Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου;

Τι μας περιμένει;

21 Φεβρουαρίου 2024 06:58
Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου;
Από Κυριάκος Μελλίδης

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου. Τι μας περιμένει; Ενώ, αυτά είναι τα 4 ζώδια που δε συγχωρούν την προδοσία.

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, η Τετάρτη έφτασε με τη Σελήνη στον Λέοντα να βρίσκεται σε αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο. Αυτό για εσένα σημαίνει ότι αναμένεται μια ημέρα γεμάτη συναισθηματικές ταραχές και αναπάντεχες εκπλήξεις. Βρες νέους τρόπους να εκφράσεις όσα αισθάνεσαι και να αντιμετωπίσεις τις προκλήσεις που εμφανίζονται με δημιουργικότητα. Μπορεί να αισθανθείς μια εσωτερική πάλη μεταξύ των αναγκών σου και των απαιτήσεων του κοινωνικού σου περίγυρου. Απόφυγε τις ακραίες αντιδράσεις.

Ταύρος

Φίλε μου Ταύρε, σήμερα Τετάρτη, με τη Σελήνη στον Λέοντα σε αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο, πρόκειται να αισθανθείς έναν αγώνα κόντρας μεταξύ των αναγκών σου για σταθερότητα και της επιθυμίας σου για επαγγελματική ανέλιξη. Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα έρθεις αντιμέτωπος με μικρές συγχύσεις, αλλά και ευκαιρίες για σημαντικές αποφάσεις. Ακολούθησε το ένστικτό σου και μην φοβάσαι να βγεις από τη ζώνη άνεσής σου.

ζωδια-σημερα-21-2
Ζώδια

Δίδυμος

Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα Τετάρτη, η Σελήνη στον Λέοντα σε αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο σηματοδοτεί μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμική. Θα υπάρξει μια αύξηση στην επικοινωνία και τις κοινωνικές επαφές σου, καθώς και μια ανάγκη για βαθύτερη εξερεύνηση των ‘πιστεύω’ σου και των ιδεών σου. Πρόκειται να αντιμετωπίσεις προκλήσεις που θα σε κινητοποιήσουν να δεις τα πράγματα από διαφορετική σκοπιά. Βέβαια, όλο αυτό θα είναι αποτέλεσμα πολλαπλών προβληματισμών ή καβγάδων.

Καρκίνος

Σήμερα, Τετάρτη, η Σελήνη στον Λέοντα προσδίδει μια δυναμική αύρα γύρω σου, αγαπητέ Καρκίνε. Αναμένεται μια μέρα γεμάτη φιλοδοξίες και αγάπη προς την απόκτηση υλικών αγαθών. Πρόκειται να ασχοληθείς με προσωπικά σχέδια και δημιουργικές δραστηριότητες. Η αντίθεση της Σελήνης με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο ίσως φέρει κάποιες ταραχές τις οποίες θεωρείς ως ευκαιρία για μεγαλύτερη ψυχική αναζήτηση.

Λέων

Σήμερα, Τετάρτη, η Σελήνη στο ζώδιό σου, αγαπημένε Λέοντα, σε γεμίζει με ζωτικότητα και αυτοπεποίθηση. Έφτασε μια μέρα όπου θα λάμψεις και θα κάνεις την παρουσία σου αισθητή. Η αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο μπορεί να φέρει κάποιες προκλήσεις στις ανθρώπινες σχέσεις σου, αλλά είσαι έτοιμος να τις αντιμετωπίσεις με δύναμη. Η αυτοπεποίθησή σου και η δημιουργική σου προσέγγιση θα σε βοηθήσουν να βρεις λύσεις σε οικονομικές προκλήσεις.

Παρθένος

Σήμερα, Τετάρτη, αναζητάς ισορροπία μεταξύ της εσωτερικής σου ειρήνης και των εξωτερικών σου επιδιώξεων, φίλε μου Παρθένε. Η Σελήνη στον Λέοντα σε φέρνει αντιμέτωπο με βαθιά συναισθήματα και προβληματισμούς, ενώ η αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο φωτίζει την ανάγκη σου για δραστικές αλλαγές στην καθημερινότητά σου. Είναι μία προκλητική ημέρα για την ψυχολογία σου. Συνάμα, στον επαγγελματικό τομέα, η ανάγκη για αλλαγές αναμένεται να είναι ιδιαίτερα έντονη.

