Τρίτη, 30 Απριλίου 2024

«Χρυσό» αστροπελέκι από Αθηνά Βαγενά (5-11/2): Η Σελήνη στον Υδροχόο «λούζει» με πλούτο Δίδυμους και άλλα 3 ζώδια

Τι αναφέρει η αστρολόγος;

3 Φεβρουαρίου 2024 13:43
«Χρυσό» αστροπελέκι από Αθηνά Βαγενά (5-11/2): Η Σελήνη στον Υδροχόο «λούζει» με πλούτο Δίδυμους και άλλα 3 ζώδια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Χρυσό» αστροπελέκι προβλέπει η Αθηνά Βαγενά για την εβδομάδα (5-11/2), η Σελήνη στον Υδροχόο «λούζει» με πλούτο Δίδυμους και άλλα 3 ζώδια.

Αέρας αλλαγής έρχεται την εβδομάδα 5-11 Φεβρουαρίου με τον Ερμή να εισέρχεται στο ζώδιο του Υδροχόου την Δευτέρα και τον σχηματισμό της Νέας Σελήνης του μήνα το Σάββατο, όπου εγκαινιάζει ένα νέο κύκλο αναταράξεων, αλλαγών και εκκεντρικών εξελίξεων. Με την ευκαιρία δείτε εδώ ποια είναι τα ζώδια που αγχώνονται περισσότερα απ' όλα.

Δείτε το Σάββατο

Έχουν έντονη ανασφάλεια: Αυτά είναι τα 4 ζώδια που νιώθουν διαρκώς συναισθηματικά παραμελημένα

Ζώδια: Μερικοί άνθρωποι αισθάνονται εξαιρετικά παραμελημένοι σε μια σχέση. Ο σύντροφός τους δεν τους κάνει να αισθάνονται ότι τους αγαπούν και τους φροντίζουν. Αυτά είναι τα ζώδια που αισθάνονται συναισθηματικά παραμελημένα. Με την ευκαιρία, δείτε πως θα επηρεάσει τα ζώδια η όψη Κρόνου - Ερμή.

Δίδυμοι

Όταν αισθάνονται συναισθηματικά παραμελημένοι, μπορεί να γίνουν ανήσυχοι, αναζητώντας επιβεβαίωση με μανία. Μπορεί να αισθάνονται ότι δεν εκτιμώνται και να παλεύουν με συναισθήματα συναισθηματικής αποστασιοποίησης.

Καρκίνος

Είναι ένα βαθιά συναισθηματικό και ευαίσθητο ζώδιο. Λαχταρούν συναισθηματική σύνδεση και ασφάλεια. Όταν αισθάνονται παραμελημένοι ή χωρίς υποστήριξη, μπορεί να πληγωθούν εύκολα και να αποσυρθούν στο προστατευτικό τους κέλυφος, νιώθοντας ότι δεν τους αγαπούν και τους περιφρονούν συναισθηματικά.

Έχουν έντονη ανασφάλεια: Αυτά είναι τα 4 ζώδια που νιώθουν διαρκώς συναισθηματικά παραμελημένα

Παρθένος

Είναι γνωστοί για την προσοχή τους στη λεπτομέρεια και την αφοσίωσή τους στους άλλους. Ωστόσο, μπορούν επίσης να αισθάνονται παραμελημένοι όταν δεν ικανοποιούνται οι δικές τους συναισθηματικές ανάγκες. Μπορεί να εσωτερικεύουν τα συναισθήματά τους και να γίνουν υπερβολικά επικριτικοί με τον εαυτό τους, οδηγώντας σε μια αίσθηση συναισθηματικής παραμέλησης.

Υδροχόος

Εκτιμούν την ανεξαρτησία και την πνευματική σύνδεση. Ωστόσο, μπορεί να αισθάνονται συναισθηματικά παραμελημένοι όταν δεν εκπληρώνεται η ανάγκη τους για συναισθηματική οικειότητα και κατανόηση. Μπορεί να αποσπαστούν συναισθηματικά και να αναζητήσουν παρηγοριά στις δικές τους σκέψεις και ιδέες.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share