Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

«Στραβά και ανάποδα» την Πέμπτη 15/6 - Σε ποιά ζώδια φέρνει «μαύρα» μαντάτα το τετράγωνο το Ερμή - Κρόνου;

Μεγάλη προσοχή!

14 Ιουνίου 2023 18:01
«Στραβά και ανάποδα» την Πέμπτη 15/6 - Σε ποιά ζώδια φέρνει «μαύρα» μαντάτα το τετράγωνο το Ερμή - Κρόνου;
Από Ανθή Κουρεντζή

Ζώδια - Προβλέψεις: Νιώθεις ότι όλα πάνε στραβά …. Ε και; Δεν είναι όλες οι μέρες το ίδιο και κάποιες στιγμές ναι, όλα πηγαίνουν στραβά και δεν υπάρχει κάτι περίεργο ή αλλόκοτο σε αυτό …. Την Πέμπτη 15 Ιουνίου 2023, ο Ερμής ο πλανήτης της επικοινωνίας από το ζώδιο της κυριαρχίας του τον Δίδυμο, σχηματίζει την όψη τετραγώνου με τον Κρόνο από το ζώδιο του Ιχθύ (7ο 12’) δυσχεραίνοντας και παγώνοντας τις επικοινωνίες μας και προκαλώντας απογοήτευση εξαιτίας δυσάρεστων σκέψεων ή και συνειδητοποιήσεων. Με την ευκαιρία, μάθετε περισσότερα για την Νέα Σελήνη στους Διδύμους.

Με το τετράγωνο Ερμή – Κρόνου νιώθουμε πως δεν είναι εύκολο να επικοινωνήσουμε με το περιβάλλον μας, διακρίνουμε ότι υπάρχουν αντιστάσεις, όρια και ότι έχει δημιουργηθεί χάσμα που δεν είναι εύκολο να γεφυρωθεί. Στις ανθρώπινες σχέσεις λοιπόν επικρατεί το κλίμα της αδιαλλαξίας και της ανάγκης να μπουν όρια και αποστάσεις. Δεν λείπουν όμως και τα σκληρά, αιχμηρά, πικρά λόγια που χαρακτηρίζονται από την διάθεση να σε δικάσω, να σε τιμωρήσω ή και να σε βάλω στην θέση σου, καθώς και η ανάγκη για την λήψη σημαντικών αλλά και σκληρών αποφάσεων προκειμένου να αντιμετωπιστεί μία κατάσταση.


Εκτός από τις επικοινωνίες της καθημερινότητας με τα άτομα που διατηρούμε μία σχέση, ή ερχόμαστε σε καθημερινή επαφή, η επιρροή αυτής της όψης θα έχει και άλλες μορφές εκδήλωσης. Θα υπάρξουν δυσάρεστα νέα που θα προκαλέσουν πικρία, απογοήτευση, ή που θα σημάνουν ότι υπάρχει ένα εμπόδιο , μία πρόκληση που πρέπει να ξεπεραστεί. Θα μπλοκαριστούν ή και θα ματαιωθούν σκέψεις, σχέδια, συμφωνίες …. Συνάμα παρατηρούμε, ότι οι σκέψεις που θα τριγυρίζουν στο μυαλό καθώς οδεύουμε προς την κορύφωση της όψης θα είναι αρκετά απαισιόδοξες, γεγονός που θα εντείνει την άσχημη διάθεση αλλά και την ανάγκη για εσωστρέφεια και απομόνωση.


Το τετράγωνο Ερμή – Κρόνου όμως, παρόλες τις δυσκολίες που επιφέρει στις ανθρώπινες επικοινωνίες είναι και μία όψη που μπορούμε να την αξιοποιήσουμε κατάλληλα προς όφελός μας. Με ποιο τρόπο; Με το να οργανωθούμε, να αγαπήσουμε τα όρια και να αρχίσουμε να τα εφαρμόζουμε στην ζωή μας εκεί που πρέπει, όταν πρέπει, προκειμένου να επιτύχουμε μία σωστή δομή …Με αυτή την όψη παράλληλα συνειδητοποιούμε στην πορεία, ότι μέσω προκλήσεων και δοκιμασιών, πήραμε αποφάσεις που μπορεί σε παρελθόντα χρόνο να «τρενάραμε» γιατί μας ζόριζαν, μας δυσκόλευαν. Με το τετράγωνο Ερμή – Κρόνου ωριμάζουν κάποιες σκέψεις μέσα μας, συνειδητοποιούμαι ότι έχει έρθει η ώρα να τερματίσουμε, να κόψουμε ή να αποστασιοποιηθούμε από κάτι και αυτό εντέλει μπορεί να σταθεί ωφέλιμο για την πορεία μας.

«Στραβά και ανάποδα» την Πέμπτη 15/6 - Σε ποιά ζώδια φέρνει «μαύρα» μαντάτα το τετράγωνο το Ερμή - Κρόνου;


Ας αξιοποιήσουμε λοιπόν τα θετικά και ας δείξουμε πνεύμα υπομονής και συγκαταβατικότητας στα δύσκολα….


Το τετράγωνο Ερμή – Κρόνου επηρεάζει κυρίως τους Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθείς του 1ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 5-9 μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

ΚΡΙΟΣ

Μέρα κλεισούρας και εσωστρέφειας, ίσως τα βλέπεις όλα μαύρα ή πιθανότατα να υπάρχουν και κάποιες δυσάρεστες ειδήσεις που σε θλίβουν. Η μέρα είναι κατάλληλη ωστόσο για να συγκροτηθείς και να οργανωθείς επαγγελματικά κάνοντας κάποιες θυσίες.