Ζυγός

Ζυγέ μου, έφτασε μία αρκετά προκλητική ημέρα για εσένα, αφού η αντίθεση μεταξύ Σελήνης και Πλούτωνα φέρει κόντρες στα ερωτικά και τις φιλικές σου σχέσεις. Η έμπνευσή σου, βέβαια, είναι στα ύψη και μπορείς να καταφύγεις προς πρωτοποριακά χόμπι που επιτρέπουν στο μυαλό σου να ξεφεύγει από τα καθημερινά του προβλήματα. Η Τετάρτη σου αναμένεται να είναι ιδιαίτερα ερωτική, μα και προκλητική, με τρομερό πάθος κι αποκαλύψεις.

Σκορπιός

Φοβερή ημέρα έφτασε για εσένα, φίλε μου Σκορπιέ, αφού η κορύφωση μεταξύ Σελήνης και Πλούτωνα κορυφώνεται σήμερα! Η σκληροπυρηνική Τετάρτη σου υπόσχεται κόντρες, αλλά κι επιτυχίες μέσα από προσπάθεια σε ζητήματα σχετικά με το σπίτι, την οικογένεια και την καριέρα σου. Θα ‘πιάσεις’ τον εαυτό σου κατά τη διάρκεια της ημέρας να υπεραναλύει και να αναλώνεται σε σκέψεις του παρελθόντος, οπότε η διάθεσή σου θέλει πειθαρχία για να διατηρηθεί σε καλά επίπεδα.

Τοξότης

Τοξότη μου, η Τετάρτη με την αντίθεση μεταξύ Σελήνης και Πλούτωνα έφτασε, οπότε κι εσύ βιώνεις μία στιγμή μεγάλης κόντρας για να υποστηρίξεις την ιδεολογία σου. Μπορείς, βέβαια, να εκμεταλλευτείς την εύνοια του αστρολογικού τοπίου προς όφελός σου, αναζητώντας καινούριες συμφωνίες που μελλοντικά θα σου βγάλουν περισσότερα χρήματα και θα σε εκτοξεύσουν επαγγελματικά. Ο λόγος σου είναι τρομερά διπλωματικός και προσεκτικός σήμερα, ενώ τείνεις να είσαι χειριστικός χωρίς να το συνειδητοποιείς.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, η Τετάρτη έφτασε με μία αντίθεση μεταξύ Σελήνης και Πλούτωνα στον άξονα του Λέοντα και του Υδροχόου, οπότε η αυτοπεποίθησή σου είναι μία πάνω μία κάτω. Η βαθύτερή σου ανάγκη είναι εκείνη της συναισθηματικής ασφάλειας, όμως αυτό το επιδιώκεις μέσα από την απόκτηση περισσότερων υλικών αγαθών. Πρόσεξε μην τυχόν λειτουργήσεις φιλάργυρα ή υπερβολικά φιλόδοξα και χάσεις τα όριά σου. Το αστρολογικό σκηνικό, πάντως, σου επιτρέπει να επινοήσεις καινούριες πηγές εσόδων.

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, είσαι από τους πρωταγωνιστές της Τετάρτης, αφού η αντίθεση μεταξύ Σελήνης από τον Λέοντα και Πλούτωνα από το δικό σου ζώδιο προκαλεί μεγάλες κόντρες στις διαπροσωπικές σου σχέσεις ή επαγγελματικές συνεργασίες. Θα παρατηρήσεις πως και εσύ, μα και οι υπόλοιποι γύρω σου είστε εξίσου αδιάλλακτοι και απρόθυμοι να βρείτε κοινό έδαφος. Μάλιστα, καταφεύγετε σε χειριστικές μεθόδους για να πάρετε όσα επιθυμείτε. Η φιλοδοξία σου, επίσης, αυξάνεται κατακόρυφα.

Ιχθύς

Ιχθύ μου, μία προκλητική Τετάρτη έφτασε για τον ψυχισμό σου. Η αντίθεση μεταξύ Σελήνης από τον Λέοντα με τον Πλούτωνα από τον Υδροχόο, ενεργοποιεί τον άξονα που σχετίζεται με ζητήματα ευεξίας και ψυχολογίας. Πολύ πιθανό να απορροφηθείς από τις καθημερινές σου υποχρεώσεις και στο τέλος της ημέρας να νιώσεις μοναξιά. Μαζί, επαναφέρονται κάποιες ανασφάλειές σου και πρέπει να αρπάξεις την ευκαιρία να τις επιλύσεις κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share