Δευτέρα, 15 Απριλίου 2024

Τους «έδειξε» η Βίκυ Παγιατάκη: Τα 2 ζώδια που θα βρεθούν μπροστά σε σημαντικές οικονομικές εξελίξεις

Οι προβλέψεις της αστρολόγου

20 Φεβρουαρίου 2024 13:04
Τους «έδειξε» η Βίκυ Παγιατάκη: Τα 2 ζώδια που θα βρεθούν μπροστά σε σημαντικές οικονομικές εξελίξεις
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Βίκυ Παγιατάκη μίλησε για τα ζώδια και τις σημερινές (20/2) εξελίξεις και όχι μόνο, αναφέροντας το ποια οφείλουν να εκμεταλλευτούν τη μέρα και ποια πρέπει να κάνουν λίγο περισσότερη υπομονή, για να περιμένουν από αύριο (21/2) κάτι καλύτερο.

Η έμπειρη αστρολόγος, δε, επεσήμανε το ποια ζώδια θα δουν εξελίξεις να σημειώνονται ως προς τα οικονομικά και τα περιουσιακά τους, με τον Κώστα Λεφάκη να βλέπει επίσης τύχη σε ορισμένους.

Οι προβλέψεις της Βίκυς Παγιατάκη

 • Κριός: Το σπίτι, χώροι, ακίνητα και περιουσιακά
 • Ταύρος: Με προσοχή, αλλά και ταχύτητα σήμερα παντού
 • Δίδυμοι: Το ξεκίνημα των Ιχθύων υποχρεώνει σε πιο αποφασιστικές κινήσεις σε…
 • Καρκίνος: Τώρα οι δυνατότητες που παρέχονται παντού είναι περισσότερες
 • Λέων: Μαγειρεύονται πολλά τώρα, τόσο από εσάς όσο και από τους άλλους
 • Παρθένος: Η συμπαράσταση όσων σας συμπαθούν είναι δεδομένη
 • Ζυγός: Σήμερα με μεγαλύτερη προσοχή και τα σημαντικά καλύτερα αύριο
 • Σκορπιός: Σαφώς και είναι πολλά αυτά που πρέπει να συνυπολογίσετε, αλλά;
 • Τοξότης: Όλα όσα κατέχετε έμψυχα αλλά και υλικά τώρα…
 • Αιγόκερως: Εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας σήμερα ιδιαίτερα σε…
 • Υδροχόος: Όλα τώρα, έστω και μέσα από κούραση, συνηγορούν υπέρ σας
 • Ιχθύες: Χρόνια πολλά με μεγαλύτερη εύνοια σήμερα

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 20 Φεβρουαρίου;

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Τρίτη 20 Φεβρουαρίου. Τι μας περιμένει;

Κριός

Η μέρα σου είναι η ιδανική για ενδοσκόπηση, λήψη σημαντικών αποφάσεων αλλά κυρίως, παρατήρησης και αξιολόγησης κάποιων γεγονότων και καταστάσεων, αλλά και του ίδιου σου του εαυτού! Εκμεταλλεύσου την αυξημένη σου διαίσθηση και την διορατικότητα σου, ώστε να ανακαλύψεις, τι συμβαίνει μυστικά στο περιβάλλον σου! Παραδόξως σήμερα, δεν έχεις ίσως την διάθεση για κοινωνικοποίηση ή συζήτηση με τους γύρω σου και αυτό θα λειτουργήσει υπέρ σου!

Ταύρος

Οι φίλοι σου θα σε βοηθήσουν και θα γίνουν σύμμαχοι σου, στην εκπλήρωση ενός μεγάλου στόχου σου ή ονείρου! Γενικά όμως, πολλά θα είναι τα απρόβλεπτα, μέσα στην διάρκεια της ημέρας, γι’αυτό φρόντισε να είσαι σε εγρήγορση και ετοιμότητα, γιατί μπορεί να αφορούν ανατροπές, αλλά και ξαφνικές ευκαιρίες, που τώρα πρέπει να αρπάξεις! Οι περισσότερες από τις καταστάσεις που θα βιώσεις τώρα, θα αλλάξουν σταδιακά την ζωή σου και θα την βελτιώσουν εμφανώς!

Δίδυμος

Έχεις την ευκαιρία να προχωρήσεις μπροστά σε ένα νέο επαγγελματικό σχέδιο! Καταφέρνεις και κάνεις αισθητή τη παρουσία σου με κάθε τρόπο, προκαλώντας τον θαυμασμό και τον σεβασμό των γύρων σου! Ξέρεις ακριβώς τι θες και σήμερα μπορείς να το καταφέρεις! Αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις αλλά και τις συναναστροφές σου, ήρεμα, υπομονετικά, ώριμα αλλά και κάποιες φορές, πιο… ψυχρά! Αυτό όμως δεν πειράζει καθόλου, αφού αυτή σου η συμπεριφορά θα φέρει κοντά σου, μόνο αληθινούς και τίμιους σε σένα ανθρώπους!

Καρκίνος

Πρόκειται σίγουρα για μία ημέρα, γεμάτη επικοινωνίες, μηνύματα, γνωριμίες, τύχη, μετακινήσεις, ευχάριστα νέα, επαφές και συναντήσεις! Έχεις διάθεση για περιπέτεια, νέες εμπειρίες, ελευθερία, κοινωνικότητα και εξερεύνηση και σε χαρακτηρίζει σίγουρα κέφι και ξεγνοιασιά! Ωστόσο, θα πρέπει να περιορίσεις την τάση σου για προκλητικά ή αγενή αστεία, αφού ενδεχομένως κάποιοι θα προσβληθούν και θα παρεξηγηθούν.

