Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2024

Προσοχή κίνδυνος: Η Λίτσα Πατέρα ανακοίνωσε αυτό που όλοι φοβόμαστε για τα 12 ζώδια

Ξεκάθαρη η Λίτσα Πατέρα

12 Φεβρουαρίου 2024 14:04
Προσοχή κίνδυνος: Η Λίτσα Πατέρα ανακοίνωσε αυτό που όλοι φοβόμαστε για τα 12 ζώδια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα - Λίτσα Πατέρα: Η Λίτσα Πατέρα παρουσίασε τις αστρολογικές προβλέψεις στο Πρωινό του ΑΝΤ1 με τον Γιώργο Λιάγκα.

Οι προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα

"Αυτή είναι μία πολύ περίεργη εβδομάδα την οποία πρέπει να την προσέχουμε γιατί τα καλά πράγματα έρχονται, τα δύσκολα πρέπει να τα αποφεύγουμε και είναι και του Αγίου Βαλεντίνου κι εκεί μέσα στις ημερομηνίες αυτές υπάρχει μία όψη η οποία είναι πάρα πολύ δυνατή, πάρα πολύ σημαντική, αλλά είναι και αρκετά επικίνδυνη. Ο Άρης ο πλανήτης της δράσης αλλά και του πολέμου θα αγγίξει τον Πλούτωνα.

Ο Πλούτωνας είναι μεγάλη ενέργεια και για το θετικό και για το αρνητικό, άρα πρέπει να προσέχουμε λίγο γιατί μπορεί να είμαστε αρκετά αγχωμένοι και αρκετά επιθετικοί ή βιαστικοί. Άρα λοιπόν προσοχή παρά το γεγονός ότι ο Δίας εξακολουθεί να είναι στον Ταύρο και να προσπαθεί να επιλύσει θέματα που έχουν να κάνουν με τη Γη ή τα οικονομικά, η Αφροδίτη είναι στον Αιγόκερω και πολλοί θα έρθουν πιο κοντά στα αγαπημένα τους πρόσωπα και θα υποσχεθούν και γάμο ή αρραβώνες κλπ, όμως χρειάζεται προσοχή αυτή η εβδομάδα. Ταύροι που είναι γεννημένοι πρώτες πρώτες μέρες, Λιοντάρια, Σκορπιού και Υδροχόοι, ή αν έχετε πλανήτες εκεί, θα πρέπει να προσέχετε" είπε, μεταξύ άλλων, η Λίτσα Πατέρα.

Διαβάστε επίσης: 7ημερο χρυσού για Λέοντες κι άλλα 2 ζώδια - Φοβερά νέα από την Λίτσα Πατέρα

Δείτε το ακόλουθο βίντεο με τα Ζώδια από τη Λίτσα Πατέρα, αναλυτικά:

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share