ΤΑΥΡΟΣ

Συνειδητοποιείς ότι κάποιες επιθυμίες σου δεν μπορούν εύκολα να γίνουν πραγματικότητα, γιατί τα χρήματα δεν είναι αρκετά. Κάποιες φιλίες δοκιμάζονται και βάζεις τα όρια σου γιατί διακρίνεις ότι είχες εκτιμήσει λάθος κάποιους ανθρώπους.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Απογοητεύεσαι από κάποια ζητήματα στην δουλειά, λαμβάνεις κάποιες ειδήσεις δυσάρεστες για ένα επαγγελματικό σχέδιο και νιώθεις ότι φρενάρονται οι στόχοι σου! Το κλίμα αδιαλλαξίας κυριαρχεί και στα προσωπικά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το τετράγωνο Ερμή – Κρόνου ρίχνει προσωρινά την διάθεση σου, κάνεις απαισιόδοξες σκέψεις, λαμβάνεις ειδήσεις που σου προκαλούν ανησυχία ή και ρίχνουν την ψυχολογία σου! Προσοχή σε έγγραφα, μετακινήσεις.

ΛΕΩΝ

Μέρα που απογοητεύεσαι από την συμπεριφορά ανθρώπων που εκτιμούσες ή που είχες μία κοινή πορεία (είτε φίλοι, είτε σύντροφος). Νιώθεις ότι κάποιες ιστορίες επαλαμβάνονται. Η όψη αυτή είναι πολύ πιθανό να επηρεάσει και τον οικονομικό τομέα με έξτρα υποχρεώσεις που θα σε επιβαρύνουν. Προσοχή ποιους εμπιστεύεσαι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με το τετράγωνο Ερμή – Κρόνου μπαίνουν κάποιες αποστάσεις και όρια σε σχέσεις και σε συνεργασίες σου! Δεν σου είναι πολύ εύκολο να συνεννοηθείς αυτή την ημέρα με το περιβάλλον σου, απεναντίας αισθάνεσαι ότι οι άνθρωποι που συναναστρέφεσαι στενά, μόνιμα σου βάζουν κάποιο εμπόδιο που δεν σου επιτρέπει να επιτύχεις τους στόχους σου!

ΖΥΓΟΣ

Μπορεί να μην είσαι άμεσα αποδέκτης των δυσάρεστων επιπτώσεων αυτής της όψης, παρόλα αυτά δεν παύει να υπάρχει ένα πιεστικό – φορτικό κλίμα στην καθημερινότητά σου, με πολλές ευθύνες, υποχρεώσεις και νιώθεις ότι όλοι σου φορτώνουν τα δικά τους, με αποτέλεσμα να μην χαλαρώνεις ούτε στιγμή! Κάποιες δυσάρεστες συζητήσεις για θέματα που αφορούν την ρουτίνα της καθημερινότητας, είναι αναμενόμενες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να βγάλεις τα παράπονά σου στον σύντροφο και να κουβεντιάσεις όλα όσα σε έχουν ενοχλήσει … Είναι πολύ πιθανό και ο δικός σου ο τρόπος αυτή τη μέρα να μην είναι ο κατάλληλος για να φέρει αποτέλεσμα, αλλά είναι πολύ πιθανό να υπάρξει και από την πλευρά του συντρόφου σου μία ανταπόκριση που θα σε παγώσει. Στα οικονομικά είσαι πιεσμένος.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με το τετράγωνο Ερμή – Κρόνου προκύπτουν ειδήσεις και συζητήσεις με άτομα του στενού σου περιβάλλοντος που σου προκαλούν απογοήτευση. Στην σταθερή σου σχέση συνειδητοποιείς ότι υπάρχει χάσμα απόψεων είτε ότι ο σύντροφός σου δεν μπορεί να μπει στην θέση σου! Ζητήματα οικογενειακά αναμένεται να προβληματίσουν

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με το τετράγωνο Ερμή – Κρόνου αισθάνεσαι ότι το κλίμα της καθημερινότητάς σου είναι βαρύ και ότι αναγκαστικά πρέπει να προβείς σε κάποια ξεκαθαρίσματα σε εργασίες και υποχρεώσεις σου! Στα επαγγελματικά νιώθεις πως είτε αδικείσαι, είτε ότι υπάρχει αργή εξέλιξη. Η μέρα είναι κατάλληλη για συντονισμό και προγραμματισμό υποχρεώσεων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με το τετράγωνο Ερμή Κρόνου απογοητεύεσαι από την έκβαση κάποιων οικονομικών υποθέσεων και αναγκάζεσαι να στερηθείς πράγματα που αφορούν την ψυχαγωγία σου! Στα αισθηματικά, γίνονται κάποιες συζητήσεις που σε βάζουν σε σκέψεις αλλά και σε αποστάσεις…

ΙΧΘΥΣ

Το τετράγωνο Ερμή – Κρόνου σε επηρεάζει άμεσα και αισθάνεσαι αυτή την ημέρα ότι υπάρχουν ισχυρά εμπόδια και προκλήσεις που δεν σου επιτρέπουν να είσαι χαλαρός και ανέμελος όπως αρμόζει στο καλοκαιρινό κλίμα των ημερών. Ειδήσεις, συζητήσεις και συναντήσεις που αφορούν ζητήματα οικογενειακά – προσωπικά σου προκαλούν στεναχώρια. Ίσως είναι ο καιρός να πάρεις κάποιες σκληρές αλλά απόλυτα σημαντικές αποφάσεις.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share