20 Φεβρουαρίου ζώδια

Λέων

Καταφέρνεις σε διαπροσωπικές επαφές, συναναστροφές και σχέσεις και καταφέρνεις να έχεις εσύ το «πάνω χέρι», κυρίως λόγω της ισχυρής πειθούς σου και της ενισχυμένης διορατικότητας σου! Παίρνεις τον έλεγχο στα χέρια σου, σε όλες τις καταστάσεις και σε όλους τους τομείς της ζωής σου, που σε απασχολούν εδώ και καιρό και θα καταφέρεις να πετύχεις πολύ πιο εύκολα τους στόχους σου και τα σχέδια σου, μέσα από επικοινωνίες με τους γύρω σου!

Παρθένος

Επιτέλους, όλα κυλούν αρμονικά και ήρεμα, πράγμα που θα σε βοηθήσει να πάρεις τον χρόνο σου, ώστε να πάρεις τις σωστές αποφάσεις και να περάσεις όμορφες στιγμές, με ανθρώπους που αγαπάς και σε αγαπούν! Οι δύσκολες καταστάσεις, λαμβάνουν τέλος και οι λύσεις έρχονται ευκολότερα τώρα, με την βοήθεια των γύρων σου! Η σημερινή ημέρα θα δώσει σίγουρα τέλος στην μοναξιά, αφού πολλοί άνθρωποι θα είναι δίπλα σου και θα επιδιώκουν να σε έχουν στο άμεσο περιβάλλον τους!

Ζυγός

Νέα δημιουργικά σχέδια τονώνουν την επαγγελματική σου δράση! Επιπλέον, πρακτικότητα και η λογική σου, κάνουν τώρα «εμφάνιση» και είναι σίγουρα τα δυνατά σου σημεία, βοηθώντας σε να καταφέρεις να διεκπεραιώσεις πολλές από τις υποχρεώσεις σου και να πετύχεις πολλούς από τους στόχους σου!

Σκορπιός

Τα γεγονότα και οι συγκυρίες, θα σου φέρουν ενθουσιασμό, χαρά, καλοπέραση και την αίσθηση της απόλυτης ικανοποίησης! Οι γύρω σου, θα σε βοηθήσουν σε αρκετούς από τους στόχους σου και επιπλέον, τραβάς όλα τα βλέμματα του θαυμασμού επάνω σου! Ξέρεις πλέον πολύ καλά πως να γοητεύσεις τα πλήθη και να γίνεις απόλυτα αγαπητός και περιζήτητος, αφού δρας άμεσα και αποτελεσματικά! Δεν χάνεις ευκαιρία να πάει χαμένη και μπράβο σου!

Τοξότης

Το ενδιαφέρον σου θα στραφεί στο σπίτι και την οικογένεια, όπου ανοίγονται δρόμοι βελτίωσης και λύσεων! Γενικά, εντείνονται τα βαθύτερα συναισθήματα σου, το ένστικτο σου και η διαίσθηση σου. Η σημερινή ημέρα, θα σε βοηθήσει να κατανοήσεις και να αντιληφθείς τις προθέσεις των ανθρώπων που σε περιβάλλουν και αυτό θα σε οδηγήσει στις σωστές αποφάσεις και λύσεις, για τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές!

Αιγόκερως

Η εκπλήρωση των στόχων και η διεκπεραίωση των υποχρεώσεων σου, είναι πολύ πιο εύκολες τώρα για σένα, χάρη στον σαφή και ορθό τρόπο που επικοινωνείς με τους γύρω σου! Θα έχεις πολλές ευκαιρίες τώρα, ώστε να βελτιώσεις σημαντικά την κοινωνική σου ζωή, αλλά και την σχέση σου με αδέρφια και γείτονες! Πάρε άφοβα οποιαδήποτε πρωτοβουλία σήμερα, αφού οι αντιδράσεις σου και οι κινήσεις σου, είναι εξαιρετικά γρήγορες, ευφυείς και αποτελεσματικές!

Υδροχόος

Σου δίνονται νέες ευκαιρίες για την τόνωση των οικονομικών σου! μπορείς να αναμένεις στα ξαφνικά, τις λύσεις για τα προβλήματα που σε απασχολούν εδώ και καιρό! Ωστόσο μην ξεχνάς πως οι τρέχουσες καταστάσεις χρειάζονται περισσότερο χρόνο και υπομονή απ’ ό,τι συνήθως! Μην βιάζεσαι λοιπόν και να πιέζεις καταστάσεις και γεγονότα! Σε επαφές και επικοινωνίες, φρόντισε αποφασιστικός, σοβαρός και μετρημένος! Έτσι θα ανακτήσεις αυτοεκτίμηση, αλλά και αυτοπεποίθηση!

Ιχθύς

Καταφέρνεις με την άμεση δράση σου και την εμπιστοσύνη στον εαυτό σου, να πείθεις τους συνομιλητές σου και να γοητεύεις μέσα από συναναστροφές και κοινωνικές επαφές! Επιπλέον, την σημερινή ημέρα, αρκετοί από τους στόχους σου, εκπληρώνονται και εσύ νιώθεις απόλυτα ικανοποιημένος αν πραγματικά το θελήσεις και το αποφασίσεις! Μπορείς να έχεις στα χέρια σου την επιτυχία, αρκεί να περιορίσεις την τάση σου για έπαρση και ξεσπάσματα!

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share