβλήματα, Ήρθε πλέον η στιγμή να βρείτε νέες ισορροπίες.

Διαβάστε επίσης: Η Νέα Σελήνη φέρνει χρήμα για Παρθένους, Τοξότες κι άλλα 2 ζώδια - Χρυσή Πανσέληνος από την Άση Μπήλιου!

Κλείνει σπίτια ο Κώστας Λεφάκης: Σοβαρά προβλήματα για 3 Ζώδια

ΔΙΔΥΜΟΙ
Προχωρήστε δημιουργικά στην παγίωση της νέας τάξης πραγμάτων. Ενεργοποιήστε το ένστικτό σας και πάρτε τις απαραίτητες πρωτοβουλίες, που θα προωθήσουν τους στόχους σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Νιώθετε την ανάγκη να εξασφαλίσετε το μέλλον σας κι αυτό σας δημιουργεί ένα άγχος, προκειμένου να μη χάσετε τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται καθημερινά.

ΛΕΩΝ
Πολλές κι αποκαλυπτικές εμπειρίες ενδέχεται να ζήσετε αυτό το διάστημα, που θα σας βοηθήσουν να συνειδητοποιήσετε την κατάσταση που βρίσκεται κοντά στην πραγματικότητα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Καιρός να ανεβείτε και να κατακτήσετε νέους στόχους. Σημαντική η εβδομάδα για δράση και δημιουργία. Οι επαφές και τα ταξίδια στο εξωτερικό θα αποδώσουν με τον καλύτερο τρόπο.

Ζώδια σήμερα - Κώστας Λεφάκης: Ακολουθούν οι αστρολογικές προβλέψεις για τα υπόλοιπα 6 ζώδια

ΖΥΓΟΣ
Η παρουσία της Αφροδίτης στον Υδροχόο σας ωθεί στο να διαπιστώσετε ότι ορισμένες επιρροές από τα νεανικά σας χρόνια έχουν διαμορφώσει τις ερωτικές και συναισθηματικές σας πεποιθήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Δείτε τα πράγματα στις σωστές τους διαστάσεις και μην ξεχνάτε πως πέρα από το ενδιαφέρον που έχουν τα επαγγελματικά σας θα μπορούσαν να εμπεριέχουν και κάποιους κινδύνους.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Πρέπει να μελετήσετε τα θέματα που σας απασχολούν και να τα βάλετε σε μια σειρά. Τόσο η δουλειά όσο και οι σχέσεις σας έχουν όλο και μεγαλύτερες απαιτήσεις από σας.

Διαβάστε επίσης: Ουρλιάζουν από χαρά: Τα 3 ζώδια που γεμίζουν με χρήμα σύμφωνα με την Λίτσα Πετρίδη

Κλείνει σπίτια ο Κώστας Λεφάκης: Σοβαρά προβλήματα για 3 Ζώδια

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η εσωτερική σας ωριμότητα θα σας υποδείξει πώς θα αντιμετωπίσετε καλύτερα τις υποθέσεις. Μην ελπίζετε σε θαύματα στα οικονομικά, τουλάχιστον αυτή την περίοδο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η τύχη σας έχει δείξει πως είναι με το μέρος σας. Βάλτε τις αξίες της ζωής σας σε νέες βάσεις και δεχθείτε τη βοήθεια φίλων. Μην αφήνετε κάποιους φόβους και αμφιβολίες να σας βασανίζουν.

ΙΧΘΕΙΣ
Ένα νέο πνεύμα αντιμετώπισης των οικονομικών σας βοηθά, ώστε να προχωρήσετε σε οριστικές διευθετήσεις τόσο των προσωπικών όσο και για των επαγγελματικών σας θεμάτων.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share